Beoordeeld met een 5/5

Wat klanten vertellen over ons

We begrijpen dat u een gevoel wilt krijgen bij wat LIMA is en hoe de samenwerking met ons wordt ervaren. Daartoe hebben we deze pagina opgesteld. Hier vindt u een verzameling van klantreacties en reviews van klanten. Deze klantervaringen met LIMA werden geplaatst op social media platforms zoals Facebook. Ook bij Google worden reviews achtergelaten over de samenwerking met LIMA.

Wilt u zelf uw ervaringen met ons delen en zo andere potentiële klanten helpen om een goed beeld te vormen over LIMA? Laat dan een Google- of Facebookreview achter.

Google MijnBedrjif

Google Mijn Bedrijf

Voor bedrijfsinformatie, foto's en klantenreacties bezoekt u onze ''Google Mijn Bedrijf'' pagina binnen Google. Behoort u tot een van onze klanten? Dan bent u meer dan welkom om een review achter de laten!

Facebook

Facebook reviews

Buiten handige informatie op onze Facebook pagina vindt u ook hier betrouwbare reviews van klanten die u voor zijn geweest. Zelf een review achterlaten mag natuurlijk ook. Hiervoor dient u ingelogd te zijn op Facebook.

Lima Group wordt gemiddeld beoordeeld met een 5 uit de 5 gebaseerd op reacties van klanten.
04-06-2020 Jacky Dreessen Asbury Graphite&Carbons via Google Mijn Bedrijf 5 / 5

Asbury is met deze firma meer dan tevreden,het fijn samenwerken en een ander voordeel is zij denken mee.
Hopen nog op lange en gezonde jaren samenwerking. Jacky
 

06-04-2020 Twan Roeven Novoferm via Google Mijn Bedrijf 5 / 5

Novoferm Nederland BV Roermond maakt al vele jaren gebruik van de diensten van de Firma Lima die ons altijd met raad en daad terzijde staat. Is er een defect of probleem, Lima bellen en ze komen er al aan snellen.
De vriendelijke en bekwame medewerkers weten al snel een defect te herstellen of probleem op te lossen.

28-06-2020 Sven Geerts Corneel Geerts via Google Mijn Bedrijf 5 / 5

Lima is een bedrijf die wij geschouwen als partner vanwege de jarenlange samenwerking en het voornammelijk meedenken met zijn klanten. Zowel op het praktische aspect maar ook of het financiele zorgen ze voor de meest efficiente oplossingen op de markt.

Van harte bedankt voor de samenwerking.
Sven Geerts

15-03-2022 Robert van Wijk via Google Mijn Bedrijf 5 / 5

Fijn volk om mee te werken

01-08-2020 Roel Coumans via Google Mijn Bedrijf 5 / 5

Top bedrijf

20-09-2020 Mark Kuijpers via Google Mijn Bedrijf 5 / 5

Goed bedrijf!

19-02-2021 Sebastiaan Theunissen via Google Mijn Bedrijf 5 / 5

Zeer tevreden over Lima. Geven goed advies en leveren een goed product.

04-04-2021 chris kievit via Google Mijn Bedrijf 5 / 5

Al jaren een fijne samenwerking en betrouwbare dienstverlening die er voor zorgen dat onze Renewi werkzaamheden bij de klant nooit stil valt.

27-06-2021 Robert van Wijk via Google Mijn Bedrijf 5 / 5

Veel machines op voorraad

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.