Beoordeeld met een 5/5

Service waar u op kunt rekenen

Lima heeft ervaren servicemonteurs in dienst welke al jaren werkzaam zijn in de intern transport branche, naast de jarenlange ervaring zijn ze ook gecertificeerd keurmeester. Deze combinatie betekent voor u als klant minimale stilstand. Onze monteurs beschikken over een moderne mobiele werkplaats, uitgerust met gereedschappen en diverse onderdelen.

Geen eigen transport? Geen nood. 

Geen eigen transport? Geen nood. Onze servicedienst brengt en haalt het materieel op met ons gespecialiseerd transport. Wij zijn in het bezit van een aantal vrachtwagens waardoor ophalen of bezorgen van een palletwagen tot verreiker geen enkel probleem is.

Dienstverlening van Lima Group

Bent u niet alleen op zoek naar de beste kwalitatieve producten maar ook de juiste dienstverlening rondom deze producten? Dan helpt Lima-Group u graag verder! Lima-Group verleent extra diensten zoals service en onderhoud maar ook materiaalverkoop en reparaties. Het team van Lima-Group voorziet u van het juiste intern materieel, onderhoud van uw wagen en professioneel advies wanneer gewenst.

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.