Beoordeeld met een 5/5

Mitsubishi 1.2 - 14 N3(L)(C) REACHTRUCK

De RB12-14N3(L)(C) serie is buitengewoon wendbaar en combineert een hoge productiviteit met een uitzonderlijke waarde in een lichte reachtruck. Een indrukwekkend resultaat voor een truck van dit formaat, de perfecte balans tussen geavanceerde functionaliteiten en lage bedrijfskosten.

Met een keur aan uitzonderlijke, ergonomische eigenschappen is deze reachtruck range zeker een favoriet onder bestuurders. Een verstelbare stoel en een reeks verstelbare bedieningselementen zorgen voor een natuurlijke en uitzonderlijk intuïtieve rijbeleving voor elke bestuurders van ieder postuur.

Speciaal ontworpen voor toepassingen met inrijstellingen beschikt het RB14N3C-model over hetzelfde compacte chassis en dezelfde prestaties, maar heft naar nog hogere hoogten.

Vlootnummer Reachtruck N3 L
Bekijk specificaties
Meer weten over dit product?
Mitsubishi 1.2 - 14 N3(L)(C)   REACHTRUCK Mitsubishi 1.2 - 14 N3(L)(C)   REACHTRUCK Mitsubishi 1.2 - 14 N3(L)(C)   REACHTRUCK Mitsubishi 1.2 - 14 N3(L)(C)   REACHTRUCK Mitsubishi 1.2 - 14 N3(L)(C)   REACHTRUCK Mitsubishi 1.2 - 14 N3(L)(C)   REACHTRUCK Mitsubishi 1.2 - 14 N3(L)(C)   REACHTRUCK
Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Intelligent Cornering System
De heftruck detecteert de hoek van een bocht en past automatisch de snelheid aan voor maximale stabiliteit en een nauwkeurig, positief stuurgedrag.

Stability Support System (S3)
Hydraulische functies, zoals mastreachfunctie en mastkanteling worden automatisch geoptimaliseerd, samen met een reachdempingsfunctie zodat het wegzetten en oppakken van pallets veiliger en sneller gaat.

Level Assistance System
Detecteert automatisch de bedoeling van de bestuurder en stopt automatisch wanneer de vorken exact op het juiste niveau zijn. (Optie uitsluitend voor N3C-model)

Mast Tilt Control (MTC)
De automatische dempingsfunctie reduceert ongewenste mastbewegingen, verlaagt de snelheden van het schommelen en side-shiften, dit geeft een 80% snellere maststabilisatie.

Soft Motion
Een fijn afgestemde algoritme bepaalt reach-, kantel- en side shfit snelheden waardoor productiviteit en verwerkingssnelheid sterk verbeteren.

Downloads

Reageer op deze Mitsubishi 1.2 - 14 N3(L)(C) REACHTRUCK

Waar bent u in geïnteresseerd?
Versturen

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.