Beoordeeld met een 5/5

Voor al uw magazijnstellingen

Bent u op zoek naar gebruikte magazijnstellingen, nieuwe magazijnstellingen of onderdelen voor uw al bestaande stelling die u graag wilt uitbreiden? Dan kunt u terecht bij Lima Group. Wij hebben een groot assortiment magazijnstellingen of onderdelen te koop of te huur om uw magazijn te ondersteunen voor een functioneel ingerichte ruimte. Heeft u een bepaalde wens wat betreft uw stellingen? Bij ons gaat u vinden wat u zoekt!

Stellingen geschikt voor uw magazijn

Het is afhankelijk van uw magazijn en de soort goederen in opslag voor welke magazijnstellingen u het best kunt kiezen. Zo spelen de goederen een belangrijke rol bij het uitzoeken van magazijnstellingen omdat deze nogal verschillen van formaat, zowel als gewicht en het aantal stuks. Met de juiste magazijnstellingen creëert u een efficiënt magazijn voor uw goederen. Zo is het mogelijk magazijnstellingen aan te schaffen die uitermate geschikt zijn voor het LIFO of FIFO opslaan van uw goederen. Heeft u een geautomatiseerd magazijn? Dan zijn silo magazijnstellingen of hoogbouw stellingen een goede optie voor het inrichten van uw magazijn. Bekijk samen met Lima Group de mogelijkheden voor magazijnstellingen voor het efficient inrichten van uw magazijn.

Ook verkrijgbaar: Magazijnstrucks en magazijnvoertuigen

Kwaliteit gebruikte magazijnstellingen

Gebruikte magazijnstellingen zijn perfect voor kopers die wat meer op de prijs willen letten. Zo krijgt u gebruikte magazijnstellingen die nog steeds goed functioneren maar er niet meer nieuw uit zien. De stellingen zullen gebruikerssporen bevatten zoals krassen of deuken, maar dit doet niks af aan de kwaliteit. Daarom kunt u gerust kiezen voor gebruikte magazijnstellingen tegen een voordelige prijs. Maakt het u niet uit dat stellingen enkele gerbuikssporen hebben? Kies dan voor de voordeligere gebruikte magazijnstellingen waar u nog jaren lang profijt van zult hebben. Kiest u liever voor nieuwe  magazijnstellingen? Ook dan kunt u terecht bij Lima Group voor het kopen van nieuwe en onbeschadigde magazijnstellingen. 

Magazijnstellingen kopen bij Lima Group

Of u nou nieuwe of gebruikte magazijnstellingen bij Lima Group koopt, al onze magazijnstellingen voldoen aan de veiligheidseisen en worden voor afname geïnspecteerd op mankementen. Zo bent u verzekerd van kwaliteit magazijnstellingen waar u nog vele jaren gebruik van kunt maken. Verkrijg meer opslag in uw magazijn en werk kostenefficiënt met het juiste stellingensysteem. Magazijnstellingen kopen van hoog kwaliteit doet u bij Lima Group. Wilt u graag magazijnstellingen kopen of heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste stellingen voor uw magazijn? Neem dan contact op met Lima Group

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.