Beoordeeld met een 5/5

Tractiebatterijen voor uw materieel.

Lima Intern Transport is de leverancier van tractiebatterijen en laders voor uw heftrucks, reachtruck, stapelaars, veeg- schrobmachines  of  al het ander intern transport materieel. Al meer dan 35 jaar is Lima een betrouwbare partner met diverse fabrikanten van A-merken. Hierdoor kunnen wij garant staan voor de beste service en scherpste prijzen.
Onze tractiebatterijen zijn voor meerdere toepassingen bruikbaar, waardoor al onze producten op maat zijn. Lima Intern Transport regelt voor u de afvoer en verwerking van uw oude gebruikte tractiebatterij.
Heeft u specifieke wensen, vragen of wilt u meer informatie over onze batterijen? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder en voorzien u van deskundig advies. 
Bent u op zoek naar een standaard DIN of BS cel? Wilt u liever een onderhoudsvrije gel batterij? Of zoekt u een op maat gemaakte batterij?
Wij denken met u mee voor de juiste oplossing.
Ook voor lithium-ion (heftruck-)batterijen bent u bij ons aan het juiste adres.

Het gebruik van een tractiebatterij is eenvoudig, gemakkelijk en praktisch volkomen veilig. Uiteraard moet men een aantal eenvoudige richtlijnen in acht nemen voor het gebruik en onderhoud en vooral ook om de veiligheid te waarborgen. Ook de levensduur wordt verlengd als er goed onderhoud wordt gepleegd.

Heftruck voorzetapparatuur

Voorzetapparatuur geeft de heftruck de benodigde extra functionaliteit. Heftruck voorzetapparatuur zorgt er voor dat de heftruck onder meer balen, vaten, rollen papier of extra brede vracht kan transporteren. Met de heftruck voorzet apparatuur kan ook een betere stabiliteit van zware lasten en een betere wendbaarheid worden gerealiseerd. Benieuwd? Vraag naar ons uitgebreide assortiment  voorzetapparatuur, zoals: de hydraulische side shift, vatenklemmen, vork verstellers, multiple pallet handlers, rotators, big bag handlers etc.
Voorzetapparatuur voor heftrucks: Effectiever en veiliger werken in het magazijn.
Ja, voorzetapparatuur voor heftrucks is duur. Dat geven we direct toe. Maar… is het de investering waard? Wij denken van wel. Onze klanten ook. Een investering in de juiste voorzetapparatuur betaalt zich namelijk snel en eenvoudig terug. Speciale voorzetapparatuur werkt gewoonweg effectiever, efficiënter en levert in bijna alle gevallen direct (tijd)winst op. Vergeet het veiligheidsaspect niet. Met speciale voorzetapparatuur werkt het ook veiliger in een magazijn.

Opleiding 

Met een interntransport certificaat kunt u aantonen dat u een cursus gevolgd en succesvol afgerond heeft.
Volgens de Arbowet is het verplicht is om voldoende en goede instructies gehad te hebben om veilig met intern transport materiaal te kunnen werken.
Bij een (meerdaagse) hef opleiding wordt de verhouding tussen praktijk en theorie op de deelnemer afgestemd. De praktijk wordt uitgevoerd in een compleet ingerichte CCV gecertificeerde magazijnhal.

Onderscheidend in hef opleidingen.
Uit jarenlange ervaring is gebleken dat het rijden op meerdere verschillende voertuigen met specifieke machine eigenschappen een positieve invloed heeft op het leerproces en de rijvaardigheid van de cursist. Tijdens de opleiding wordt de cursist in de gelegenheid gesteld om op andere voertuigen te rijden dan waarvoor hij is aangemeld, men zal dus komen te rijden op de Heftruck, Reachtruck, Electro pallet truck, en Stapelaar.

 

Magazijnstellingen

Lima biedt de kennis en ervaring om samen met jou te kijken naar het magazijn of opslagfaciliteit, door een analyse van te maken om vervolgens advies uit te brengen over de meest geschikte magazijnstellingen. 

Van opslag van banden tot opslag in koelhuizen en vriescellen. Maar ook de verschillende soorten magazijnstellingen voor opslag van kleingoed of lange goederen kun je hier lezen. Of misschien wil je je opslagcapaciteit vergroten door het vloeroppervlak te verdubbelen. 
Lima levert niet alleen standaard magazijnstellingen, ook kunnen wij helpen bij het inrichten van een semi automatisch magazijn of een geheel automatisch magazijn. 
Kortom, er zijn vele mogelijkheden voor verschillende artikelen en soorten magazijnen. Wij zijn in staat om voortdurend een mix van inzicht, begeleiding en praktische hulp te bieden bij het inrichten van het magazijn.

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5/5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.