Beoordeeld met een 5/5

Onderdelen via Lima Group

Intern transport is voor veel ondernemingen onmisbaar. U wilt er dan ook op kunnen vertrouwen dat het materieel zijn werk blijft doen. Het goed onderhouden van het transport is daarom essentieel. Heeft u bij dit onderhoud of eventuele reparatie onderdelen nodig? Dan kunt u rekenen op Lima Group. Wij bieden een diverse keuze aan onderdelen voor intern transport. 

Heftruck onderdelen

Heftrucks worden aangedreven door een batterij of een verbrandingsmotor. Ze kunnen jaren meegaan, maar de onderdelen slijten ook na verloop van tijd. Om de machines werkend te houden en de veiligheid van u en uw werknemers te garanderen, is regelmatig onderhoud van de heftruck belangrijk. Hiervoor dient u de juiste heftruck onderdelen voor te gebruiken. Lima Group biedt u een ruim assortiment kwaliteit heftruck onderdelen aan. Van wielen, palletvorken tot accu’s. Zo zorgen wij dat u heftruck snel weer kunt gebruiken, zonder onderbreking van van uw werkzaamheden.

Intern transport onderdelen bestellen

Onderhoud u graag zelf uw intern transport? Dan kunt u bij Lima Group terecht voor geschikte onderdelen voor uw intern transportmaterieel. Wij bieden een aanbod onderdelen van alle soorten merken heftrucks, palletwagens, reachtrucks en ander transport. Naar welk onderdeel bent u op zoek? Een greep uit ons assortiment:

 • Waterpomp
 • Dynamo
 • Banden
 • Filterpakketten
 • Accu
 • Verlichting
 • Remmen
 • Slangen
 • Motoronderdelen
 • Brandstofsystemen
 • Mast onderdelen
 • V-Snaar

Mitsubishi heftruckonderdelen

Lima Group is specialist in Mitsubishi heftrucks. We kunnen u dan ook bijstaan bij het leveren van de juiste Mitsubishi heftruck onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan brandstofmeters, pompen of onderdelen voor het elektrisch systeem. We leveren enkel kwaliteit onderdelen die geschikt zijn voor de desbetreffende truck. 

Op zoek naar een specifiek onderdeel?

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw heftruck of intern transportmiddel? Het juiste component voor uw machine kan soms lastig zijn. Daarom helpen wij u bij Lima Group bij het vinden van het juiste onderdeel. Doordat wij over een ruim magazijn beschikken, hebben wij vaak het onderdeel op voorraad. Wanneer we het onderdeel niet in ons bezit hebben, zullen we deze snel bestellen. Neem contact met ons op! Houd het onderdeelnummer of serienummer van de heftruck bij de hand. Dit vergemakkelijkt het vinden van het juiste onderdeel voor uw transport.

Onderdelen voor uw intern transport nodig?

Wilt u graag onderdelen voor uw intern transport bestellen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de juiste onderdelen voor uw heftruck? Wij geven u graag deskundig advies en gaan voor u op zoek naar het juiste onderdeel voor uw materieel. Neem contact met ons op, dan helpen wij u verder!

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.