Beoordeeld met een 5/5

Voor een soepel draaiend productieproces vertrouwt u blindelings op uw rollend materieel. Dat moet voortdurend in topconditie zijn want stilstand is letterlijk achteruitgang. Dus wilt u een partner die 24 uur per dag klaarstaat om u bij vragen of problemen te helpen, dan kunt u bouwen op LIMA Intern Transport!
Want al ruim 35 jaar is LIMA Intern Transport, met vestigingen in Limburg (Ittervoort) en Noord-Brabant (Budel en Waalwijk), synoniem voor een professioneel bedrijf, waar kennis van techniek, eerlijk zakendoen, excellente service en afspraak is afspraak hand in hand gaan.
Inmiddels geniet LIMA in heel Zuid-Nederland, naam en faam als een betrouwbare dienstverlener op het gebied van onderhoud, verkoop en verhuur van rollend materieel zoals heftrucks, verreikers, stapelaars, palletwagens, reachtrucks en veeg-, zuig- en schrob machines.
Wij zijn trotse dealer van o.a.: MitsubishiMerlo, Aisle-master, Fimap
Daarnaast leveren wij ook een breed assortiment aan accessoires zoals voorzetapparatuur, gelijkrichters, accu's, tractiebatterijen en industriebanden.

Voor het verlenen van snelle en accurate service is een professionele service, onderhouds- en storingsdienst voor LIMA onontbeerlijk. Deze dienst kan, naast preventief onderhoud, alle voorkomende werkzaamheden zoals las- en draaiwerken en reparatie van electronica moeiteloos aan. Ook ontwikkelt deze dienst regelmatig inventieve ‘maatwerk-oplossingen’ op het moment dat de standaardapparatuur niet voldoende blijkt om de klus te klaren.
De monteurs van LIMA zijn goed toegerust en goed geschoold om u ter plekke te helpen. Mocht het toch niet lukken dan zorgen wij meteen voor vervangend materieel.

LIMA is een erkend VA-keurend bedrijf. Onze keurmeesters beschikken over grote vakkennis en worden met cursussen en opleidingen regelmatig bijgespijkerd over de nieuwste technieken en inzichten. Zij controleren de technische staat van de machine aan de hand van een inspectielijst en slaan niets over. Hun geoefend oog ziet ook wat er mogelijk mis kan gaan en voorkomen zo mogelijke problemen. U kunt er trouwens van op aan dat onze keurmeesters zeer objectief en onafhankelijk werken. Daar staat LIMA 100% garant voor.

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.