Beoordeeld met een 5/5

Als u te maken heeft met zware goederen of volgepakte pallets binnen uw arbeidsplaats is het handig te werken met intern transport. Met de kracht van deze speciaal ingerichte voertuigen wordt het verplaatsen van zowel grondstoffen, eindproducten als artikelen makkelijk gemaakt. Pallets brengt u van A naar B en ook andere zware goederen worden snel en efficiënt opgeborgen in het magazijn of geladen in een vrachtwagen voor de volgende bestemming. Met intern transport verbetert u uw logistieke processen. 

Wat is intern transport?

Wat is intern transport precies? Intern transportmiddelen kunnen in een magazijn, werkplaats of kantoor gebruikt worden om goederen intern te verplaatsen. Intern transport is niets anders dan het vervoer op terrein van een bedrijf. Er zijn dan ook vele intern transport mogelijkheden om uit te kiezen wanneer je op zoek gaat naar een voertuig dat aansluit bij jou logistieke processen. Ieder voertuig heeft zo zijn eigen specificaties die ingezet kunnen worden op de werkvloer. Zo kun je bijvoorbeeld intern transport inschakelen voor het verplaatsen van pallets, oppakken van zware goederen of het bereiken en verplaatsen van zwaardere artikelen die hoog opgeslagen liggen. Veiligheid staat bij gebruik van intern transport altijd voorop. Diverse intern transport voertuigen mogen dan ook alleen bestuurd worden door bevoegd personeel. 

Ons assortiment intern transport

Bent u op zoek naar intern transport in Brabant of Limburg? Dan kunt u terecht bij Lima Group! Wij als intern transport bedrijf zijn bereikbaar voor intern transport in Limburg, Brabant en de rest van Nederland. Ons assortiment bestaat uit vele verschillende voertuigen die te gebruiken zijn in of rondom het bedrijfsterrein:

De intern transportmiddelen zijn te huur maar het is ook mogelijk een intern transportmiddel te kopen. Versterk uw logistieke processen met de kracht van een intern transportmiddel. Bekijk ons intern transport aanbod voor meer informatie over onze voertuigen. 

Lima intern transport

Voor intern transport in Brabant en Limburg kunt u bij Lima intern transport terecht. Met ons breed assortiment voor intern transport heeft u de mogelijkheid een nieuw voertuig te kopen of intern transport te leasen of te huren. Dankzij de vele jaren ervaring zijn wij uw specialist als het gaat om intern transport. Heeft u advies nodig over het aanschaffen of huren van intern transport? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u bij het uitkiezen van een geschikt voertuig voor uw werkzaamheden. 

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.