Beoordeeld met een 5/5

Wilt u graag een schone en goedkope vorm van aandrijving voor uw intern transport? Dan is een tractiebatterij de perfecte manier om uw transport te laten rond rijden. Het is van belang te kijken naar de rijmotor, de pompmotor en de hefmotor om te bepalen welke batterijcapaciteit u voor een bepaald transport nodig heeft. Daarbij is ook het aantal uur dat u het transport gebruikt van belang. Met goed opgebouwde cellen, van goed kwaliteit lood en een lange levensduur, heeft u de beste tractiebatterijen voor uw transport!

Levensduur van tractiebatterijen

Wanneer een tractiebatterij intensief gebruikt wordt, zal deze zijn capaciteit deels verliezen. De overbelasting zorgt ervoor dat de levensduur van de tractiebatterij dusdanig korter wordt. Hierdoor moet de tractiebatterij sneller worden opgeladen. De verslechterde tractiebatterij voor een heftruck heeft ook invloed op de elektrische installatie van de heftruck zelf. Deze zal minder lang inzetbaar worden waardoor de heftruck vaker storingen zal bevatten. 

Laden van uw tractiebatterij

Wilt u de levensduur van uw tractiebatterij zo lang mogelijk uitrekken? Dan moet u de tractiebatterijen op de juiste manier laden. Dit doet u met het laadapparaat dat bij de tractiebatterij is meegeleverd. Het is hierbij van belang dat u meet wanneer de tractiebatterij moet worden geladen. Met de zuurweger meet u de dichtheid van het elektrolyt. Het gewicht voor een volledig ontladen batterij ligt gemiddeld tussen de 1.13 en 1.15.
Dankzij de vooruitgang van de techniek gaat een tractiebatterij steeds langer mee. Er kan tegenwoordig gemiddeld acht tot tien uur met een volledig geladen tractiebatterij gewerkt worden. Hierdoor hoeft u minder vaak de batterij te verwisselen of te laden. Mocht u wel uw tractiebatterijen moeten wisselen, dan is het van belang dat dit met de juiste hulpmiddelen en op een veilig manier wordt gedaan. 

Tractiebatterij 80v en tractiebatterij 48v

Heeft u een tractiebatterij voor uw heftruck , pallettruck of stapelaar nodig? Dan heeft u keuze uit een van de tractiebatterijen zoals een tractiebatterij 80v of een tractiebatterij 48v. Afhankelijk van uw transport kiest u welke batterij u nodig heeft. Heeft u advies nodig over een tractiebatterij 48v of tractiebatterij 80v? Laat u dan helpen door onze deskundige bij Lima Group.  

Bestel uw tractiebatterij bij Lima Group

Heeft u een tractiebatterij voor uw heftruck nodig? Een tractiebatterij in Nederland aanschaffen doet u bij Lima Group. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Onze specialisten helpen u mee met het uitzoeken van een geschikte tractiebatterij bij uw opdracht of project. Met deze aanbeveling weet u zeker dat in bezit bent van de juiste tractiebatterij voor uw heftruck, stapelaar of pallettruck.

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.