Beoordeeld met een 5

Een poetsmachine is geschikt voor het schoonmaken van een hard oppervlak. Bij Lima Group in Brabant kunt u diverse professionele poetsmachines huren. Keuze uit poetsmachines met achterloop of een opzit. Maak een groot oppervlak comfortabel schoon met een opzit poetsmachine.

Poetsmachine huren bij Lima Group

U kunt bij Lima Group terecht om een professionele poetsmachine te huren voor verschillende soorten vloeren. Een groot oppervlak is vaak lastig schoon te houden wanneer u dit met de hand moet doen. Ook bent u hier veel tijd aan kwijt die u vele malen efficiënter kunt indelen wanneer u gebruik maakt van een professionele poetsmachine. Dankzij ons uitbreid assortiment aan verschillende poetsmachines kunt u voor vrijwel iedere vloer en iedere vervuiling de meest geschikte machine bij Lima Group vinden. 

Geschikte poetsmachine voor vloeren

Een poetsmachine voor een vloer huren kan bij ons voor verschillende oppervlakken en vloersoorten. Het huren van een poetsmachine wordt gedaan door bouwbedrijven maar ook schoonmaakbedrijven, logistieke bedrijven en nog veel meer. Daarom zijn onze poetsmachines voor de vloer geschikt voor een paar honderd m2 tot aan wel duizenden m2 oppervlak. Ongeacht of u een geverfde vloer, betonvloer, epoxyvloer of een ander soort vloer heeft. Onze professionele poetsmachine voor de vloer is geschikt voor uw bedrijf of project.

Poetsmachine kopen?

Het is ook mogelijk een poetsmachine te kopen wanneer u deze standaard in uw magazijn of werkruimte nodig heeft. Voor iedere vloersoort, vloeroppervlak als werkomgeving hebben wij een passend professionele poetsmachine. Wilt u een poetsmachine kopen? Dan moet u met een aantal punten rekening houden, zoals het vloeroppervlak, de graad van vervuiling en hoe vaak de vloer schoon moet worden gemaakt. Laat u adviseren door een van onze deskundig medewerkers wanneer u een poetsmachine wilt kopen. Wij zorgen ervoor dat u de best mogelijke poetsmachine voor uw vloeronderhoud aanschaft. 

Neem contact op met Lima Group

Wanneer u meer informatie wilt over onze poetsmachines voor de vloer kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U heeft de mogelijkheid een professionele poetsmachine te huren voor langdurig gebruik of een poetsmachine te kopen wanneer u regelmatig een poetsmachine nodig heeft in uw magazijn of werkomgeving.  Heeft u advies nodig bij de aanschaf van een poetsmachine? Laat u dan adviseren over de mogelijkheden door onze deskundige medewerkers!

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen