Beoordeeld met een 5/5

LIMA Intern Transport BV is al ruim 35 jaar gespecialiseerd in de verhuur en leasing van heftrucks en ander intern transportmaterieel. In de loop van de afgelopen jaren zijn wij, door professionaliteit en service-gerichtheid, uitgegroeid tot één van de grotere spelers op de verhuurmarkt voor heftrucks en verreikers.

Waarom huren?

Huren verschaft financiële vrijheid en kostencontrole waaraan u als bedrijf behoefte heeft.
Kopen vergt toch vaak een forse financiële investering en huren kan daardoor een aantrekkelijk alternatief voor u zijn. U heeft geen last van onverwachte uitgaven want de huurkosten zijn, afhankelijk van de huurperiode, vaste kosten per dag, week of maand. Daarnaast zijn de huurpenningen ook nog eens fiscaal volledig aftrekbaar!
Huren bij LIMA Intern Transport BV kan in de vorm van huur, huurkoop, financial- of operational lease.

De redenen om te huren zijn legio:

  • U heeft geen aanschafkosten.
  • U heeft geen onderhoudskosten.
  • Er zit geen kapitaal 'vast' in goederen.
  • Door professioneel advies heeft u altijd het juiste produkt.
  • De produkten die u gebruikt, voldoen aan de laatste kwaliteit- en veiligheidseisen.
  • U krijgt professionele ondersteuning.
  • U verhoogt uw flexibiliteit doordat u via ons altijd over de juiste produkten beschikt.
  • De beschikbaarheid en diversiteit van onze verhuurproducten is groot.

Heftruck huren

Bij LIMA Intern Transport BV heeft u een zeer ruime keuze uit diesel-, LPG- en elektrische heftrucks. Afhankelijk van het werk dat u met de heftruck gaat verrichten worden, in overleg met de klant, de juiste afmetingen, het hefvermogen en de benodigde hefhoogte bepaald. Zo bent u altijd verzekerd van het meest optimale en financieel gunstigste intern transportmiddel voor uw klus.

Naast heftrucks, verhuren wij ook vele andere soorten van intern transportmaterieel, waaronder reachtrucks, man-uptrucks, hoogwerkers, ruw-terreintrucks, containertrucks, zijladers en orderpickers en verreikers. 

Naast het hiervoor genoemd materieel heeft u bij ons ook de mogelijkheid om diverse soorten voorzetapparatuur te huren. U kunt daarbij denken aan papierrolklemmen, roterende vorkenklemmen, witgoedklemmen, balenklemmen, kraanarmen etc. Indien nodig maken wij voorzetapparatuur zelfs speciaal voor u op maat!

Met behulp van eigen transport leveren wij binnen een zeer kort tijdsbestek de machine(s) op de gewenste locatie.

Indien u meer informatie of advies wenst over het huren van heftrucks of ander intern transportmaterieel neem dan contact met ons op.

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5/5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.