Beoordeeld met een 5/5

Efficiënt stapelen is een vak. Kies daarom voor een elektrische stapelaar van Lima Group. Onze elektrische stapelaar biedt voor iedere hoogte en afstand de beste oplossing. Met onze handig meeloop stapelaar verplaatst u snel en eenvoudig zware goederen van A naar B en stapelt u deze zoals gewenst. Een handige toevoeging voor uw magazijn of opslagruimte!

Elektrische stapelaar gebruiken

Extra kracht nodig in uw magazijn of opslagruimte? Dan kunt u gebruik maken van een handige stapelaar die elektrisch werkt van Lima Group. Onze elektrische stapelaar wordt niet alleen perfect onderhouden maar ook gekeurd zodat de stapelaar u de service kan verlenen die u wenst.
Heeft u een stapelaar nodig waarmee u kunt werken tussen stellingen door of misschien wel voor het laden en lossen van een vrachtwagen? Onze stapelaar heeft een hefvermogen van meer liefst 1400 kg en 2900 mm. Daarbij heeft u met de meeloop stapelaar ook nog eens perfect zicht op de goederen bij zowel oppakken als wegzetten. Een elektrische stapelaar is het materieel wat u nodig heeft voor het gemakkelijk verplaatsen van zware goederen binnen uw bedrijf. 

Stapelaar huren of kopen

Bij Lima Group kunt u een stapelaar die elektrisch werkt huren voor vrijwel iedere klus of project. Handig wanneer u de stapelaar nodig heeft voor een langdurige periode of misschien wel slechts enkele dagen. Bij Lima vraagt u gewoon een offerte aan. Afhankelijk van hoe lang u de stapelaar wilt huren, krijgt u een offerte voor deze occasion. Zo gemakkelijk is een stapelaar huren bij Lima Group.
Heeft u een elektrische stapelaar dagelijks nodig in uw magazijn? Dan is het ook mogelijk een elektrische stapelaar te kopen. Neem contact op met Lima Group en vraag naar de mogelijkheden voor het kopen van een elektrische stapelaar.

Lima Group – Service en onderhoud

Ervaart u problemen met uw stapelaar zoals een storing of heeft u misschien wel een defecte elektrische stapelaar in uw magazijn staan? Dan kunt u bij Lima Group terecht voor service en onderhoud. We lossen snel en adequaat uw probleem op zodat u weer gebruik kunt maken van uw stapelaar. Om de conditie van uw stapelaar te controleren voeren we ook jaarlijkse keuringen uit zodat u zeker bent van een veilig en efficiënte stapelaar die werkt naar toebehoren. Veiligheid staat bij gebruik van intern transport namelijk altijd voorop.
Heeft u vragen omtrent onze elektrische stapelaar of bent u benieuwd naar een van onze andere magazijn en bedrijfsondersteunende voertuigen? Neem contact op via onze contactpagina. Wij zullen met alle plezier uw vragen beantwoorden!

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.