Beoordeeld met een 5/5

Tractiebatterijen intern transport 

Bent u op zoek naar een batterij voor uw heftruck, veegmachine, palletwagen of ander intern transport? Tractiebatterijen zijn een geschikte keuze om uw intern transportmaterieel duurzaam en optimaal te laten rijden. U kunt voor tractiebatterijen terecht bij Lima Group. Wij bieden kwaliteit accu’s voor diverse merken heftrucks en overig intern transport.

Wat zijn tractiebatterijen?

Een tractiebatterij, ook wel vaker heftruckbatterij genoemd, is een accu dat wordt gebruikt voor de aandrijving van een heftruck of ander intern transport. Tractiebatterijen zijn redelijk gecompliceerd en bestaan uit meerdere tractiecellen die verbonden worden om een bepaalde spanning in volt te kunnen geven. Omdat ieder tractiebatterij verschilt, is het belangrijk dat u de juiste batterij aanschaft dat geschikt is voor uw intern transport. We kunnen u daar bij helpen!

Diverse soorten tractiebatterijen

Tractiebatterijen zijn verkrijgbaar in verschillende types en capaciteiten. Welke batterij u dient aan te schaffen is afhankelijk van diverse factoren, zoals het type heftruck of ander intern transport, en de wijze waarop de machines worden gebruikt in uw bedrijf. Gebruikt u uw heftruck in bijvoorbeeld koude of juist warme omstandigheden? Hoeveel gewicht verplaatst u dagelijks? Aan de hand van deze eigenschappen kunt u de juiste tractiebatterij bestellen bij Lima Group. Wij hebben een ruime voorraad tractiebatterijen en laders geschikt voor verschillende typen heftrucks, poetsmachines, palletwagens en andere intern transportmiddelen. De batterijen worden doorgeladen en getest geleverd, waardoor ze direct klaar zijn voor gebruikt. Zo ontvangt u snel uw tractiebatterij, waardoor uw werkzaamheden onverstoord kunnen worden voortgezet.

Ontdek de service van Lima Group

Lima Group is gespecialiseerd in de levering van accu's en laders voor heftrucks, reachtrucks, stapelaars veeg-schrobmachines of ander intern transportmaterieel. Al meer dan 35 jaar zijn we een betrouwbare partner met verschillende A-merken van fabrikanten waardoor we de beste service kunnen bieden tegen scherpe prijzen. Met onze tractiebatterijen voedt u elk intern transport met de perfecte hoeveelheid energie. Lima Group zorgt tevens voor het recyclen van uw oude gebruikte batterij, waarbij wij ervoor zorgen dat deze weer een nieuw leven krijgen! Duurzaamheid, kwaliteit en service is waar wij voor staan.

Deskundig advies

U wilt een tractiebatterij met een zo hoog mogelijk rendement. Dat begrijpen we bij Lima Group maar al te goed. Daarom kijken we graag met u mee welke accu geschikt is voor uw intern transport. Of u nu intensief gebruik maakt van uw accu of enkel incidenteel uw heftruck gebruikt, ons team kan u adviseren welke type batterij de juiste keuze is. Ook bij het zoeken naar een specifieke batterij helpen wij u graag bij! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een BS cel of juist een standaard DIN? Wilt u een onderhoudsvrije batterij? Of moet de batterij op maat gemaakt worden? Voor iedere vraag is er een oplossing. Neem contact met ons op!

Tractiebatterij voor uw intern transport kopen?

Wilt u graag snel een kwaliteit tractiebatterij of lader voor uw heftruck bestellen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten of diensten? Neem contact op! Wij voorzien u snel en kundig van een hoogwaardige A-merk accu voor uw intern transport en geven u graag meer informatie.
 

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.