Beoordeeld met een 5/5

Service waar U op kunt rekenen

Lima  heeft ervaren servicemonteurs in dienst welke al jaren werkzaam zijn in de intern transport branche, naast de jarenlange ervaring zijn ze ook gecertificeerd keurmeester. Deze combinatie betekent voor u als klant minimale stilstand. Onze monteurs beschikken over een moderne mobiele werkplaats, uitgerust met  gereedschappen en diverse onderdelen.

 

Reparaties

Repareren doen wij veelal ter plekke. Onze service heeft slechts één doel, u weer snel op weg helpen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en uitgerust met een ‘mobiele werkplaats’, zodat zij ieder probleem aankunnen. Ongeacht het merk, het brandstoftype of het bouwjaar.
Tevens kunnen de monteurs op locatie diverse slangen en hun bijbehorende koppelingen persen.
Mocht uw heftruck of magazijntruck langer in reparatie staan en u wilt toch graag door werken dan kunnen wij u een vergelijkbare heftruck uit onze huurvloot leveren. Op deze manier is de continuïteit in uw bedrijfsproces echt gegarandeerd.

 

Onderhoud / Keuring

Ook onderhoud en keuringen worden meestal ter plaatse op uw locatie uitgevoerd.
Wij plannen alle noodzakelijke werkzaamheden en zorgen ervoor, door dit preventieve onderhoud, dat onnodige reparaties tot een minimum worden beperkt. Voorkomen is immers beter dan genezen. Dankzij compleet ingerichte servicebussen met de modernste apparatuur worden alle onderhoudswerkzaamheden in een mum van tijd uitgevoerd.

 

Onderdelen 

Zo beschikken we over een omvangrijk magazijn, waar u altijd terecht kunt voor onderdelen en toebehoren voor heftrucks (LPG, diesel, elektrisch),verreikers, pompwagens, pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, orderverzamelaars, veegmachines en schrobmachines. En mocht een onderdeel even niet voorradig zijn, dan kan het met spoed nabesteld worden. Het magazijn wordt namelijk iedere nacht per koeriersdienst aangevuld, zodat wij uw probleem altijd snel en vakkundig kunnen oplossen. Hierdoor kunt u gangbare onderdelen vaak toch al binnen 24 uur in huis hebben!

 

Transport

Geen eigen transport? Geen nood. Onze servicedienst brengt en haalt het materieel op met ons gespecialiseerd transport.
Wij zijn in het bezit van een aantal vrachtwagens waardoor ophalen of bezorgen van een palletwagen tot verreiker geen enkel probleem is.

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5/5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.