Beoordeeld met een 5/5

Bent u op zoek naar een passende vorkheftruck voor een project, klus of misschien wel ter ondersteuning van uw magazijn? Met een vorkheftruck wordt stapelen, heffen en het vervoeren van zware goederen een gemakkelijke en snelle klus. Met de lepels kan een zwaar pallet of ander voorwerp opgetild en verplaatst worden. De vorkheftruck is inzetbaar in magazijnen en opslagplaatsen zowel als industrie- of havengebieden.

Aanschaffen van een vorkheftruck

Het is belangrijk na te gaan waar u de vorkheftruck voor wilt gebruiken. Zo kunt u de vorkheftruck voor binnen- of buitengebruik inzetten. Daarbij moet u ook rekening houden met de gebruiksintensiteit. Gaat u de vorkheftruck veel gebruiken? Dan is een vorkheftruck met een verbrandingsmotor vaak de meeste efficiënte keuze. Wordt de vorkheftruck maar af en toe gebruikt? Dan is een elektrische vorkheftruck meer geschikt. Weet u niet zeker welke vorkheftruck u het best kunt kiezen? Laat u dan adviseren door een van onze deskundige bij Lima Group. 

Contact opnemen

 

Altijd de geschikte vorkheftruck op voorraad

Bij Lima Group kunt u terecht voor zowel nieuwe als tweedehands vorkheftrucks van de meest bekende merken. De tweedehands vorkheftrucks worden compleet en in een prima werkende staat geleverd. U krijgt hierbij een officiële garantie en keuring. Zo heeft u ook keuze uit veel vorkheftruck uitvoeringen met verschillende hefvermogens. Afhankelijk van de klus kiest u de meest geschikte vorkheftruck met het juiste hefvermogen waarmee u de klus kunt klaren. 

Een vorkheftruck kopen? Laat u dan adviseren door de deskundige van Lima Intern Transport Group.

Service en onderhoud bij Lima

Heeft u te maken met een defecte vorkheftruck? Of wilt u zo lang mogelijk genieten van uw vorkheftruck? Dan kunt u bij Lima Intern Transport Group terecht voor reparatie zowel als jaarlijks onderhoud. Met een jaarlijkse keuring wordt uw vorkheftruck gecontroleerd zodat deze het aankomende jaar weer veilig gebruikt kan worden. Ook moet de vorkheftruck regelmatig worden onderhouden zodat deze ook na intensief gebruik nog goed werkt. 
Bent u geïnteresseerd in het kopen of huren van een vorkheftruck? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk uw vraag of aanvraag beantwoorden!

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.