Ittervoort
Lifting service to a higher level !  
volg ons op Twitter volg ons op Facebook
Nieuws
 
 

VA keur

Erkend VA keurend bedrijf

 

  

Terug naar vorige pagina

Menten-Hilkens BV uit Haelen kiest wederom voor nieuwe Mitsubishi

2 december 2015

Menten-Hilkens BV uit Haelen kiest wederom voor nieuwe Mitsubishi

Menten-Hilkens BV uit Haelen heeft na de levering van een jong gebruikte Mitsubishi in september wederom voor een nieuwe vorkheftruck van het merk Mitsubishi gekozen. Deze nieuwe FD45N met bouwjaar 2014 heeft pas 60 draaiuren en is gebruikt als demomachine, is voorzien van een triplex mast, 4 hydraulische functies en een compleet gereconditioneerde Cascade 360 graden continu roterende vorkenklem. LIMA Intern Transport dankt Menten-Hilkens voor de samenwerking en wenst het bedrijf veel werkplezier met het in bedrijf nemen van deze fraaie Mitsubishi FD45N.

Overbodig oud metaal of heeft u nieuw staal nodig? Menten-Hilkens staat voor uw klaar. Sinds 1965 is Menten-Hilkens het bedrijf voor metaalrecycling en metaalhandel in Limburg. Omdat we al meerdere jaren bezig zijn met metaalrecycling beschikt het bedrijf over alle noodzakelijke vergunningen en voorzieningen. Tevens kunt u terecht voor nieuw metaal, RVS of aluminium op maat geleverd, afrasteringen en poorten, dak en wandbeplating, op maat gemaakte stalinrichtingen en kunststof planken en weipalen.

Harry Niessen wordt door zijn collega's op handen gedragen

27 november 2015

Harry Niessen wordt door directie en personeel op handen gedragen

Harry Niessen (65) uit Nederweert-Eind werd op 25 november jongstleden door al zijn collega's van Lima Intern Transport uit Ittervoort 's morgens vroeg thuis verrast. Niet zonder reden want Harrie's laatste werkdag bij Lima was aangebroken. Harrie bereikt de pensioengerechtigde leeftijd van 65 jaar en dat laten we natuurlijk niet zo maar voorbijgaan. Met twee grote vrachtwagens met oplegger, een heleboel servicebusjes en enkele luxe auto's kwam het personeel hem voor dag en dauw van zijn bed lichten.

Harry werkt sinds maart 1996 bij Lima Intern Transport in Ittervoort in de functie van werkplaats monteur / bankwerker. Zijn specialisme is het vervaardigen van uitzonderlijke wensen op het gebied van Intern Transport voor hun klanten. Harrie is een op en top vakman met gouden handjes en een zeer hoog technisch inzicht. "We zullen zijn collegialiteit, loyaliteit maar ook zijn 'waerse' streken zeker gaan missen in de toekomst".

Directie en personeel wensen Harry en Angeline Niessen veel geluk en gezondheid voor de toekomst!

Interfood Vonk BV maakt vloeren schoon met nieuwe Fimap MR75B opzit schrob/zuigmachine

26 november 2015

Interfood Vonk BV maakt vloeren schoon met nieuwe Fimap MR75B opzit schrob/zuigmachine

Lima Intern Transport heeft onlangs een nieuwe Fimap MR75B schrob- / zuigmachine aan Interfood Vonk BV Ittervoort geleverd. Deze machine heeft een werkbreedte van 750 mm, een schoonwatertank van 110 liter en een vuilwatertank van 125 liter. Door de compacte afmetingen van 1495 x 1320 x 770 mm (L X H X B) is deze machine zelfs gebruiksvriendelijker dan een achterloop machine. Met een werkcapaciteit van 4500 m2 per uur is deze compacte machine zeer productief.

U ziet dus dat u ook bij Lima Intern Transport terecht kunt voor het schoonmaakmaterieel binnen uw bedrijf. Lima Intern Transport wenst Interfood Vonk BV veel werkgemak met deze machine.

www.interfood.com

Fraai Projecten Raamsdonksveer neemt jong gebruikte Mitsubishi FB25K-PAC in gebruik

24 november 2015

Fraai Projecten Raamsdonksveer neemt jong gebruikte Mitsubishi FB25K-PAC in gebruik

Fraai Porjecten heeft pas geleden een jong gebruikte Mitsubishi FB25K-PAC in gebruik genomen.

Fraai Projecten verzorgt de inrichting en styling van uw event. Groot of klein, tijdelijk of blijvend, in zijn geheel van A tot Z of deels. Met een ruime keuze aan fraaie barmeubels, buffetten, meubilair en (bloem)decoraties plus een dijk aan ervaring, gedrevenheid en creativiteit wordt elke ruimte een beleving. Passend bij de gelegenheid, het publiek, de opzet en het budget. Met een bestaande sfeerlijn, een stylingconcept op maat of juist een combinatie daarvan. Origineel, doeltreffend en efficiënt.

Lima Intern Transport wenst Fraai veel en vooral jarenlang werkplezier met deze jong gebruikte Mitsubishi elektro vorkheftruck.

Retara interieurwerken neemt nieuwe Mitsubishi FB30CN in gebruik

23 november 2015

Retara interieurwerken neemt nieuwe Mitsubishi FB30CN in gebruik

Retara interieurwerken heeft een nieuwe Mitsubishi FB30CN in gebruik genomen. Deze elektrische heftruck heeft een hefvermogen van 3000 kg en is voorzien van een triplo mast met een hefhoogte van 4750 mm en is voorzien van een side shift. Lima Intern Transport wenst Retera interieurwerken vele jaren plezier van hun nieuwe machine en danken hen voor het gestelde vertrouwen en samenwerking.

Retera interieurwerken bezit vakmanschap en expertise om inrichting en producten naadloos op elkaar af te stemmen. Bij hun vakmensen staat zowel creativiteit als deskundigheid hoog in het vaandel. Retera interieurwerken staat voor een jarenlange traditie in een nieuw jasje. Met kennis van zaken, gevoel voor stijl en oog voor detail. Topkwaliteit als visitekaartje: hun projecten vormen het bewijs. Tevreden klanten, daar doen we het voor is het motto.

Voor meer informatie kijk op: www.retera.nl

LIMA levert fraaie Mitsubishi FB35N Edia-EX aan Kanon Loading Equipment BV

19 november 2015

LIMA levert fraaie Mitsubishi FB35N Edia-EX aan Kanon Loading Equipment BV

Recentelijk heeft LIMA Intern Transport een Mitsubishi FB35N Edia-EX met 3-delige 6000 mm mast en reachvorken geleverd aan Kanon Loading Equipment BV.

Kanon Loading Equipment B.V. is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf, dat ruim 35 jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en leveren van laad- en lossystemen voor vloeistoffen en vloeibaar gemaakte gassen. Bekend als 'laad arm' worden deze ingezet voor spoorwagon-, tankauto- en scheepsverlading.

Deze laadsystemen, variërend van cryogene tot verwarmde applicaties, worden gebruikt voor de meest uiteenlopende vloeistoffen en gassen. Of het nu gaat om eetbare oliën of om gevaarlijke en toxische producten, Kanon heeft jarenlange ervaring met het efficiënt en veilig verladen van al deze producten.

LIMA Intern Transport dankt Kanon voor de samenwerking en wenst het bedrijf veel werkplezier met het in bedrijf nemen van deze fraaie Mitsubishi Edia-EX.

Derde elftal van SVH39 (Herkenbosch) door LIMA in het nieuw gestoken

21 oktober 2015

Derde elftal van SVH39 (Herkenbosch) door LIMA Intern Transport in het nieuw gestoken

Afgelopen zondag 18 oktober ontving het derde elftal van SVH39 (Herkenbosch) een compleet nieuw tenue gesponsord door Lima Intern Transport. De tenues werden door John van Olderen uitgereikt aan spelers en leiding.

Bestuur, spelers en leiding danken de Lima Group voor de mooie tenues, trainingspakken én tassen!

Of het door deze splinternieuwe outfit kwam is niet bekend maar het derde won haar wedstrijd ruim met 5-2 van Roggel 6. Hierdoor blijven zij zowel in de competitie als beker nog ongeslagen! LIMA Intern Transport wenst het derde veel succes in de rest van het seizoen.

Smolenaars Deuren B.V. uit Heythuysen kiest voor Lima en Mitsubishi

08 oktober 2015

Smolenaars Deuren B.V. uit Heythuysen kiest voor Lima en Mitsubishi

Smolenaars Deuren B.V. uit Heythuysen kiest voor Lima en Mitsubishi bij de aanschaf van een mooie gebruikte vorkheftruck. De keuze is gevallen op een Mitsubishi FB15KRT omdat deze vorkheftruck perfect past en voldoet in ruimtes met krappe gangpaden.

Smolenaars Deuren B.V. is specialist en leverancier van een zeer ruim aanbod in binnen en buitendeuren. Ook voor een stijlvolle entree bent u bij deze deurenspecialist aan het juiste adres met een grote showroom en ruime keuze.

Wij bedanken Frank en Erik Smolenaars voor het vertrouwen in Lima Intern Transport en hun keuze voor de Mitsubishi vorkheftruck en wensen hen veel succes voor de toekomst.

Umicore kiest dubbel voor elektrische topkwaliteit!

05 oktober 2015

Umicore kiest twee keer voor elektrische topkwaliteit!

Pas geleden heeft Umicore, producent van hoogwaardige zink-oxide producten, twee Mitsubishi FB25CN EDIA trucks in gebruik genomen. Deze fraaie 2,5 tonner elektro trucks zijn het neusje van de zalm op het gebied van elektro aangedreven heftrucks. Voorzien van de laatste nieuwe technieken is het niet verwonderlijk dat deze ook wel de 'elektrische diamant' genoemd worden.

Meer info over de Mitsubishi EDIA kunt u vinden op www.edia-mitsubishi.com. Wij kunnen ons voorstellen dat u ook eens wil ervaren hoe het voelt om met deze 'elektrische diamant' te rijden. Dat kan! Mocht u interesse hebben in een demo of een proefrit neem dan contact op met een van onze vestigingen. Wij zijn u graag van dienst.

Meer informatie over Umicore kunt u vinden op umicore.com of op deze website.

Twee nieuwe Mitsubishi FG50CN voor Transportbedrijf Blom & Zn. BV

01 oktober 2015

Twee nieuwe Mitsubishi FG50CN voor Transportbedrijf Blom en Zn. BV

Transportbedrijf Blom & Zn. BV uit Zwammerdam neemt twee nieuwe Mitsubishi LPG heftrucks in gebruik op de vestiging van kippenslachterij Mieki uit Hunsel voor het laden en lossen van hun vrachtwagens. De beide Mitsubishi FG50CN zijn voorzien van een half cabine, een standaard mast van 3700 mm met sideshift en zijn voorzien met vorken van 2000 mm. Lima Intern Transport verzorgd al jaren het intern transport bij Blom & Zn. BV, zowel in Hunsel als in Breukelen. Lima dankt het bedrijf voor deze jarenlange prettige samenwerking.

Menten-Hilkens BV uit Haelen kiest wederom voor Mitsubishi

28 september 2015

Menten-Hilkens BV uit Haelen kiest wederom voor Mitsubishi

Menten-Hilkens BV uit Haelen heeft wederom voor een vorkheftruck van het merk Mitsubishi gekozen. Al jaren is Lima Intern Transport leverancier en serviceverlener voor al hun intern transport. Deze jong gebruikte FD45N met bouwjaar 2011 heeft pas 400 draaiuren en was alleen gebruikt als demomachine, is voorzien van een triplex mast, 4 hydraulische functies en een compleet gereconditioneerde Meyer 360 graden continu roterende vorkenklem.
Tevens heeft men een nieuwe veegborstel aangeschaft, die eenvoudig en snel aan deze machine te koppelen is middels de vorken en hydraulische snelkoppelingen op het vorkenbord, de borstel draait op oliedruk van de derde functie. Lima Intern Transport dankt Menten-Hilkens voor deze aankoop en wenst hen veel werkplezier met deze truck.

Menten-Hilkens BV
Overbodig oud metaal of heeft u nieuw staal nodig? Menten-Hilkens staat voor uw klaar. Sinds 1965 is Menten-Hilkens het bedrijf voor metaalrecycling en metaalhandel in Limburg. Omdat we al meerdere jaren bezig zijn met metaalrecycling beschikken wij over alle noodzakelijke vergunningen en voorzieningen. Tevens kunt u terecht voor nieuw metaal, RVS of aluminium op maat geleverd, afrasteringen en poorten, dak en wandbeplating, op maat gemaakte stalinrichtingen en kunststof planken en weipalen.

Voor meer informatie kijk op: www.mentenhilkens.nl

MTA BV neemt nieuwe Mitsubishi FB35N en nieuwe Mitsubishi SBP14N2 in gebruik

20 augustus 2015

MTA BV neemt nieuwe Mitsubishi FB35N en nieuwe Mitsubishi SBP14N2 in gebruik

MTA BV heeft een nieuwe Mitsubishi FB35N en Mitsubishi SBP14N2 in gebruik genomen. Deze elektrische heftruck heeft een hefvermogen van 3500 kg en is voorzien van een standaard mast met een hefhoogte van 4000 mm en is heeft een side shift met vorkversteller. De elektrische stapelaar heeft een hefvermogen van 1400 kg en is voorzien van een triplex mast met een hefhoogte van 5400 mm. Lima Intern Transport wenst MTA BV vele jaren plezier van hun nieuwe machines en danken hen voor het wederom gestelde vertrouwen en samenwerking.

MTA is een innovatief, flexibel en hightech bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van mechatronische machines en systemen. Hun opdrachtgevers zijn gerenommeerde OEM'ers met name actief op het gebied van Packaging, Food, Graphics en Hightech systems. Ze stellen hoge eisen aan kwaliteit, flexibiliteit, innovatiekracht en kostenbeheersing en vinden hiermee in MTA een betrouwbare en gedreven partner. MTA is als System Supplier een ideaal verlengstuk voor haar klant waarbij het gehele realisatietraject uit handen genomen wordt.
Met enerzijds eigen productiefaciliteiten in Nederland en Roemenie en anderzijds het Global Sourcing system is MTA in staat steeds de optimale combinatie tussen kwaliteit, doorlooptijd en kosten te realiseren. Met daarnaast een volwaardige afdeling Development en Engineering, een brede ervaring in project- en logistiek management en veel expertise op het gebied van fijnmechanische- en mechatronische systeemmontage beheerst MTA alle belangrijke elementen uit de keten.

Voor meer informatie kijk op: www.m-t-a.nl

Bloem Group uit Panheel neemt jong gebruikte Mitsubishi-Caterpillar heftruck in gebruik

7 augustus 2015

Bloem Group uit Panheel neemt jong gebruikte Mitsubishi-Caterpillar heftruck in gebruik

Bloem Group uit Panheel heeft een jong gebruikte Mitsubishi/Caterpillar GP25N in gebruik genomen. Deze LPG vorkheftruck heeft een hefvermogen van 2500 kg en is voorzien van een triplex mast met een hefhoogte van 5500 mm. Lima Intern Transport dankt de Bloem Group voor deze aankoop en wij wensen het bedrijf en medewerkers veel werkplezier met deze truck.

Bloem Sloopwerken en Recycling (BTH BV) heeft zich toegelegd op het veilig, verantwoord, milieuvriendelijk en duurzaam slopen van met name utiliteitsbouwwerken, het verhuren van grondverzetmachines, transport van bouwstoffen, de handel in primaire en secundaire bouwstoffen, zoals teelaarde, opvulzand, gerecyclede granulaten, en de verhuur van containers.

Indien u meer informatie wenst over de Bloem Group kunt u een bezoek brengen aan de website.

In Memoriam: Marcel in de Braek

23 juli 2015

In Memoriam: Marcel in de Braek

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze zeer gewaardeerde collega Marcel in de Braek. Zijn moedige strijd van drie jaren tegen lymfeklierkanker heeft hij helaas niet mogen winnen. Marcel was 47 jaar en vestigingsmanager in Waalwijk. Met grote toewijding heeft hij zijn beste krachten aan ons bedrijf gegeven.

Directie en collega's wensen Marianne, Jordy, Brian en de naaste familie heel veel sterkte toe bij dit enorme verlies.

Correspondentieadres: Hendrikstraat 5, 6191 XN in Beek

Cedo Recycling Geleen neemt wederom twee nieuwe Mitsubishi FG35NTD trucks in gebruik

4 augustus 2015

Cedo Recycling Geleen neemt wederom twee nieuwe Mitsubishi FG35NTD trucks in gebruik

Cedo Recycling uit Geleen heeft wederom twee nieuwe Mitsubishi FG35NTD in gebruik genomen. Deze twee LPG vorkheftrucks met een hefvermogen van 3500 kg zijn voorzien van een cabine inclusief kachel, ergonomische armleuning met joysticks, een Bolzoni-Auramo recyclingklem en hebben nog een extra beschermrek op het dak gemonteerd.

In de afgelopen jaren heeft Lima Intern Transport al meerdere machines van Mitsubishi en Merlo aan Cedo geleverd die de continuïteit waarborgt van de plastic recycling. Lima Intern Transport dankt Cedo voor de voortzetting van deze jarenlange prettige en vertrouwensvolle samenwerking.

Tripod Mobility neemt een nieuwe Mitsubishi SBP14N2 in gebruik

23 juli 2015

Tripod Mobility neemt een nieuwe Mitsubishi SBP14N2 in gebruik

Tripod Mobility heeft een nieuwe Mitsubishi SBP14N2 in gebruik genomen. Deze elektrische stapelaar heeft een hefvermogen van 1400 kg en is voorzien van een triplex mast met een hefhoogte van 4750 mm. Lima Intern Transport wenst Tripod Mobility vele jaren plezier van hun Mitsubishi SBP14N2 en danken hen voor het vertrouwen en samenwerking.

Sinds de oprichting in 1980 is het ambitieuze Tripod Mobility uitgegroeid tot een internationale marktleider op het gebied van innovatieve autoaanpassingen om het leven van rolstoelgebruikers te vergemakkelijken. Voor meer informatie hoe Tripod u op weg kan helpen kijkt u op: www.tripodmobility.nl

Boer zoekt verreiker en kiest voor de nieuwe Merlo Turbofarmer bij Lima Intern Transport

3 juli 2015

Boer zoekt verreiker en kiest voor de nieuwe Merlo Turbofarmer bij Lima Intern Transport

Frank Brinkhaus bekend van het programma Boer zoekt vrouw vond zijn vriendin Anita in 2010 middels dit programma. Nu was hij op zoek naar een andere verreiker en bij Lima Intern Transport gekozen voor de nieuwe Merlo Turbofarmer. Deze TF38.7-120 is compleet vernieuwd, hefvermogen 3800 kg, hefhoogte 7100mm, voorzien van een 4 cilinder Deutz turbodiesel van 122PK conform EURO-normen Tier 4, standaard elektrisch omkeerbare vin die tijdens starten alle radiators schoon blaast en ook manueel bedienbaar is, EPD (Eco Power Drive), elektronisch beheer van de diesel welk resulteert in 18% minder verbruik. MCDC systeem (soort weegsysteem voor de maximale veiligheid). De volledig vernieuwde cabine is 1010 mm breed en heeft Merlo's grootste verkoopargument 360 graden zicht rondom de machine en is van alle gemakken voorzien. Als enige op dit moment heeft Merlo een CEE goedgekeurde trekhaak met homologatie voor de EU. Meerder opties zijn, blokkering achterste differentieel, selector voor continue olie voor accessoires, loadsensing pomp 210 bar, 125 l/min met flowsharing, BSS (Boomsuspension, vering op de giek), een FEM3 vorkenbord met vorken voorzien van magneetherkenning en een Hekamp volumebak van 2475 liter.

Lima Intern Transport wenst Frank en Anita alsmede compagnon Gert Billekens van Geitenhouderij De Römer VOF heel veel werkplezier van deze Merlo Turbofarmer.

Bekijkt u ook eens www.franksfarm.nl naar de vele producten die ontwikkeld zijn zoals geitenlamsvlees, bitterballen en croquetten, geitenmelkijs of Violatta. Ook organiseren zij excursies op de boerderij waar u tijdens de proeverij kennis kunt maken met deze overheerlijke producten.

Maasland banden Dilsen-Lanklaar maakt vloeren van nieuwbouw schoon met nieuwe Fimap MR75B opzit schrob/zuigmachine

30 juni 2015

Maasland banden Dilsen-Lanklaar maakt vloeren van nieuwbouw schoon met nieuwe Fimap MR75B opzit schrob/zuigmachine

Lima Intern Transport levert nieuwe Fimap MR75B opzit schrob/zuigmachine aan Maasland Banden. Deze machine heeft een werkbreedte van 750 mm, heeft een schoonwatertank van 110 liter en vuilwatertank van 125 liter. Door de compacte afmetingen 1495 x 1320 x 770 mm (L X H X B) is deze machine zelfs gebruiksvriendelijker dan een achterloop machine, werkcapaciteit is 4500 m2 per uur. U ziet dat u ook voor het schoonmaken van uw bedrijf en andere schoonmaakklussen terecht kunt bij Lima Intern Transport.

MAASLAND BANDEN is opgericht door Maurice Drossaert in het jaar 2000. Het bedrijf heeft zijn klanten in de BENELUX en Duitsland reeds 15 jaar voorzien van de beste service en technisch advies. Omdat de wereld steeds kleiner wordt, de landsgrenzen verdwijnen en open gaan, transport makkelijk is te organiseren, gaat Maasland Banden internationaal.

Kijk voor meer informatie op www.maaslandbanden.be

Asbury Graphite en Carbons NL B.V. Maastricht neemt nog een jong gebruikte heftruck in gebruik

25 juni 2015

Asbury Graphite en Carbons NL B.V. Maastricht neemt nog een jong gebruikte heftruck in gebruik

Het Amerikaanse bedrijf Asbury Graphite en Carbons neemt na de opening sinds 17 oktober 2014 nog een jong gebruikte vorkheftruck in gebruik. Deze FG30N heeft een triplex mast met hefhoogte 4700 mm, vorkversteller/sideshift en is in de rode huiskleur afgeleverd.

Lima Intern Transport dankt Asbury wederom voor de prettige samenwerking en het in Lima Intern Transport gestelde vertrouwen.

Gaston Schul Hoogstraten-Meer neemt nieuwe Mitsubishi FB25CN in gebruik

24 juni 2015

Gaston Schul Hoogstraten-Meer neemt nieuwe Mitsubishi FB25CN in gebruik

Gaston Schul uit Hoogstraten-Meer neemt de nieuwe Mitsubishi FB25CN in gebruik. Ook deze compacte vierwieler machine met hefvermogen van 2500 kg is voorzien van een 80 Volt 625 Ah batterij inclusief zuurcirculatie en automatisch vulsysteem en wordt geladen middels hoogfrequent lader met laadtijd van 8 uur. Verder is de truck voorzien van 4750 mm triplex mast, sideshift, blue-spot en een ergonomische armleuning met joysticks. Deze week verscheen in Logistiek Totaal een onafhankelijke test van deze machine met een uitslag die hoger ligt dan het gemiddelde van de reeds eerder geteste machines uit dit segment. Er werd alleen maar lof uitgesproken over deze machine.

Wij danken Gaston Schul wederom voor het vertrouwen in Lima Intern Transport en wensen hen veel werkplezier met deze machine.

Peters Metaalbewerking neemt een jong gebruikte Mitsubishi FB20K-T in gebruik

3 juni 2015

Peters Metaalbewerking neemt een jong gebruikte Mitsubishi FB20K-T in gebruik

Peters Metaalbewerking heeft een jong gebruikte Mitsubishi FB20K-T in gebruik genomen. Deze elektrische heftruck heeft een hefvermogen van 2000 kg en is voorzien van een triplex mast met een hefhoogte van 4700 mm, een integrale sideshift en kistenkantelaar en nieuwe tractiebatterij. Lima Intern Transport wenst Peters Metaalbewerking vele jaren plezier van hun Mitsubishi FB20K-T en danken hen voor het in hun gestelde vertrouwen en samenwerking.

Peters Metaalbewerking is leverancier van onderdelen en samenstellingen voor verschillende eindmarkten. Hierbij ligt de nadruk op 5-assig frezen van fijn-mechanisch freeswerk in kleinere series en prototypes. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor 3-assig freeswerk en andere bewerkingen en nabehandelingen. Wij hebben ervaring met een zeer uitgebreid scala van metalen en kunststoffen zoals bijvoorbeeld titanium en peek. Haar ideeën gecombineerd met hun vakmanschap willen zij dan ook graag gebruiken om uw project tot een succes te maken. Verder is duurzaamheid een aspect dat bij hun hoog in het vaandel staat, vandaar dat haar uitgangspunt dan ook is om de gevelelementen zoveel mogelijk te produceren en te leveren met het FSC keurmerk. Voor meer informatie, maak een bezoek aan hun website voor wie zij zijn en waar zij voor staan.

Voor meer info kijk op www.petersmetaal.nl

Mitsubishi forklifts are so ......

15 mei 2015

Jacob Meijer Venlo kiest wederom voor 3 nieuwe Mitsubishi FB20PNT

30 april 2015

Jacob Meijer Venlo kiest wederom voor 3 nieuwe Mitsubishi FB20PNT

Jacob Meijer uit Venlo heeft na 6 jaar haar heftruckvloot weer vervangen met 3 nieuwe Mitsubishi FB20PNT. Deze compacte machines met hefvermogen van 2000 kg zijn voorzien van een 48 Volt 875 Ah batterij inclusief zuurcirculatie en automatisch vulsysteem en worden geladen middels hoogfrequent laders met laadtijd van 8 uur. Dit is gedaan om zoveel mogelijk uren per dag met de trucks te kunnen werken. Uniek voor dit segment heftrucks, normaliter is 750 Ah de maximale capaciteit, Mitsubishi kan er dus 125 Ah meer in stoppen zonder aanpassingen. Verder zijn de trucks voorzien van 4750 mm triplex masten, 2 trucks zijn voorzien van een Meyer vorkversteller/sideshift en een Savas Low-Air lucht geveerde stoel. De derde truck is standaard met sideshift, verder zijn er op alle drie de trucks een roestvrijstalen opbergbak met deksel geplaatst.

Jacob Meijer is al meer dan 150 jaar een belangrijke dienstverlener aan verladers, im- en exporteurs, expediteurs en transporteurs en draagt daarbij zorg voor de totale logistieke afhandeling van A tot Z waar ook ter wereld. Jacob Meijer is als neutrale onafhankelijke douane-expediteur op de hoogte van alle belangrijke douaneregelingen en door bovendien gebruik te maken van geavanceerde IT-systemen worden goederenstromen optimaal afgehandeld.

Voor meer info www.jacobmeijer.nl

Gaston Schul Hoogstraten-Meer neemt 2 nieuwe Mitsubishi FB20PN in gebruik

30 april 2015

Gaston Schul Hoogstraten-Meer neemt 2 nieuwe Mitsubishi FB20PN in gebruik

Gaston Schul uit Hoogstraten-Meer neemt 2 nieuwe Mitsubishi FB20PN in gebruik. Ook deze compacte vierwieler machines met hefvermogen van 2000 kg zijn voorzien van een 48 Volt 875 Ah batterij inclusief zuurcirculatie en automatisch vulsysteem en worden geladen middels hoogfrequent laders met laadtijd van 8 uur. Dit is gedaan om zoveel mogelijk uren per dag met de trucks te kunnen werken. Uniek voor dit segment heftrucks, normaliter is 750 Ah de maximale capaciteit, Mitsubishi kan er dus 125 Ah meer in stoppen zonder aanpassingen. Verder zijn de trucks voorzien van 4750 mm triplex masten, sideshift, blue-spot en een ergonomische armleuning met joysticks. Half juni zal ook er ook nog een nieuwe Mitsubishi FB25CN geleverd worden, door het enorme succes van deze truck is de levertijd iets langer dan de 2 reeds geleverde trucks. Wij danken Gaston Schul voor het vertrouwen in Lima Intern Transport en wensen hen veel werkplezier met deze machines.

De Gaston Schul Group is in Nederland, Duitsland en België dé toonaangevende organisatie op het gebied van onafhankelijke douane-expeditie met een neutrale afhandeling, waarbij persoonlijke service en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Op logistiek strategische vervoersknooppunten heeft Gaston Schul haar eigen inklaringskantoren. Deze kantoren vormen een uniek sluitend netwerk. Bovendien heeft Gaston Schul door de jaren heen in de markt een solide naam opgebouwd. Een naam die staat voor continuïteit, degelijkheid, neutraliteit en innovativiteit. Sinds de oprichting is Gaston Schul volledig in privé bezit en behoort de organisatie niet tot een concern of investeringsmaatschappij. Hierdoor wordt voldaan aan alle voorwaarden om 100% neutraal te zijn in de markt, wat Gaston Schul ook waarmaakt. De firma Compass is in 2015 toegetreden tot de Gaston Schul Group. Daarmee heeft Gaston Schul een vooraanstaande positie gekregen in de 3 grootste zeehavens van west Europa: Rotterdam, Antwerpen en Hamburg. Vanuit eigen kantoren worden onze klanten bediend. Bij Gaston Schul werken ruim 200 douane specialisten verdeeld over 17 kantoren.

Voor meer info: www.gaston-schul.com

Wiel Baens 50 jaar jong!

19 april 2015

Wiel Baens 50 jaar

Wiel Baens, top electro-monteur en al 13 jaar in dienst bij Lima Intern Transport weet sinds 19 april waar Abraham (in België) de mosterd haalt.

Wiel, namens directie en personeel van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mooie mijlpaal!

Baustoff + Metall neemt nieuwe Edia EX in gebruik

16 april 2015

Baustoff + Metall neemt nieuwe Edia EX in gebruik

Naast de vestiging in 's-Hertogenbosch opent Baustoff + Metall een tweede vestiging op industrieterrein De Lasso in Roelofarendsveen. Vanuit hier levert men een compleet assortiment aan droge afbouwmaterialen voor de professionele verwerker dat bestaat uit systeemwanden, systeemplafonds, systemen voor bouwkundige brandpreventie, vloersystemen en isolatiemateriaal voor de professionele verwerker.

Baustoff + Metall geeft met de officiële opening op vrijdag 17 april van haar nieuwe vestiging invulling aan haar eigen groeistrategie binnen Nederland. De locatie is gekozen door de toename van het klantenbestand in het Westen van Nederland en de verwachte groei in de Randstad als het gaat om toekomstige bouw- en renovatieprojecten. Net als de vestiging in 's-Hertogenbosch ligt ook deze vestiging direct naast de snelweg en beschikt over een winkel en een Load en Go afhaalcentrum, een extra snelle servicedienst voor ondernemers die de voorkeur geven aan zelf afhalen.

Gezien de zeer goede en betrouwbare ervaring met Mitsubishi vorkheftrucks in 's-Hertogenbosch werd al vrij snel het besluit genomen om voor de tweede vestiging ook hier te gaan werken met Mitsubishi, en dan met name de nieuwste Edia EX uitvoeringen.

Deze machine kenmerkt zich met name de krachtige en vlotte prestaties, indrukwekkend restvermogen, dubbele aandrijvingsmotoren, zeer wendbaar in krappe ruimtes, stuurhoek van maar liefst 100°, intelligente bochtenregeling, meer dan voldoende beenruimte en automatische parkeerrem. LIMA Intern Transport dankt Baustoff + Metall wederom voor de zeer prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen bij de aankoop van deze krachtige en veelzijdige elektro vorkheftrucks.

Zie voor meer info: www.edia-mitsubishi.com

Jöris Timmerwerken uit Vlodrop neemt jong gebruikte Mitsubishi heftruck in gebruik

15 april 2015

Jöris Timmerwerken uit Vlodrop neemt jong gebruikte Mitsubishi heftruck in gebruik

Jöris Timmerwerken heeft een jong gebruikte Mitsubishi FB35K-PAC in gebruik genomen. Deze elektrische heftruck heeft een hefvermogen van 3500 kg en is voorzien van een triplex mast met een hefhoogte van 4700 mm, een vorkversteller/sideshift en cabine incl. elektrische verwarming. Lima Intern Transport dankt hen voor het wederom gestelde vertrouwen en de al jarenlange samenwerking.

Jöris Timmerwerken is een vooruitstrevend familiebedrijf, dat al meer dan 25 jaar een goede naam heeft in de timmerindustrie. Jöris Timmerwerken vindt een goede communicatie en transparante omgang met hun opdrachtgevers van groot belang. Haar streven is om door het bundelen van vakkennis tot een eindresultaat te komen waarbij alle betrokken partijen tevreden zijn. Uit hun ervaring blijkt dan ook dat, hoe eerder zij bij een project betrokken worden voor zowel nieuwbouw als renovatie des te groter zijn vaak de kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen.

Haar ideeën gecombineerd met hun vakmanschap willen zij dan ook graag gebruiken om uw project tot een succes te maken. Verder is duurzaamheid een aspect dat bij hun hoog in het vaandel staat, vandaar dat haar uitgangspunt dan ook is om de gevelelementen zoveel mogelijk te produceren en te leveren met het FSC keurmerk. Voor meer informatie, maak een bezoek aan hun website voor wie zij zijn en waar zij voor staan.

http://www.joristimmerwerken.eu

Ontdek de vele voordelen van de nieuwe Mitsubishi Edia EX

15 april 2015

EDiA EX van Mitsubishi vorkheftrucks wint prestigieuze Red Dot Award 2015!

03 april 2015

EDiA EX van Mitsubishi vorkheftrucks wint prestigieuze Red Dot Award 2015

Onze elektrische heftruck EDiA EX werd bekroond voor hoge designkwaliteit en design excellence. De winnaars staan nog niet op de website van Red Dot, maar voor meer informatie over deze prijs ga naar: http://en.red-dot.org/71.html

Mitsubishi introduceert krachtpatser

03 april 2015

Mitsubishi introduceert krachtpatser

Mitsubishi introduceert een nieuwe serie krachtige 10 tot 16 ton diesel heftrucks van Mitsubishi Forklift Trucks:

de TREXiA EX.

De serie is gebouwd voor het presteren in veeleisende omstandigheden, het hanteren van zware lasten en om deadlines het hoofd te kunnen bieden. De vijf machines zijn gebouwd rondom een volledig vrij opgehangen aandrijflijn. Het hart van de heftruck wordt gevormd door een 4.4 liter Perkins motor, die dankzij moderne software en een intelligente controller 129kW levert en daarmee veel grotere motoren overtreft. Het grote koppel is reeds bij een laag toerental beschikbaar. De efficiënte turbomotoren met luchtkoeling geven de TREXiA een hoge reactiesnelheid en vermogen. Toch verbruiken deze motoren volgens de importeur maar liefst 13% minder brandstof dan de vorige generatie.

Milieu en onderhoud
De TREXiA EX serie voldoet ruimschoots aan de strenge Stage IIIB eisen ten aanzien van uitstoot en vergt weinig onderhoud. Voor nog schonere uitlaatgassen werd de TREXiA uitgerust met een regenererend dieselroetfiltersysteem, waarmee tijdens gebruik de ongewenste deeltjes worden verbrand, zonder aan vermogen te hoeven inboeten. Alle modellen verschaffen eenvoudig toegang tot de vitale componenten. Reguliere checks en vloeistof bijvullen kost weinig tijd, mede dankzij de 'Rapid Access' ontwerpfilosofie. De stoel is eenvoudig achterover te klappen, waardoor het motorcompartiment snel toegankelijk is. Het intelligente motormanagement (Mitsubishi Vehicle Control Module) zorgt ervoor dat eventuele problemen voorkomen kunnen worden. Zo kan men bijvoorbeeld zien of de heftruck 'misbruikt' wordt.

Prestaties en bediening
De TREXiA EX is ontworpen rondom de chauffeur. Het zicht voor- en achterwaarts is geoptimaliseerd, Naar voren onder andere door het smalle ontwerp van de mastprofielen, de slanke hefcilinders en de zes lastrollers met zijrollen. De importeur claimt ook een accurate, voorspelbare en moeiteloze bediening door en voor de chauffeur. De dieseltrucks halen een topsnelheid van 32 km/h en zijn zeer wendbaar. De drie modellen met een kortere wielbasis (slechts 2.800 mm) zorgen ervoor dat de TREXiA ook in krappe ruimten grote lasten kan hanteren. Ook het motorgeluid is flink gereduceerd. Onder de motorkap is de volledig vrij opgehangen aandrijflijn uitgerust met een stabiliseersysteem voor een verdere vermindering van trillingen.

Cetex Kerkrade maakt vloeren schoon met een jong gebruikte Fimap MMg75B

12 maart 2015

Cetex Kerkrade maakt vloeren schoon met een jong gebruikte Fimap MMg75B

Cetex heeft voor haar nieuw warehouse in Kerkrade een jong gebruikte Fimap schob/zuig-machine aangeschaft. Deze machine heeft een werkbreedte van 750 mm en werkcapaciteit van 4500m2 per uur. Inhoud vuilwatertank 125liter en schoonwatertank 110 liter. Deze compacte machine is slechts 1485 mm lang, 1320 mm hoog en 679 mm breed.

Zo ziet u dat u bij Lima Intern Transport ook terecht kunt voor reinigingsmachines, zowel vegen en zuigen alsook schrobben en zuigen. Heeft u vragen hierover, neem dan contact met ons op.

BJ Events uit Haelen neemt jong gebruikte Mitsubishi stapelaar, nieuwe sneeuwschuif en handpallettruck in gebruik

11 februari 2015

BJ Events uit Haelen neemt jong gebruikte Mitsubishi stapelaar, nieuwe sneeuwschuif en handpallettruck in gebruik

BJ Events uit Haelen heeft een jong gebruikte Mitsubishi SBP12N2 in gebruik genomen. Deze elektrische stapelaar heeft een hefvermogen van 1200 kg en is voorzien van een triplex mast met een hefhoogte van 4300 mm. Tevens heeft men een nieuwe sneeuwschuif en handpallettruck aangeschaft. BJ Events is al jaren een trouwe en gewaardeerde klant van Lima Intern Transport.

BJ EVENTS: UW PARTNER IN PODIUM EVENEMENTEN
MOBIELE PODIA, VIDEOPRESENTATIE, TENTEN EN BENODIGDHEDEN
Met hun jarenlange ervaring zijn zij in staat om uw wensen in kaart te brengen en uw evenement tot een passend geheel te vormen. Een gedreven, flexibel en kundig team staat voor u klaar om de organisatie van uw evenement optimaal te begeleiden. Welke dienst u ook van hen afneemt: BJ Events is betrokken van start tot finish.

ORGANISATIE STIHL TIMBERSPORTS®
Naast deze activiteiten BJ Events is als officieel partner van STIHL® verantwoordelijk voor de organisatie van STIHL® TIMBERSPORTS®. In STIHL® TIMBERSPORTS® tonen diverse topsporters hun krachten waarbij er gebruikt word gemaakt van een bijl, zaag of motorzaag.

Voor meer informatie kijk eens op www.bjevents.nl

Abird Zuid uit Geleen neemt jong gebruikte Mitsubishi, nieuwe sneeuwschuif en veeg/zuigmachine in gebruik

05 februari 2015

Abird Zuid uit Geleen neemt jong gebruikte Mitsubishi, nieuwe sneeuwschuif en veeg/zuigmachine in gebruik

Abird Zuid uit Geleen heeft een jong gebruikte Mitsubishi FB35K-PAC in gebruik genomen. Deze elektrische vorkheftruck heeft een hefvermogen van 3500 kg en is voorzien van een triplex mast met een hefhoogte van 4700 mm, vorkversteller/sideshift, nieuwe batterij en een volledige plaatstalen cabine inclusief kachel en radio.
Tevens heeft men een nieuwe elektrisch aangedreven veeg/zuigmachine en een nieuwe sneeuwschuif aangeschaft. Abird Zuid, voorheen lastechniek de Wit, is al jaren trouwe klant bij Lima Intern Transport en wij wensen Abird Zuid veel werkplezier met de nieuwe machine.

Abird is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en het onderhoud van industrieel gereedschap, lasapparatuur, hef- en hijsmiddelen en lucht, licht en stroomvoorzieningen. Voor al het materieel verzorgt Abird Zuid reparaties, periodiek onderhoud en keuringen. Daarnaast kunt u bij Abird terecht voor de aanschaf van alle verbruiksartikelen en toebehoren. Bezoek de website voor meer informatie www.abird.nl

Santos Bikes uit Nieuw-Vennep neemt nieuwe Aisle-Master in gebruik

23 januari 2015

Santos Bikes uit Nieuw-Vennep neemt nieuwe Aisle-Master in gebruik

Santos Bikes uit Nieuw-Vennep heeft een nieuwe Aisle-Master 2.0SE in gebruik genomen. Deze machine heeft een capaciteit van 2000 kg en een hefhoogte van 6650 mm. Verder is hij voorzien van een vorkversteller/sideshift. Verder kan men met deze machine gewoon ook buiten haar werkzaamheden verrichten, zoals laden en lossen. Deze speciale knikheftruck kan europallets in een gangpad van 2000 mm wegzetten. Men had ook kunnen kiezen voor een reachtruck en een aparte heftruck, nu heeft men gekozen voor één machine die beide werkzaamheden kan uitvoeren. Voor meer voordelen en andere eigenschappen, kijk ook eens op www.aisle-master.nl

Santos fietsen zijn custombuild, de klant kan zelf alles kiezen, van frame tot koplamp en van versnellingssysteem tot spatbord (of niet, als je die niet wilt). Er kan gekozen worden uit 24 framekleuren, ketting- of riemaandrijving. Mocht je meer willen weten, bezoek hun website www.santosbikes.com

Lima wenst Santos Bikes vele jaren plezier van hun Aisle-Master en danken hen voor het in hun gestelde vertrouwen en samenwerking.

Peter Jeurninck 50 jaar!

08 januari 2015

Peter Jeurninck 50 jaar!

Sinds vandaag weet onze college Peter Jeurninck, al 15 jaar in dienst bij Lima Intern Transport, eindelijk waar Abraham de mosterd haalt.

Peter, namens directie en medewerkers van harte gefeliciteerd!

Cetex neemt een jong gebruikte Mitsubishi RB16N in gebruik

19 december 2014

Cetex gebruikt in haar nieuwbouw in Kerkrade een jong gebruikte Mitsubishi RB16N

Cetex heeft een compleet nieuw warehouse in Kerkrade laten bouwen. Zij hebben voor het intern transport gekozen voor een jong gebruikte Mitsubishi RB16N met triplex mast met hefhoogte 7500 mm en hefcapaciteit van 1600 kg. Wij danken de familie Thewissen wederom voor hun vertrouwen in Lima Intern Transport en wensen hen veel succes met hun nieuwe onderkomen.

Koma Koeltechnische Industrie BV uit Roermond neemt alweer 8e Mitsubishi in gebruik

10 november 2014

Koma Koeltechnische Industrie BV uit Roermond neemt alweer 8e Mitsubishi in gebruik

Koma Koeltechnische Industrie BV uit Roermond heeft inmiddels alweer haar achtste Mitsubishi aangeschaft. Deze jong gebruikte FB20NT met slechts 269 draaiuren heeft een hefvermogen van 2000 kg, simplex hefmast met hefhoogte 3300 mm, sideshift, nieuwe nonmarking banden, voorruit en dakplaat. Sinds 2009 is Lima Intern Transport leverancier van al het intern transportmaterieel bij Koma en neemt ook al het onderhoud van alle machines voor haar rekening. LIMA Intern Transport dankt Koma wederom voor het in haar gestelde vertrouwen en de jarenlange prettige en betrouwbare samenwerking.

Voor meer informatie kijkt u op www.koma.com

Ost Houtzagerij en Houthandel Maaseik neemt nieuwe Merlo P60.10 in gebruik

24 oktober 2014

Ost Houtzagerij en Houthandel Maaseik neemt nieuwe Merlo P60.10 in gebruik

Ost Houtzagerij en Houthandel uit Maaseik heeft recentelijk een nieuwe Merlo P60.10 in gebruik genomen. Deze machine heeft een capaciteit van 6000 kg en een hefhoogte van 10 meter. Standaard zit op de machine het CDC systeem, hiermee kan men het gewicht van de last aflezen, zelfs diverse lasten bij elkaar optellen, tevens kan men zien hoeveel graden, hoe hoog en hoe ver naar voren de mast staat. Verder heeft de machine nivellering en sideshift.

U kunt bij Ost terecht voor gevieren schaalde eik bedoeld voor parket en schrijnwerkerij, stammen beuk en eik niet gezaagd, populier gezaagd in diverse maten en onbehandelde eiken vloerplanken in diverse lengtes en diktes. Lima Intern Transport wenst de familie Ost weer vele jaren plezier van hun inmiddels alweer 2e Merlo en danken hen wederom voor het in ons gestelde vertrouwen.

Voor meer informatie www.ost-hout.be

Asbury Graphite & Carbons NL B.V. Maastricht start met drie Mitsubishi vorkheftrucks

17 oktober 2014

Asbury Graphite & Carbons NL B.V. Maastricht start met drie Mitsubishi vorkheftrucks

Nieuwe fabriek Asbury Carbons in Maastricht vrijdag 17 oktober 2014 open

Het Amerikaanse bedrijf Asbury Graphite en Carbons opende vrijdag 17 oktober 2014 de eerste vestiging in Europa. De nieuwe fabriek waar koolstof en grafiet wordt verwerkt is gebouwd op bedrijventerrein Beatrixhaven in Maastricht.
Het Amerikaanse bedrijf is de marktleider in Noord en Midden-Amerika, met fabrieken verspreid over heel de Verenigde Staten, Canada en een fabriek in Mexico. In Maastricht is het afgelopen jaar hard gewerkt aan een compleet nieuwe fabriek waar koolstof en grafiet verwerkt gaat worden. Er gaan bijna 20 mensen aan de slag in eerste instantie. De verwachting is dat de productie vanaf 2015 snel uitgebreid gaat worden.

Asbury koos voor Maastricht vanwege de gunstige logistieke ligging, de uitbreidingsmogelijkheden en gunstige belastingsklimaat. Het bedrijf haalt koolstof uit de eigen mijnen in onder meer Mexico en de zustermijn in China. Dat gaat per schip naar Nederland. De brokstukken worden in Maastricht eerst via hamermolens verfijnd en later door middel van andere processen zoals rolmolens, jetmolens en diverse zeeftechnieken tot fijnstof verwerkt. Dat product wordt verkocht aan industriële bedrijven 'in een zeer brede range in de verwerking', zegt directeur Marc Stassen. Van remblokken en schijven, smeerproducten, brandwerende platen tot en met toepassingen in de olie en gas industrie. Stassen: 'De diverse toepassingen en producteigenschappen zijn uniek en dus toepasbaar waar andere grondstoffen bijvoorbeeld hittebestendigheid en smeereigenschappen het nalaten'.

De compleet nieuwe fabriek staat aan de Fregatweg op het bedrijventerrein Beatrixhaven, het terrein waar de voormalige Sligro haar huisvesting had. De totale oppervlakte bedraagt ruim 4000 vierkante meter. Voor de bouw van de fabriek is uitsluitend gebruik gemaakt van lokale bedrijven waaronder ook Lima Intern Transport voor de levering van drie LPG vorkheftrucks om de Limburgse economie een steun in de rug te geven. Volgens Marc Stassen heeft de Amerikaanse directie voor de nieuwe fabriek gekeken naar locaties in België, Duitsland en Nederland. "Een lunch in het Bourgondische Maastricht toen ze op weg waren naar Luik heeft de doorslag gegeven om te kiezen voor Maastricht," legt Marc Stassen uit. Momenteel zijn er onderhandelingen om ook de overige hallen om hun heen op te kopen en te gaan ombouwen. De general manager is een geboren en getogen Maastrichtenaar. De afgelopen 12 jaar werkte en woonde hij ver buiten Nederland, onder meer in China, India en Zuid-Afrika voor diverse grote Nederlandse werkgevers waar hij verantwoordelijk was voor megaprojecten en branche-offices. Laatstelijk was hij werkzaam in Rusland voor Stork food systems als director services Russia.

Vrijdag 17 oktober 2014 was de officiële opening van de nieuwe fabriek aan de Beatrixhaven, deze werd begeleid door John Aarts wethouder van gemeente Maastricht en voormalig burgemeester van Maastricht de heer Gerd Leers. Uiteraard waren daarbij ook de eigenaars aanwezig, familie Riddle die al 119 jaar in deze business zit. Lima Intern Transport wenst Asbury veel succes met hun nieuwe fabriek en veel plezier van de eerste geleverde Mitsubishi vorkheftrucks.

Meer informatie: http://asbury.com/about-us/

Wessem Port Services Group BV Stein neemt nieuwe Mitsubishi FD45NTD in gebruik

01 oktober 2014

Wessem Port Services Group BV Stein neemt nieuwe Mitsubishi FD45NTD in gebruik

Wessem Port Services Group BV heeft een nieuwe Mitsubishi FD45NTD inclusief nieuwe Meyer/Bolzoni recyclingklem aangeschaft voor het lossen van plastic balen uit containers in de haven van Stein. Deze truck is in hoogte aangepast om in de containers te kunnen rijden en voorzien van een passende cabine voor deze naar 2250 mm verlaagde versie. De triplex mast heeft een hefhoogte van 4300 mm voorzien van een recyclingklem met armen van 1500 mm en een openingsbereik van 590-2130 mm met een capaciteit van 4200 kg. Tevens heeft men een nieuwe Storax 12 tons laadbrug aangeschaft om in de containers te kunnen rijden.
Lima Intern Transport wenst de Wessem Group de komende jaren veel werkplezier met deze compacte 4500 kg heftruck.

Zonneheide CVBA uit Kinrooi neemt jong gebruikte Mitsubishi FG25N in gebruik

01 oktober 2014

Zonneheide CVBA uit Kinrooi neemt jong gebruikte Mitsubishi FG25N in gebruik

Zonneheide CVBA uit Kinrooi heeft een jong gebruikte Mitsubishi FG25N aangeschaft. Deze LPG machine is voorzien van een plaatstalen cabine met kachel, 4 ventielen, vorkversteller/sideshiften triplex hefmast met een hefhoogte van 4750mm. LIMA Intern Transport wenst Zonneheide de komende jaren veel plezier van deze machine en danken hen wederom voor het vertrouwen.

Ivaro Steenhandel in Monfort neemt tweede Mitsubishi in gebruik

01 oktober 2014

Ivaro Steenhandel in Monfort neemt tweede Mitsubishi in gebruik

Recentelijk heeft Ivaro Steenhandel haar tweede Mitsubishi FG30N aangeschaft. Ivaro had al, tot volle tevredenheid, een Mitsubishi FD25N in gebruik voor alle hand- en spandiensten. De nieuwe machine heeft vier hydraulische functies en zal hoofdzakelijk gebruikt gaan worden met een steenklem om auto’s te laden en lossen.

Ivaro heeft een ruim assortiment sierbestrating en heeft een pas aangelegde showtuin waar u de ultieme inspiratie kunt opdoen voor uw tuin. Men geeft u een persoonlijk advies over de diverse mogelijkheden. Ivaro levert tevens woonaccessoires en woondecoraties.
Voor meer informatie kijkt u op www.ivaro.nl

Roel Coumans 10 jaar werkzaam bij Lima Intern Transport

22 september 2014

Roel Coumans 10 jaar bij Lima

Op 22 september jl. vierde onze collega Roel Coumans zijn 10-jarig werkjubileum bij Lima Intern Transport. Roel is destijds begonnen als leerling monteur en enkele jaren later was hij aan de slag als monteur binnendienst. De laatste jaren is Roel werkzaam als buitendienst monteur, hoofdzakelijk voor het gebied midden Limburg.

Roel, namens al je collega's en directie van harte gefeliciteerd!

Tweede Merlo P25.6 voor Cedo Recycling BV te Geleen

4 september 2014

Tweede Merlo P25.6 voor Cedo Recycling BV te Geleen

CeDo Recycling B.V. uit Geleen heeft een tweede Merlo P25.6 in gebruik genomen. Deze kleinste telg uit de Merlo familie heeft een doorrijhoogte van 1920 mm, is maar 1800 mm breed en 3900 mm lang en heeft een hefvermogen van 2500 kg. Verder is deze Merlo voorzien van een pelikaanbak, oliekoeler en roetfilter
LIMA Intern Transport en CeDo Recycling B.V. hebben al jarenlang een vertrouwde band met elkaar en zijn er gezamenlijk van overtuigd dat deze machine het werkplezier en -gemak zal vergroten.

Op de foto staan v.l.n.r.:
Rob Saljé: Technisch Manager Cedo
John van Olderen: Verkoopadviseur Lima
Rob Keunen: Production en Logistics Manager

PHB-recycling Waalwijk neemt Merlo P28.8 Plus in gebruik

1 september 2014

PHB-recycling Waalwijk neemt Merlo P28.8 Plus in gebruik

Sinds de oprichting in 1987 is Plastic Herverwerking Brakel B.V. (PHB) uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf, gericht op de herverwerking van harde kunststofstromen, zoals polypropyleen (PP), polyethyleen (HDPE), polystyreen (PS), en polyethyleen terphtalaat (PET) bijvoorbeeld afkomstig uit de verpakkings-, automobiel-, en elektronica-industrie.
Daarnaast behandelt PHB ook uiteenlopende verontreinigde kunststoffen die technisch moeilijk te scheiden en/of te reinigen zijn. Dit vereist in veel gevallen aanpassingen aan het bestaande productieproces wat een flexibel karakter geeft aan de werkzaamheden van het bedrijf. Buiten een aantal Mitsubishi heftrucks van Lima Intern Transport heeft PHB voor haar werkzaamheden vanaf vandaag de beschikking over een Merlo P28.8 PLUS met schepbak.

Lima Intern Transport dankt PHB wederom voor de zeer prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen bij de aankoop van deze krachtige en veelzijdige Merlo.

Frans Scheepers viert 10-jarig werkjubileum

1 augustus 2014

Frans Scheepers viert 10-jarig werkjubileum

Op 1 augustus vierde onze gewaardeerde collega Frans Scheepers zijn 10-jarig werkjubileum bij LIMA Intern Transport. Frans is een zeldzaam multi-talent en heeft in het afgelopen decennium zijn vakmanschap getoond op het gebied van lassen, draaien, herstellen van cilinders, opbouwen van voorzetapparatuur en cabines, richtwerkzaamheden enz enz.

Frans, namens collega's en directie van harte gefeliciteerd!

Nieuwe vloot voor BRB

16 juli 2014

nieuwe vloot voor BRB-international

Op de foto v.l.n.r.: Richard Kerstges (Purchase BRB) Guido Jaspars (Directie Lima) Tom Caris (C.O.O. BRB)

BRB-International heeft recentelijk haar complete vloot aan intern transportmaterieel vervangen en uitgebreid. Dit was een direct gevolg van een flinke en gestage groei van BRB-international in de afgelopen jaren. BRB-international is een dynamisch en innovatief bedrijf gespecialiseerd in het bieden van technische oplossingen op het gebied van siliconen, toevoegingen, chemische producten en smeermiddelen.

De nieuwe vloot van BRB, samengesteld in overleg met LIMA, bestaat uit deze machines:

6x Mitsubishi 2,5 T elektro heftruck (FB25K-PAC)
1x Mitsubishi 2 T elektro reachtruck (RB20NH)
1x Mitsubishi 2 T elektro reachtruck ATEX ZONE 2 (RB20NH)
1x Mitsubishi 2,5 T elektro reachtruck (RB25NH)
3x Mitsubishi 2T elektro palletwagen met meerijdplateau (PBV20N2)
1x Mitsubishi 1.6 T elektro palletwagen (PBP16N2)
3x Still 3.0 T elektro palletwagen (ECU30)
2x Fimap schrob- zuigmachine (MX65)

Hiermee is BRB uitstekend voorbereid op een productieve en groeizame toekomst. LIMA Intern Transport dankt BRB wederom voor het in haar gestelde vertrouwen en de jarenlange prettige en betrouwbare samenwerking.

Fin haalt Guinness Book of Records met een Merlo 25.6

17 juni 2014

Fin haalt Guinness Book of Records met een Merlo 25.6

Op 13 juni jl. behaalde Leo Terqujeff, na een avontuurlijke reis van 4300 kilometer in 33 dagen, het Guinness World Record met een Merlo Panoramic P 25.6. Na vijf weken wist Leo Tergujeff en de Merlo P 25.6 verreiker de eindbestemming Pirkkala te bereiken, ongeveer 200Km ten noorden van Helsinki, de hoofdstad van Finland. Zijn reis begon in Cuneo in Italië, de hoofdvestiging van Merlo SPA. Met deze prachtige prestatie wist Leo en de P25.6 een plaats in het Guinness Book of World Records ter bemachtigen voor "de langste reis op een verreiker" ooit. Dit prachtig resultaat geeft geeft maar weer eens de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van Merlo verreikers aan.

Lees en bekijk hier het hele verhaal van Leo Tergujeff's reis. (PDF)


Yvonne Ramakers ziet Sarah!

17 juni 2014

Yvonne Ramakers ziet Sarah!

Vandaag bereikte onze goedlachse collega Yvonne Ramakers de respectabele leeftijd van 50 jaar. Deze Sarah weet nu waar de mosterd gehaald wordt. Yvonne werkt al ruim 16 jaar als administratief medewerkster bij LIMA Intern Transport.

Yvonne, namens directie en alle collega's van harte gefeliciteerd!


John van Olderen viert 10-jarig jubileum bij LIMA

6 juni 2014

John van Olderen viert 10-jarig jubileum bij LIMA

Vandaag viert onze collega John van Olderen zijn 10 jarig jubileum bij LIMA Intern Transport. Als vertegenwoordiger is hij voor veel klanten en relaties van LIMA het gezicht en eerste aanspreekpunt. Deze functie is hem op het lijf geschreven waardoor hij altijd veel professionaliteit en plezier in zijn werk legt.

John, namens directie en alle collega's van harte gefeliciteerd!


Parbopack kiest voor nieuw Mitsubishi FB16CPNT

10 maart 2014

Parbopack kiest voor nieuw Mitsubishi FB16CPNT

Parbopack, al jaren trouwe en tevreden klant bij Lima Intern Transport heeft recentelijk een nieuwe Mitsubishi elektro vorkheftruck in gebruik genomen.
Sinds 1988 is Parbopack bv gespecialiseerd in het produceren van displays en verpakkingen. Zij zijn een betrouwbare partner als het gaat om loonwerk voor stans en display vervaardiging, golfkartonnen vouwverpakkingen en stansverpakkingen. Van standaard ontwerp in allerlei soorten en maten tot aan creatieve vorm van onder meer opvallende displays.

Wij bedanken Parbopack voor de prettige samenwerking en aankoop en wensen Cor de Bont veel succes met deze electro heftruck.


PQ Silicas te Eijsden "Lifts to a higher level"

26 februari 2014

PQ Silicas te Eijsden 'Lift to a higher level'

Op 26 februari 2014 heeft PQ Silicas te Eijsden een jong gebruikte reachtruck met een hefhoogte van maar liefst 8,5 meter in gebruik genomen. Deze reachtruck zal gebruikt gaan worden in de inrij-stellingen. PQ Corporation (www.pqcorp.com) is 's werelds grootste producent van oplosbare silicaten en heeft een groot aantal vestigingen wereldwijd. Gezien de preambule van PQ: "a proper concern for the best things", is de keuze voor Mitsubishi dan wederom een logische stap. Wij danken PQ voor de reeds jarenlange, prettige samenwerking.


Engelen hekwerken neemt zo goed als nieuwe 3 tonner LPG vorkheftruck in gebruik

19 februari 2014

Engelen Hekwerken neemt bijna nieuwe Caterpillar GP30N vorkheftruck in gebruik

Engelen Hekwerken B.V. leverancier van allerlei afzettingen bij diversen evenementen in binnen- en buitenland, zoals wielerrondes, triathlons, popconcerten etc.
Engelen Hekwerken is een dynamisch bedrijf dat al ruim 30 jaar leverancier is op het gebied van de verhuur en verkoop van dranghekken, bouwhekken, evenementenhekken, stage barriers en fietsenrekken. Voor bouwhekken huren bent u bij Engelen hekwerken Limburg daarom aan het juiste adres.
Wij wensen Arnaud Drehmanns en zijn personeel veel plezier met de heftruck en danken hem voor het in LIMA Intern Transport gestelde vertrouwen.


Op afstand bomen zagen / snoeien met een Merlo!

6 december 2013Koopmans Recycling en van Beek Metaalhandel investeren voor de toekomst

10 november 2013

Koopmans Recycling en van Beek Metaalhandel investeren voor de toekomst

Eigenaren Arjan Koopmans en Andre Heijblom beide verantwoordelijk voor de hierboven genoemde bedrijven blijven investeren in de toekomst, stilstand is achteruitgang aldus deze jonge ondernemers. Men ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet en zullen medio 2014 een nieuwe overdekte locatie in gebruik nemen in Oosterhout, zoals zo vaak gezegd "afval bestaat niet" en daar speelt men dan ook goed op in.
Met het fors toenemen van de werkzaamheden in regio Brabant heeft men dan ook onlangs een 3,5 Tons LPG vorkheftruck in gebruik genomen. Deze machine is dan ook speciaal aangepast voor de werkzaamheden in de Recyling en Metaalhandel, aangepaste tandwielvertraging in differentieel, stalen bodemplaat, dubbel tankrek, krachtige LPG motor welke voldoet aam alle vereisten inzake uitstoot en lange onderhouds intervallen, kortom Koopmans & van Beek zijn klaar voor de toekomst.


GTV Den Bosch gaat verder met Mitsubishi

10 november 2013

GTV Den Bosch gaat verder met Mitsubishi

GTV is een ISO-gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in panelenbouw, kabelconfectie en assemblage van elektrotechnische en mechanische componenten.
Daar wij verschillende disciplines onder één dak hebben, kunnen we complete projecten verzorgen, van ontwerp tot realisatie, aldus bedrijfsleider John van Gouw. Al tijdens de ontwerpfase kunnen onze engineers met u meedenken. Daarnaast zijn we uw partner als het gaat om de bouw van schakelpanelen en besturingskasten, de configuratie van besturingssoftware, assemblage van losse componenten en het volledig op maat maken van kabelaansluitingen.
Bij GTV werkt een breed georiënteerd team, dat is nodig want elke klantvraag vraagt om een eigen aanpak en diversiteit aan werkzaamheden. Dat is waarom veel klanten kiezen voor GTV. 'Vandaag besteld, morgen in huis' is geen belofte die we bij alle projecten kunnen waarmaken maar wel een werkwijze die bij ons past.


Cetex uit Kerkrade neemt nieuwe Mitsubishi FG30N Grendia in gebruik

18 oktober 2013

Cetex uit Kerkrade neemt nieuwe Mitsubishi FG30N Grendia in gebruik

Cetex uit Kerkrade heeft onlangs een nieuwe Mitsubishi FG30N in gebruik genomen. Deze machine is voorzien van 4 hydraulische functies middels hendels, dakplaat, triplex mast en is geleverd met een gereviseerde Meyer papierrollenklem en Cascade vorkenklem. Beide voorzetapparaten zijn voorzien van snelwisselhaken en hydraulische koppelingen. Op die manier zijn er maar enkele simpele handelingen nodig om deze apparaten te kunnen wisselen voor de diverse werkzaamheden in het magazijn. Wij danken de familie Thewissen voor het vertrouwen in Lima Intern Transport die ook de in toekomst zorg zal dragen voor het onderhoud van al het intern transport van Cetex.


Alucol BV uit neemt alweer de 3e jong gebruikte Mitsubishi FB30K-PAC in gebruik

18 oktober 2013

Alucol BV uit neemt alweer de 3e jong gebruikte Mitsubishi FB30K-PAC in gebruik

Alucol BV uit Neer heeft inmiddels alweer de 3e jong gebruikte Mitsubishi FB30K-PAC in gebruik genomen. Deze 3 tons elektrische machines zijn allen voorzien van een Meyer vorkversteller/sideshift, joystickbediening, dakplaat en Trak-Air batterijen. Wij danken Alucol BV voor de voortzetting van onze samenwerking en wensen het bedrijf en werknemers veel werkplezier met deze heftrucks.


Desch Plantpak neemt zeer compacte krachtpatser in gebruik

17 oktober 2013

Desch Plantpak neemt zeer compacte krachtpatser in gebruik

Het Waalwijkse bedrijf Desch Plantpak heeft onlangs een zeer compacte LPG vorkheftruck in gebruik genomen voor ondersteuning van het interne logistieke proces t.b.v. de productie van o.a. thermovorm potten en containers, transporttrays, zaaitrays, verspeentrays en perkgoed packs voor de professionele tuinbouw.

Desch Plantpak is een jonge, en zeer dynamische en innovatieve onderneming. Dat komt tot uiting in de gehele bedrijfscultuur. Begrippen als innovatie, service en betrouwbaarheid onderschrijven deze visie ten volle. De ambitie van Desch Plantpak luidt dan ook 'Samen Groeien' en deze stelling wordt volledig ondersteund en gedragen door de LIMA Group, leverancier van interne transportmiddelen.

Wij danken Desch Plantpak dan ook voor het gestelde vertrouwen en zien uit naar een prettige samenwerking.


Starfoil Technology Netherlands BV gaat verder met Mitsubishi

17 oktober 2013

Starfoil Technology Netherlands BV gaat verder met Mitsubishi

Starfoil Technology Netherlands BV is producent van o.a. warmdrukmachines, stansmachines, etikettendrukmachines, wikkel-/slitmachines en snijmachines en gevestigd in Waalwijk. Behalve warmdrukmachines levert Starfoil ook stansmachines voor het stansen en rillen van papier en karton.

Na aanschaf van een nieuwe machine zorgt Starfoil voor een correcte en professionele installatie. Uitgebreide instructies over het gebruik van deze machine zijn onderdeel van iedere installatie. Men bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte machines aldus Operational Manager Rini Laros, Starfoil beschikt dan ook over een jarenlange ervaring met de koop, verkoop en revisie van gebruikte machines voor klanten over de gehele wereld.

Wij wensen Starfoil dan ook veel werkplezier met de Mitsubishi 3,5 Tons elektro vorkheftruck bij het plaatsen en monteren van deze machines en danken hen voor het gestelde vertrouwen.


LSB Groep Geleen neemt twee jong gebruikte Mitsubishi's FG25N in gebruik

5 augustus 2013

LSB Groep Geleen neemt twee jong gebruikte Mitsubishi’s FG25N in gebruik

Limburgse Steiger Bouw Groep uit Geleen heeft 5 augustus jongstleden twee jong gebruikte Mitsubishi's FG25N in gebruik genomen. Deze LPG machines worden gebruikt voor het laden en lossen van het steigermateriaal en voor alle hand- en spandiensten binnen het bedrijf. Beide machines hebben een hefvermogen van 2500 kg, hebben respectievelijk een hefhoogte van 4300 en 4750 mm en zijn voorzien van sideshift.

LSB is alweer enkele jaren trouwe klant bij Lima Intern Transport en dankt de familie van Avesaath voor het wederom in haar en Mitsubishi gestelde vertrouwen.


Limseeds in Horst neemt jong gebruikte Mitsubishi elektro stapelaar en elektro vorkheftruck in gebruik

30 juli 2013

Limseeds in Horst neemt jong gebruikte Mitsubishi elektro stapelaar en
elektro vorkheftruck in gebruik

Limseeds is gespecialiseerd in het veredelen van groene en witte asperges voor alle belangrijke teeltgebieden in de wereld. Voor alle 100% mannelijke aspergerassen zijn zij Europees marktleider.
Wij wensen Limseeds veel werkplezier toe met deze machines en danken hen wederom voor het vertrouwen in Lima Intern Transport.


Henken Sierbestrating neemt nieuwe Mitsubishi 2,5 tonner in ontvangst

22 juli 2013

Henken Sierbestrating neemt nieuwe  Mitsubishi 2,5 tonner in ontvangst

Familiebedrijf Henken Sierbestrating is al 80 jaar de leverancier van het grootste assortiment sierbestrating in de regio Veenendaal en ver daarbuiten. Zij leveren niet alleen aan bedrijven als hoveniers, stratenmakers en tuinarchitecten maar ook particulieren zijn zij graag van dienst met een compleet pakket aan sierbestrating en tuimaterialen. Henken Sierbestrating draagt tevens zelf zorg voor het transport waardoor snelle levering is gegarandeerd, men is dagelijks met 12 vrachtwagens onderweg naar tevreden klanten.


Klip BV Lekkerkerk neemt zware gasmachine in gebruik

22 juli 2013

Klip BV Lekkerkerk neemt zware gasmachine in gebruik

Klip BV al sinds 1947 een toonaangevende speler op het gebied van industriele contracting, engineering, fabrikant van leidingwerk, proces equipment, skids en modules neemt voor de productie een gebruikte Mitsubishi FG50K in gebruik. Deze machine zal worden ingezet bij alle hand-en-spandiensten welke op de locatie in Lekkerkerk plaatsvinden, de LIMA-Group bedankt Klip voor het hiermee gestelde vertrouwen.


Paul Scheepers vandaag 1 juli 10 jaar in dienst bij Lima Intern Transport

1 juli 2013

Paul Scheepers vandaag 1 juli  10 jaar in dienst bij Lima Intern Transport

Paul Scheepers is vandaag, 1 juli, 10 jaar in dienst bij Lima Intern Transport. Paul is sindsdien verantwoordelijk voor inkoop, verkoop en levering van onderdelen naar onze klanten en servicemonteurs toe.

Paul, namens directie en medewerkers van Lima van harte proficiat met je 10-jarig jubileum en veel geluk en werkplezier voor de nog komende jaren!


tpD Recycling BV uit Brunssum neemt 2 Mitsubishi's in gebruik

26 juni 2013

tpD Recycling BV uit Brunssum neemt 2 Mitsubishi's in gebruik.

tpD Recycling BV uit Brunssum heeft onlangs twee jong gebruikte Mitsubishi LPG heftrucks in gebruik genomen. Dit bedrijf startte 26 april 2013 met het recyclen van plastic afkomstig uit huishoudelijk afval. Dit plastic wordt gemalen, gewassen en ontdaan van papieren stickers en metalen. Van het plastic worden weer nieuwe granulaatkorrels gemaakt die door diverse plasticfabrikanten in Europa worden gebruikt voor hun productie. Het restafval zoals papierpulp gaat als brandstof naar de energiecentrales en de metalen worden ook weer hergebruikt.

De Mitsubishi FG25N wordt gebruikt voor het verplaatsen en laden van de enorme bigbags van 2,75 meter hoog, de FG30N is voorzien van een compleet gereviseerde balenklem met armen van 1600 mm lang, om de aangeleverde balen uit de vrachtwagens via één zijde te lossen. Beide machines hebben een triplex mast met hefhoogte van 4700 mm. Wij wensen de firma tpD Recycling BV veel werkplezier en danken hen voor het vertrouwen in Lima Intern Transport.


Oprey Garden Products in Echt reikt verder met een compacte Merlo

18 april 2013

Oprey Garden Products in Echt reikt verder met een compacte Merlo

Oprey Garden Products in Echt heeft recentelijk een zeer compacte maar multifunctionele Merlo in gebruik genomen. Oprey Garden Products is leverancier van exclusieve garden products zoals potterie, straatdecoratie, mediterrane bomen en glas- en keramiekproducten voor binnen. Het bedrijf had behoefte aan een zeer compacte machine. Lima Intern Transport kon vanzelfsprekend aan deze wens voldoen en leverde een Merlo 25.6, de kleinste telg uit de Merlo familie met een stevig hefvermogen van 2500kg en een niet onaanzienlijke hefhoogte van 6 meter. Bij exclusieve tuindecoraties hoort immers een exclusieve verreiker.


Merlo verreiker en trekker in één

20 maart 2013


Freezitt Ittervoort neemt alweer de 5e Mitsubishi in gebruik

22 februari 2013

Freezitt Ittervoort neemt alweer de 5e Mitsubishi in gebruik

Freezitt in Ittervoort heeft inmiddels alweer de vijfde Mitsubishi in gebruik genomen. Deze Mitsubishi FB16CPNT is het laatste nieuwe model van Mitsubishi, standaard heeft deze machine oliebadremmen, LED verlichting, AC techniek, elektrische parkeerrem, anti terugloopsysteem en nog vele extra's. Verder is de machine voorzien van een triplex mast met hefhoogte 4750mm en integrale sideshift. Het onderhoudsinterval is slechts om de 1000 draaiuren of minimaal 1 x per jaar. Lima Intern Transport wenst Freezitt veel werkgenot met deze heftruck.


Maatschap aan den Boom neemt Mitsubishi FB20NT met kistenkantelaar in gebruik

22 februari 2013

Maatschap aan den Boom neemt Mitsubishi FB20NT met kistenkantelaar in gebruik.

MTS aan den Boom is een telerij in Neer (Limburg) van o.a. asperges, pioenrozen, daliaknollen, rabarberpollen en snijheesters. Wij wensen Erik en Rob aan den Boom veel succes met de aanschaf van deze jong gebruikte elektro vorkheftruck.


Nieuw Merlo Multifarmer 40.9 CS en Turbofarmer P 50.8

28 januari 2013

Nieuw Merlo Multifarmer 40.9 CS en Turbofarmer P 50.8

De tractor/verreiker Multifarmer 40.9 CS (Cab Suspension) is het bewijs van de toonaangevende technologische innovatiekracht van Merlo. Het is een ijzersterk werkpaard dat ontworpen is als veelzijdige verreiker met daarbij tevens dezelfde prestaties voor wat betreft snelheid en trekkracht als een landbouwtractor. Kenmerkend zijn de prima prestaties als ruwterrein verreiker, maar ook de snelle transport mogelijkheden, zelfs met zware trailers erachter. De Multifarmer CS is uitgevoerd met een driepuntshefinrichting en een full-power mechanische aftakas achter. Maximum comfort wordt bereikt door de CS-techniek van Merlo en innovatieve hydropneumatische cabine vering. Deze volledig nieuw ontworpen Merlo cabine zet nieuwe maatstaven. Dankzij zijn grote veelzijdigheid is de Merlo Multifarmer CS superieur aan elk ander voertuig in zijn klasse.

De Multifarmer 40.9 CS

- Driepuntshefinrichting cat. 3 achter met 7.000 kg hefcapaciteit
- 4 cylinder 115 kW (156 pk) TIER IIIB motor
- Hydrostatische aandrijving, maximum snelheid 40 km/h
- Permanente 4 wiel aandrijving en 4 wiel besturing
- Hydro-pneumatic cab suspension (CS-techniek)

De Merlo Turbofarmer P 50.8

met 5 ton hefvermogen en 8 meter hefhoogte vult de bestaande Turbofarmer reeks naar boven toe aan. De machine is geschikt voor zware inzet in de landbouw en industrie en is eveneens voorzien van een Tier IIIB motor met 115 kW/156 pk. Het eigen Merlo MCDC weegsysteem met dynamische overlast beveiliging zorgt voor een veilige stabiele werking.

Op wens kan de P 50.8 voorzien worden van een mechanische aftakas die 90 % van het motorvermogen over kan brengen. De Merlo Eco Power Drive technologie gecombineerd met de nieuwe continu variabele transmissie CVTronic zorgen voor een zeer gunstig brandstofverbruik.

Beide modellen zullen beschikbaar zijn in de loop van 2013.


Aannemingsbedrijf De Vries Werkendam BV kiest voor kwaliteit

17 januari 2013

De Vries Werkendam kiest voor kwaliteit

Aannemingsbedrijf de Vries Werkendam BV begon in 1963 met het uitvoeren van grond-, riolerings- en bestratingswerken, in 1969 werd het dienstenpakket uitgebreid met de waterbouw.
Medio 1999 werd de Vries Titan® verankeringen en funderingstechnieken b.v. opgericht, en januari 2013 heeft men een volledige nieuwe huisvestiging in gebruik genomen.

In de onlangs nieuw betrokken huisvestiging beschikt men over een zeer moderne, volledig geoutilleerde werkplaats, waar een team van lassers en constructiewerkers alle staalconstructies voor de projecten vervaardigt. In eigen beheer maakt het bedrijf kleine staalwerken als paalmutsen, bevestigingsmiddelen, bolders, trappen en dergelijke. Daarnaast worden in de werkplaats ook de staalconstructies voor remmingwerken, ankerstoelen, kopplaten voor opdrijfverankering, volgplaten, testframes bruggen, steigers en geluidsschermen gemaakt aldus Teus Korevaar.

Voor het verplaatsen van al deze staal constructies, aan en afvoeren van staalsoorten t.b.v. de werkplaats en alle voorkomende hand en spandiensten op de nieuwe locatie heeft men onlangs een Mitsubishi 4,5 Tons Grendia EX in gebruik genomen. Lima Intern Transport dankt de firma De Vries voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.


Verhoeven V.O.F. uit Haelen neemt Mitsubishi in gebruik

7 januari 2013

Verhoeven V.O.F. uit Haelen neemt Mitsubishi  in gebruik

Metaalrecycling Jozef Verhoeven neemt jong gebruikte Mitsubishi FD40K in gebruik. Deze machine met bouwjaar 2005 en urenstand van maar 1950 uur is voorzien van een triplex mast met hefhoogte 4300 mm en is voorzien van 4 hydraulische functies. Lima Intern Transport is er van overtuigd dat deze mooie en functionele heftruck de firma Verhoeven veel werkplezier zal verschaffen.


Charles van der Graaf viert 10-jarig jubileum

30 november 2012

Charles van der Graaf viert 10-jarig jubileum

Op 1 december 2012 is het precies 10 jaar geleden dat Charles van der Graaf in dienst trad bij Intrans te Raamsdonksveer. Door de overname van Intrans door Lima is Charles nu werkzaam bij Lima Waalwijk.

Charles, namens directie en medewerkers van Lima van harte proficiat met je 10-jarig jubileum en op naar de volgende 10 jaar!


Cedo Recycling BV gaat met de kleinste telg van Merlo familie aan de slag

16 november 2012

Cedo Recycling BV gaat met de kleinste telg van Merlo familie aan de slag

CeDo Recycling B.V. uit Geleen heeft een Merlo P25.6 in gebruik genomen. Deze kleinste telg uit de Merlo familie heeft een doorrijhoogte van 1920 mm, is maar 1800 mm breed en 3900 mm lang en heeft een hefvermogen van 2500 kg. Verder is deze Merlo voorzien van een roetfilter en een schepbak met klemmechanisme.
LIMA Intern Transport en CeDo Recycling B.V. hebben al jarenlang een vertrouwde band met elkaar en zijn er gezamenlijk van overtuigd dat deze machine het werkplezier en -gemak zal vergroten.


Eldra BV uit Ittervoort neemt elektrische rollentruck en reachtruck in gebruik

16 november 2012

Eldra BV uit Ittervoort neemt elektrische rollentruck en reachtruck in gebruik

Op 16 november jl. heeft kabelfabrikant Eldra B.V. een nieuwe Mitsubishi PBV20N in gebruik genomen. Deze electrische truck is speciaal gebouwd als pallettruck met meerijdplatform. De machine heeft aangepaste vorkarmen en is aangepast om de houten en stalen rollen met kabel te transporteren. Tevens heeft Eldra een jong gebruikte Mitsubishi RB14N reachtruck aangeschaft met vorkversteller/sideshift voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden in hun magazijnen. Wij wensen Eldra B.V. veel werkplezier toe met deze trucks en danken hen wederom voor het vertrouwen in Lima Intern Transport.


D. van der Pol en Zonen bv neemt gebruiksvriendelijke Edia in gebruik

16 november 2012

D. van der Pol en Zonen bv neemt gebruiksvriendelijke Edia in gebruik.

Het bedrijf D. van der Pol en Zonen B.V. in Wijk en Aalburg is ontstaan in 1885. Joost van der Pol begon in dat jaar de verkoop van roomboter aan huis en via de markten. Lopend met een juk met twee zware manden is dit het begin van het familiebedrijf wat zich tot vandaag bezighoudt met het product roomboter.

Tot 2000 zijn verschillende generaties van der Pol werkzaam geweest en hebben leiding gegeven aan de opbouw van het bedrijf. Naast het product boter is vanaf 1980 ook de productie en verkoop van basisdegen ontstaan als core-business activiteit Via paard en wagen, T-ford en legerauto's is de distributie vandaag op de meest efficiente wijze ingericht, voor de interne distributie maakt men gebruik van de onlangs geleverde milieuvriendelijke Mitsubishi Edia.

Bijzondere kenmerken van deze nieuwe 3-wieler zijn o.a. oliebadremmen, 1000-uur service interval, laag geluidniveau, electronisch sturen, laag energieverbruik, snelheid verlaging in de bochten, anti terugrollen voor op hellingen, waterprotection klasse 3 en IP54 gesloten motoren, LED verlichting, zeer ruime en lage opstap, veel voet en beenruimte en een bijzondere prettige en lichte bediening.


Carla houdt LIMA al 10 jaar netjes

5 november 2012

Carla van de Eertwegh-Stevens houdt LIMA al 10 jaar netjes

Vandaag was er een klein feestje bij LIMA waarbij Carla van de Eertwegh-Stevens, onze interieurverzorgster, in het zonnetje werd gezet. Carla zorgt er namelijk al 10 jaar voor dat LIMA er altijd glimmend, opgeruimd en stralend uitziet. Dit nuttige en bij tijd en wijle hoognodige werk doet ze samen met Annet. Directie en medewerkers van LIMA feliciteren Carla dan ook van harte met dit mooie jubileum en we hopen erop dat we over nog eens 10 jaar het 20-jarig jubileum samen kunnen vieren.


Van Venrooij Interieurbouw BV bouwt verder met Mitsubishi

23 oktober 2012

Van Venrooij Interieurbouw BV bouwt verder met Mitsubishi

Van een relatief kleine timmerwerkplaats in het prachtige Brabantse Loon op Zand is men in amper 10 jaar tijd uitgegroeid tot een ware specialist in interieur maatwerk met een werkplaatsoppervlakte van bijna 4000 m2. Daar vertonen vijfentwintig vakmensen dagelijks hun kwaliteiten en wordt er elke dag weer een pagina aan de geschiedenis toegevoegd.

Van Venrooij heeft dan ook vele referenties in verschillende sectoren: horeca, overheid, kantoor, retail- en winkelprojecten, mkb en medische zorg. Naast bedrijfsleven, overheidsinstellingen en andere dienstverlenende organisaties blijft de particuliere markt voor Van Venrooij zeer belangrijk.

De methode die Van Venrooij hanteert is dan ook vrij uniek. Vanaf de eerste tekening tot aan het eindproduct werkt hetzelfde team aan uw product. Een methode die eveneens ook door LIMA met succes wordt nagestreefd. Dit functioneert alleen wanneer de medewerkers verstand van zaken hebben en breed inzetbaar zijn.

Om de continuïteit en productie van deze interieurbouwer te waarborgen heeft men onlangs volledig gereconditoneerde 3-tons electro machine in gebruik genomen. Deze machine is uiteraard geleverd in bedrijfskleuren en met een nieuwe batterij. Alle vitale en belangrijke slijtdelen zijn standaard vervangen. Van Venrooij ziet graag kwaliteit, wij als LIMA Intern Transport werken daar vanzelfsprekend graag aan mee.


LIMA Intern Transport biedt u altijd de juiste oplossing

15 oktober 2012

LIMA Intern Transport bied u altijd de juiste oplossing

Of het nu gaat het om een Handpallettruck, Schaarhefwagen, Elektro pallettruck, Elektro palletruck met meerijd-platform, All-round stapelaar, Elektro meeloop stapelaar met of zonder platform of een Elektro stapelaar met initiaalheffing dan bent u bij LIMA Intern Transport aan het juiste adres. Voor korte of lange termijn verhuur, lease of gewoon koop bel gerust met de dichtstbijzijnde vestiging in uw omgeving. Voor een snelle en betrouwbare levering en eerlijk zaken doen bent u bij de LIMA-Group aan het juiste adres, wij helpen u graag verder.

Voor meer info: bel met een van onze vestigingen mail naar verhuur@lima-group.nl of mail naar verkoop@lima-group.nl


't Arendje en LIMA slaan handen ineen

08 oktober 2012

't Arendje en LIMA slaan handen ineen

't Arendje Verhuur en Dranken te Drunen maakt van uw feest een succes, voor o.a. de verhuur van alle party benodigdheden bent u hier op het juiste adres. Zowel levering van materialen tot een complete organisatie behoord tot een van de vele mogelijkheden die 't Arendje haar klanten te bieden heeft. Men hecht veel waarde aan het leveren van maatwerk en individueel advies, met ÈÈn aanspreekpunt regelt u al het materiaal dat u nodig heeft. U kunt bij 't Arendje terecht voor onder meer materialen, dranken, catering, personeel en entertainment op diverse locaties door heel het land.

Om dit alles en op tijd in goede banen te leiden is het dan ook van belang dat de logistieke stromen binnen dit bedrijf goed georganiseerd zijn. Zodra de vraag uit de markt komt moet men snel en adequaat kunnen reageren op de gevraagde materialen en diensten. Snelle en vakkundige levering is dan ook de sleutel tot het succes, elk evenement is uniek. Om dit alles in goede banen te leiden heeft men onlangs de nieuwste Mitsubishi Edia 3-wiel vorkheftruck in gebruik genomen. Deze machine beschikt over unieke eigenschappen zoals o.a. electronisch sturen en automatisch afremmen in de bochten, dit alles komt de veiligheid goed van pas zodra er weer snel geleverd dient te worden.


Blom en Zn nemen Mitsubishi FG45N Grendia EX in ontvangst

09 september 2012

Blom en Zn nemen Mitsubishi FG45N Grendia EX in ontvangst

De activiteiten van Transportbedrijf Blom &en Zn Zwammerdam B.V. bestaan o.a. uit het vervoer van levend gevogelte van de pluimveehouder naar de slachterij en van geslacht product met koelauto's naar de afnemers en het verwerken van afval. Verder vervoert Blom & Zn o.a. auto-onderdelen, speelgoed en huishoudelijke producten, maar ook afvalstoffen en mengsels van- en naar verschillende locaties.
De passie van Transportbedrijf Blom is 100% werk leveren en dit uitstralen d.m.v. onze vrachtauto's en interne transport middelen. Goed zorgen voor de klanten die je hebt, en deze tevreden houden, deze passie wordt eveneens gedeeld door LIMA Intern Transport, vandaar de jarenlange goede relatie tussen beide bedrijven die dezelfde passie nastreven.
Wij proberen aan de milieueisen te blijven voldoen, door te investeren in middelen met schonere en zuinige motoren. Blom en Zn wil dan ook zorg dragen voor minder belasting van het personeel, door tijdig het materiaal te verbeteren. LIMA begreep uiteraard deze vraag en leverde een milieuvriendelijke 4,5 Tons vorkheftruck met een geavanceerde LPG motor met driewegkatalysator en een uiterst lage uitstoot. Een uiterst krachtige machine met een doordacht design, uitgekiende ergonomie, en zeer veel beenruimte is dan ook een echte aanwinst voor het personeel, om vele jaren zorgeloos en op een verantwoorde manier vooruit te kunnen.


Padmos is al meer dan 80 jaar een begrip in de scheepsbouwwereld

14 juni 2012

Padmos is al meer dan 80 jaar een begrip in de scheepsbouwwereld

In 1930 startte de oude heer Padmos - vader en opa van de huidige directie - een werkplaats voor reparatie van motoren en visserijlieren t.b.v. de mosselvisserij in Bruinisse. Gaat het nu om nieuwbouw of onderhoud van visserijschepen, binnenvaartschepen, werkschepen of rijksvaartuigen, bij Padmos bent u op het juiste adres.

Al ruim 40 jaar is Padmos een gerenommeerd dealer van Mitsubishi scheepsmotoren, hiermee is men ze zelfs de oudste dealer van West-Europa. Hermotorisering en revisie is een veel voorkomende activiteit, vele soorten en typen Mitsubishi motoren en onderdelen zijn dan ook uit voorraad leverbaar, waardoor de klant weer snel de "Zee" op wordt geholpen.

Met vestigingen in Bruinisse, Stellendam en het Ierse Kilmore Quay is men goed vertegenwoordigd en heeft men voldoende capaciteit om vlot en vakkundig te werk te kunnen gaan. Padmos beschikt over een eigen ontworpen dok met een capaciteit van 1200 ton en afmetingen van 70 x 15 meter en deze ligt afgemeerd in de binnenhaven van Stellendam.

Voor diverse hand en spandiensten in en rond de haven en op het dok heeft men een Mitsubishi 9 Tons dieselvorkheftruck in gebruik genomen, de Lima-Group bedankt Padmos voor het gestelde vertrouwen en kijkt uit naar een prettige samenwerking in de toekomst.


Terberg Benschop neemt 2e Aisle Master in ontvangst

30 mei 2012

Terberg Benschop neemt 2e Aisle Master in ontvangst


Tobroco Machines Oisterwijk neemt krachtige 80 volter in gebruik

30 mei 2012

Tobroco Machines Oisterwijk neemt krachtige 80 volter in gebruik


Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat streeft naar het beste, vandaar de keuze voor Mitsubishi

30 mei 2012

Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat streeft naar het beste, vandaar de keuze voor Mitsubishi.


Specialist in Zwaar transport en Hijswerkzaamheden neemt Mitsubishi FG45KL in gebruik

30 mei 2012

Specialist in Zwaar transport en Hijswerkzaamheden neemt Mitsubishi FG45KL in gebruik

Nemico, specialist in zwaar transport en hijswerkzaamheden, neemt Mitsubishi FG45KL in gebruik (www.nemico.nl)


4x nieuwe Mitsubishi Edia voor Umicore

7 mei 2012

4x nieuwe Mitsubishi Edia voor Umicore

Op 7 mei jongstleden werden 4 nieuwe Mitsubishi Edia's (www.edia-mitsubishi.com) afgeleverd bij Umicore Nederland BV (www.umicore.eu). Deze trucks gaan dienst doen in het volledig nieuw ingerichte magazijn van Umicore te Eijsden. Lima dankt Umicore voor het vertrouwen en wenst de chauffeurs veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst.


Schmitz Foam Products B.V. neemt FG15N in gebruik voor omgebouwde sneeuwfrees

27 april 2012

Schmitz Foam Products B.V. neemt FG15N in gebruik voor omgebouwde sneeuwfrees

Schmitz Foam Products B.V. heeft onlangs een Mitsubishi FG15N in gebruik genomen. Deze LPG heftruck heeft een triplex mast met een hefhoogte van 4750 mm, 3 hydraulische functies middels hendels, LED verlichting sideshift, en een Sarrazin cabine. Deze machine gaat gebruikt worden om hun containers middels een omgebouwde sneeuwfrees met afzuiging leeg te maken. De containers worden elders in Europa gevuld met foamsnippers, door het schudden tijdens het rijden zakken deze in elkaar tot een vaste massa zodat men de containers niet leeg kan kiepen.

Wij danken Schmitz Foam Products B.V. voor het wederom vertrouwen in Lima Intern Transport en wensen haar veel werkplezier met alweer de 5e Mitsubishi.

Schmitz Foam Products BV is producent door middel van een wereldwijd uniek productieproces van foam matten voor drainage van reststoffenbergingen of daktuinen. Verder worden deze materialen voor een elastische en effectieve bescherming voor tunnelconstructies gebruikt of als valdemping onder kunstgrasmatten. Voor meer informatie kijkt u op www.schmitzfoam.com.


VAN DOOREN B.V. uit Heerlen neemt nieuwe Mitsubishi FG25N in gebruik

23 april 2012

VAN DOOREN B.V. uit Heerlen neemt nieuwe Mitsubishi FG25N in gebruik

VAN DOOREN B.V. uit Heerlen heeft onlangs een nieuwe Mitsubishi FG25N in gebruik genomen. Deze LPG heftruck heeft een triplex mast met een hefhoogte van 4750 mm, 4 hydraulische functies middels joysticks in een ergonomische armleuning, LED verlichting en een nieuwe Meyer vorkenspreider met geintegreerde sideshift met een openingsbereik van 380-1480 mm tussen de vorken en een bouwbreedte van 970 mm. Wij danken VAN DOOREN B.V. voor het wederom vertrouwen in Lima Intern Transport.

VAN DOOREN B.V. is al meer dan 45 jaar een begrip in kwaliteit en service. De belangrijke regionale functie van hun bedrijf berust niet alleen op reputatie, maar vooral op een doorlopend optimalisering van het assortiment en de dienstverlening.

Tot hun afnemers behoren onder meer de totale industrie, bouw- en installatiebedrijven, overheid en instellingen, de garage- en transportwereld en technische diensten. De nadruk op dienstverlening weerspiegelt zich ook in het niveau van onze mensen. Aan de balie geven deskundige medewerkers u een uitgebreide advisering en desgewenst verzorgen onze vertegenwoordigers bij u in het bedrijf voorlichting en demonstraties.

Voor meer informatie kijkt u op www.vdooren.nl.


LSB Groep uit Maasmechelen kiest voor ruwterrein heftruck

20 april 2012

LSB Groep uit Maasmechelen kiest voor ruwterrein heftruck

LSB Groep uit Maasmechelen kiest voor een gebruikte Manitou MSI25D voor het laden en lossen bij hun vestiging in Maasmechelen. Omdat het buitenterrein gedeeltelijk onverhard is heeft men gekozen voor een ruwterrein heftruck zodat men overal kan rijden met deze machine. Wij wensen LSB veel werkplezier en danken hen wederom voor het vertrouwen in Lima Intern Transport.


Loonbedrijf Schnackers uit Landgraaf neemt Mitsubishi FD30K in gebruik

19 april 2012

Loonbedrijf Schnackers uit Landgraaf neemt Mitsubishi FD30K in gebruik

Loonbedrijf Schnackers uit Langraaf heeft onlangs een gebruikte Mitsubishi FD30K in gebruik genomen. Deze diesel heftruck met hefvermogen van 3000 kg heeft een triplex mast met een hefhoogte van 4320 mm en sideshift, alsmede een extra 4e hydraulische functie met snelkoppelingen op het vorkenbord om bijvoorbeeld hun aardappel schepbak te kunnen kiepen. Lima Intern Transport bedankt de familie Schnackers voor het vertrouwen en wenst hen veel werkgenot met deze heftruck.


Verhuur zwaar materieel

11 april 2012

Verhuur zwaar materieel

Ook voor het huren van een 7, 8 of 9 tonner kunt u bij Lima terecht. Voor meer info: bel met een van onze vestigingen of mail naar verhuur@lima-group.nl


Uit voorraad leverbaar, gebruikte 3-wiel Electro vorkheftrucks (OP=OP!!!)

10 april 2012

Uit voorraad leverbaar, gebruikte 3-wiel Electro vorkheftrucks

Capaciteit : 1600, 1800 en 2000 KG
Hefmast : 2-delig free-lift of 3-delig free-lift.
Bouwhoogte : 2130 mm. (geschikt voor o.a. in container)
Vorklengte : 1150 mm.
Extra : voorzien van side-shift.
Banden : volrubber banden rondom.
Lader : standaard lader.
Extra : voorzien van onderhoudsbeurt incl. nieuwe BMWT keuring.

Voor meer info: neem contact op met de vestiging in uw regio.


Gerry van de Port ziet Sarah!

31 maart 2012

lees meer


Gerry van de Port ziet Sarah!

Op 31 maart jl. werd Gerry van de Port, bij Lima Ittervoort werkzaam op de financi?ɬÉ?ǬÉ?ɬÇ?Ǭ´le administratie, 50 jaar. Bij haar terugkomst van vakantie werd ze verrast door een heuse Sarah bij haar op kantoor.

Gerry, Hartelijk Gefeliciteerd namens directie en personeel!


1-4-2012: Frank Bloem 10 jaar in dienst bij Lima

1 april 2012

lees meer


Nee, het is geen 1 april grap. Vandaag 1-4-2012 is Frank Bloem 10 jaar in dienst van Lima. Begonnen als binnendienst-monteur en later als buitendienst-monteur heeft Frank de afgelopen jaren de regio Midden- en Noord-Limburg onder zijn hoede gehad. Vanaf 2-4-2012 zal Frank in Ittervoort als chef werkplaats aan de slag gaan.

Frank, namens directie en personeel VAN HARTE GEFELICITEERD met je 10 jarig jubileum en met je nieuwe functie en op naar de volgende 10!


Twee nieuwe Fiat Ducato's voor de buitendienst

19 maart 2012

lees meer


LIMA Intern Transport neemt twee nieuwe Fiat Ducato?ɬÉ?ǬÉ?ɬÇ?Ǭ¢?ɬÉ?ǬÇ?ɬÇ?ǬÄ?ɬÉ?ǬÇ?ɬÇ?Ǭôs in de nieuwe huisstijl in gebruik voor de buitendienst

Op 19 maart 2012 heeft LIMA Intern Transport twee nieuwe Fiat Ducato's in gebruik genomen voor de buitendienst. Vanzelfsprekend in de mooie en moderne nieuwe huisstijl.


Harry van Beers viert 25 jarig jubileum

11 maart 2012

lees meer


Harry van Beers viert 25 jarig jubileum

Op 9 maart 2012 vierde Harry van Beers zijn 25-jarig jubileum als Buitendienst monteur bij Intrans/Lima Waalwijk. Dit werd gevierd met een hapje en drankje in Brouwcafe Kareltje gelegen in het prachtige Heusden tezamen met zijn collega's, vrouw, en kinderen.

Directie en personeel wensen Harry van harte proficiat!


Van Eijck Transport neemt nieuwe Mitsubishi FG35N Grendia in gebruik

29 februari 2012

lees meer


Van Eijck Transport neemt nieuwe Mitsubishi FG35N Grendia in gebruik

Van Eijck Transport uit Weert heeft voor haar overslagmagazijn in Heythuyzen een nieuwe Mitsubishi FG35N Grendia aangeschaft. Deze machine is voorzien van een triplex mast met een hefhoogte van 4700 mm, integrale sideshift en vorken van 2400 mm lang, om de vrachtwagens vanaf 1 zijde te kunnen laden of lossen. Tevens is er gekozen voor LED verlichting die vanzelf aangaat zodra de machine een donkere ruimte binnenrijd en een high visibility headguard. Wij wensen Van Eijck Transport veel werkplezier met deze nieuwe machine en bedanken hen voor het wederom vertrouwen in Lima Intern Transport.


Ravas weegvorken voor tractor van Peeters-Bonten VOF uit Heide-Venray

24 februari 2012

lees meer


Ravas weegvorken voor tractor van Peeters-Bonten VOF uit Heide-Venray

In samenspraak met Ravas Europe B.V. (www.ravas.com) is Lima Intern Transport na de aanvraag van Dhr. Martin Peeters om zijn rabarberplanten te wegen samen aan de slag gegaan om de tractor met hefmast te voorzien van weegvorken. Lima Intern Transport heeft de hefmast zodanig veranderd met een snelwissel systeem, zodat men zowel de reeds bestaande opklapvorken kan gebruiken, alsmede het FEM2A vorkenbord waar de weegvorken op gemonteerd worden.
iForks 2500 is 's wereld eerste en meest complete draadloze set weegvorken. De beide weegvorken communiceren het opgenomen gewicht met de indicator in de cabine via Bluetooth. Doordat alle componenten volledig geïntegreerd zijn in de vorken kent iForks geen enkele bekabeling en kan het weegsysteem binnen enkele minuten aangebracht worden op elke heftruckmast: plug en weigh! De indicator heeft als extra optie nog een RS232 data uitgang om de opgeslagen gewichten uit te lezen naar de I-pad van de fa. Peeters-Bonten.
Tevens is er nog een mogelijkheid om een printer aan te sluiten om de gewichten uit te printen. Voor meer informatie kijk op de volgende link iForks of neem contact op met een van de verkoopadviseurs van Lima Intern Transport, zij zullen u graag verder helpen, samen met de fa. Ravas Europe B.V. Lima Intern Transport wenst Dhr. Martin Peeters veel weegplezier met zijn nieuwe iForks.


Iveco trekker Budel nu ook in nieuwe huisstijl

22 februari 2012

lees meer


Iveco trekker Budel nu ook in nieuwe huisstijl

De bestaande Iveco trekker van de vestiging in Budel is recent voorzien van onze nieuwe huisstijl, deze is compleet gespoten en voorzien van de nieuwe belettering. De trekker is vakkundig gespoten door onze klant autoschade Theo Lauwers te Bladel (www.autoschadelauwersbv.nl) die wij bedanken voor afleveren van dit mooie resultaat.


Sims Mirec schakelt over op Vegotech Buffertank

20 februari 2012

lees meer


Sims Mirec

De firma Sims Mirec in Eindhoven heeft op al haar 8 LPG vorkheftrucks de Vegotech Buffertank laten monteren. Sims Mirec heeft de afgelopen tijd verschillende systemen op de trucks laten bouwen om het probleem van het niet helemaal leeg kunnen rijden van de wisseltanks en het stilvallen van de machines op ongewenste plaatsen tegen te gaan maar geen van deze werkte naar behoren.

Om dit probleem op te lossen werd contact met Lima opgenomen voor de montage van een Vegotech Buffertank op een van de vorkheftrucks. Om de buffertank goed te kunnen monteren werd er een speciale beugel gemaakt om de Vegotech boven aan de cabine te kunnen monteren zodat deze geen zicht weg neemt voor de chauffeur en het originele LPG-klaprek waar de wisseltanks in liggen gewoon gebruikt kan worden.

Na een test periode van 2 weken werd al snel besloten om alle andere machines ook uit te rusten met de Vegotech Buffertank. Niet alleen het management bij Sims Mirec is tevreden met deze oplossing maar ook de chauffeurs zijn erg te spreken over het systeem. Deze hebben geen stilstand meer op ongewenste plaatsen en hoeven tevens niet meer met lege wisseltanks te slepen.


Wiel Baens 10 jaar bij LIMA!

18 februari 2012

lees meer


Wiel Baens

Vandaag is het alweer 10 jaar geleden dat Wiel Baens als elektromonteur in dienst trad bij Lima Intern Transport.

Als elektrospecialist is Wiel werkzaam als buiten- en binnendienstmonteur en tevens vraagbaak voor alle elektroproblemen die zich voordoen.

Wiel, namens directie en personeel VAN HARTE GEFELICITEERD en op naar de volgende 10 jaar!


PHB Waalwijk kiest voor Service, Kwaliteit en Flexibiliteit

12 februari 2012

lees meer


PHB Waalwijk

Sinds de oprichting in 1987 is Plastic Herverwerking Brakel B.V. (PHB) uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf, gericht op de recycling van verschillende verontreinigde kunststof stromen. Een klein team van gemotiveerde medewerkers met verschillende specialiteiten opereert in uitstekende samenwerking. Ons motto is dan ook: Service, Kwaliteit en Flexibiliteit!

De belangrijkste activiteit is de herverwerking van harde kunststofstromen, zoals polypropyleen (PP), polyethyleen (HDPE), polystyreen (PS), en polyethyleen terphtalaat (PET) bijvoorbeeld afkomstig uit de verpakkings-, automobiel-, en elektronica-industrie. Hiernaast behandelt PHB ook uiteenlopende verontreinigde kunststoffen welke technisch moeilijk te scheiden en/of te reinigen zijn. Dit vereist in veel gevallen aanpassingen aan het bestaande productieproces wat een flexibel karakter geeft aan de werkzaamheden van het bedrijf. Voor het verwerken van al deze afvalstromen binnen het bedrijf in Waalwijk maakt men al jarenlang tot volle tevredenheid gebruik van Mitsubishi vorkheftrucks. Specifieke en zeer zware inzet vragen veel van de vorkheftruck, alle machines zijn dan ook voorzien van een speciale tandwieloverbrenging en verzwaarde koeling waardoor probleemloos rond de klok kan worden gewerkt, onlangs werd de bestaande vloot uitgebreid met een Mitsubishi FG25N Grendia voorzien van High Visibility headgard en Pilot Protectiedeuren voor de veiligheid van de chauffeur.


You never Wolluk alone

12 februari 2012

lees meer


TLS Waalwijk

Onlangs heeft de firma TLS Waalwijk een Mitsubishi Grendia FG30N in gebruik genomen, de huidige machine voldeed niet meer aan de wensen en dagelijkse behoeften. Na een zorgvuldige vergelijking en overweging van diverse aanbieders werd uiteindelijk gekozen voor LIMA Waalwijk. Er werd een Mitsubishi gasvorkheftruck geleverd met een capaciteit van 3000 kg. welke men dagelijks nodig heeft voor laden, lossen en verplaatsen van machines in aanbouw. TLS is specialist in het ontwerpen en construeren van palletwikkelaars welke op wens van de klant worden geassembleerd, voor alle palletformaten heeft men dan ook oplossing in huis.

TLS heeft een duidelijk plan van aanpak, samenwerken met de klant, meetings leiden tot optimalisatie, testmogelijkheden tijdens productie waarna installatie on-site wordt voorbereid en uitgevoerd. Kortom een zeer gedreven en dynamische onderneming met specialisten in huis, men kan dan ook voor iedere klant een passende oplossing op maat aanbieden. LIMA Waalwijk dankt TLS Waalwijk dan ook voor het in haar gestelde vertrouwen van Mitsubishi Forklifts.


Juiste oplossing voor Den Elzen wonen en slapen Roermond

26 januari 2012

lees meer


Juiste oplossing voor  Den Elzen wonen en slapen Roermond

De firma Den Elzen wonen en slapen uit Roermond (www.den-elzen.nl) is bezig haar magazijn uit te breiden met een extra verdieping. De vraag was hoe krijgen we nu onze meubels die verplaatst worden met dolly's naar boven, met een vaste lift of kan Lima voor een betere en flexibele oplossing zorgen. Er is gekozen voor een OMG Logos stapelaar met een hefvermogen van 1200 kg en een hefhoogte van 2900 mm, waar passend een laadplateau van 1200 x 2000 mm is vervaardigd, met laadklep aan de voorzijde waarover de dolly's gereden kunnen worden. Zo kan men op meerde plaatsen de "lift" gebruiken met als voordeel dat het plateau demontabel is, zodat de stapelaar ook nog gewoon europallets kan opnemen en verplaatsen. Lima Intern Transport bedankt Den Elzen voor het vertrouwen en wenst hen veel werkgenot met deze stapelaar/lift als oplossing voor hun probleem.


Wederom 3x nieuwe Mitsubishi voor PQ-Silicas

20 januari 2012

lees meer


Wederom 3x nieuwe Mitsubishi voor PQ-Silicas

PQ-Silicas te Eijsden (www.pqcorp.com) heeft op 20 januari jl. twee van de drie nieuwe Mitsubishi vorkheftrucks in gebruik genomen voor hun productie-afdeling. Ditmaal is gekozen voor een FG25N met triplex mast en twee stuks FG15N met standaard mast. De Mitsubishi vorkheftrucks zijn allemaal voorzien van pilot-protectors met een speciaal beveiligingssysteem. Indien de handrem van de heftruck niet is bediend en er wordt een pilot protector geopend zal de motor van de heftruck afslaan. Ook zijn er op deze trucks weer LPG buffertanks gemonteerd (www.vegotech.nl). De derde heftruck zal eind januari geleverd worden. Lima Intern Transport bedankt PQ-Silicas wederom voor het vertrouwen en wenst de chauffeurs van de productieafdeling veel werkgenot met de Mitsubishi vorkheftrucks.


Bert Niesten neemt nieuwe Merlo Multifarmer in gebruik

09 januari 2012

lees meer


Bert Niesten neemt nieuwe Merlo Multifarmer in gebruik

Bert Niesten uit Rekum heeft 9 januari 2012 een nieuwe Merlo Multifarmer 30.6 TOP in gebruik genomen. Deze multifunctionele machine is een combinatie verreiker/tractor die voor vele doeleinden op de boerderij van de familie Niesten gebruikt gaat worden. Met een hefvermogen van 3000 kg en hefhoogte van 6 meter kan deze machine aan de voorzijde voorzien worden van diverse hulpstukken, zoals een schepbak, volumebak, pelikaanbak of gewoon vorken, terwijl de achterzijde is voorzien van een hefinrichting en aftak as, alsmede verstelbare trekhaak en keeperknobbel gelijk als bij een standaard tractor.

Wij wensen de familie Niesten veel plezier en werkgemak van deze multifunctionele Merlo en dankt haar voor het vertrouwen in Merlo en Lima Intern Transport.


We've Got Him, the Mitsubishi Edia

24 oktober 2011

lees meer


Mitsubishi Edia

We zijn verheugd om binnenkort een gloednieuwe reeks van de Mitsubishi 48-volt elektrische vorkheftrucks aan te bieden met een capaciteit van 1,3 t/m 2,0 ton.
Deze machine is ontwikkeld (in Almere) door Mitsubishi en Nichiyu en wordt op de markt gebracht onder de naam Mitsubishi Edia.
EDIA staat voor Electric Diamond, milieuvriendelijke elektrische energie met de kwaliteit en blijvende waarde van een diamant. Dit gloednieuwe product heeft veel nieuwe functies en voordelen. Bijzondere kenmerken van deze nieuwe 3-wieler zijn o.a. oliebadremmen, 1000-uur service interval, laag geluidniveau, steer by wire, laag energieverbruik, snelheid verlaging in de bochten, anti terugrollen voor op hellingen, waterprotection klasse 3 en IP54 gesloten motoren, LED verlichting, zeer ruime en grote opstap, zeer veel voet + beenruimte en een bijzondere prettige en lichte bediening.


Packaging Plus kiest voor Global Player Mitsubishi

28 september 2011

lees meer


Packaging Plus kiest voor Global Player Mitsubishi s

Cor Knippels viert 25 jarig jubileum!

16 september 2011

lees meer


Cor Knippels 25 jaar in dienst bij Intrans/LIMA Waalwijk

16 september 2011 vierde Cor Knippels zijn 25-jarig jubileum als Buitendienst monteur bij Intrans/Lima Waalwijk. Dit werd gevierd met een hapje en drankje in Dijk12 te Waalwijk tezamen met zijn collega's, vrouw, dochters, schoonzonen en niet te vergeten zijn kleindochter.
Directie en personeel wensen Cor van harte proficiat!


Mitsubishi Trio voor Koedood Dieselservice

09 september 2011

lees meer


Bours Groep

De historie van Koedood gaat terug naar 1963, voormalig 1ste machinist in de zeevaart Arie Koedood, begon het familiebedrijf. Hij stopte met varen na de geboorte van zijn oudste zoon en begon voor zichzelf in Ridderkerk. Daar repareerde hij aan boord van schepen alle merken motoren en pompen. In die tijd waren dat nog vooral langzaamlopers, later werden het steeds vaker toerenmakers', vertelt Bert Koedood, de huidige eigenaar.

We werken met ons hele team altijd hard aan een goede samenwerking met de scheepseigenaren, een aantal jaren geleden zijn we gestart met een eigen RVS-afdeling. Onze medewerkers zijn continu bezig met het produceren van RVS opdrachten, we beschikken over moderne apparatuur zoals een wals en een buigmachine. Tevens produceren wij ook RVS voor derden, zoals handrelingen, beugels, luiken, trappen en machinekamerdeuren.
Koedood bied een snelle en goede service, klanten staan centraal, de geleverde Mitsubishi scheepsmotoren voldoen aan de strengste eisen van de belangrijkste scheepvaartinspecties ter wereld, men is erop gericht het milieu zo min mogelijk te belasten. Voor het nieuwe onderdelen magazijn is men dan ook overgegaan tot aanschaf van een Mitsubishi 2-tons electro truck met 3-delige mast en aan afzethoogte van 6000 mm, deze zal de komende jaren veel werk verzetten naast de aanwezige 5 tons electro truck en 11,5 tons dieseltruck.

Koedood kenmerkt zich door het verlenen van een uitstekende service, vriendelijk personeel en een hoge kwaliteit, het is daarom met recht een vooruitstrevende onderneming te noemen.


De Bours Groep Maastricht neemt Mitsubishi FB25K-PAC in gebruik

09 september 2011

lees meer


Bours Groep

De Bours Groep Maastricht heeft in Gronsveld onlangs een elektrische Mitsubishi heftruck in gebruik genomen voor het verladen van pallets. De Mitsubishi FB25K-PAC is voorzien van een extra brede sideshift met 4 vorken en een verhoogd ladingbeschermrek waardoor men in één handeling 2 stapels pallets kan verplaatsen. De machine heeft een hefhoogte van 4750 mm en is voorzien van een plaatstalen cabine met kachel. Lima dankt de Bours Groep voor het vertrouwen in ons bedrijf en Mitsubishi en wenst hun vele jaren werkgemak toe met de nieuwe heftruck.

Voor meer info: www.bours.nl


Echter Asfalt Centrale neemt Mitsubishi FD25K in gebruik

30 augustus 2011

lees meer


Echter Asfalt Centrale

Echter Asfalt Centrale uit Echt heeft onlangs een Mitsubishi diesel heftruck in gebruik genomen. De in eigen groene bedrijfskleur geschilderde FD25K zal worden gebruikt voor het vullen van bigbags en de dagelijkse hand- en spandiensten en onderhoudswerkzaamheden. LIMA Intern Transport is verheugd de Echter Asfalt Centrale als nieuwe klant te mogen begroeten en dankt hen dan ook voor het in haar gestelde vertrouwen.

Voor meer info: www.asfaltcentrale.com


Jong gebruikte vorkheftruck voor Fruitteeltbedrijf in 't Groen te Waspik.

22 augustus 2011

lees meer


Fruitteeltbedrijf in 't Groen

Fruitteeltbedrijf in 't Groen beschikt over een appelgaard van 13 ha. De mogelijkheid bestaat om 560 ton appels gekoeld op te slaan in de 6 aanwezige koelcellen. Buiten het plukken van de appels bestaan de werkzaamheden merendeels verder uit het sorteren van appels voor de veiling, laden en lossen van vrachtauto's en het geordend wegzetten van de bakken in de koelcellen. Hiervoor werd zorgvuldig gekeken naar de wendbaarheid en mogelijkheden van de heftruck.

Fruitteeltbedrijf in 't Groen Lima Intern Transport leverde op 17 augustus een Mitsubishi vorkheftruck uit 2009 af. Het betreft een electro truck met een hefvermogen van 1.6 ton. De Mitsubishi zal voornamelijk gebruikt worden in de koelcellen en het laden/lossen van vrachtauto's. Wij wensen de familie In 't Groen veel plezier en werkgenot met de vorkheftruck.


Nieuwe elektrische Mitsubishi FB25K-PAC voor Terratech B.V.

13 augustus 2011

lees meer

Terratech

Terratech B.V. uit Brunssum heeft 26 juli jongstleden een nieuwe Mitsubishi FB25K-PAC in gebruik genomen.
Zij zijn op aanraden van de Arbo overgestapt naar elektrisch, voorheen werkte men met een diesel Mitsubishi FD25K waarmee ook incidenteel binnen gereden werd. De in groene bedrijfskleur geleverde machine heeft een hefhoogte van 3300 mm en is voorzien van een Meyer vorkversteller/sideshift.

Terratech is al jaren trouwe klant en Lima Intern Transport dankt hen dan ook weer voor het in haar en Mitsubishi gestelde vertrouwen.

Voor meer info: www.terratech.nl


Biologische groente vraagt om "groene energie"

20 juli 2011

lees meer

Estafette Odin

Onlangs heeft de Estafette Associatie de gehele interne logistiek ondergebracht bij LIMA Intern Transport.
Estafette heeft een centrale vestiging te Geldermalsen, vanuit hier verzorgen zij de aanvoer en distributie van een compleet assortiment biologisch-dynamische en biologische producten van een vaste groep boeren, telers, verwerkers en andere producenten uit binnen- en buitenland voor de steeds verder groeiende groep afnemers.

Wekelijks halen bijna 15.000 Odin-abonnees bij een van de circa 350 Odin-Afhaalpunten in Nederland hun Groente- en/of fruitabonnement op. Sinds 2004 kunnen Odin-abonnees via de Odin-webwinkel naast hun abonnement ook een compleet assortiment biologisch-dynamische en biologische producten bestellen.

Tevens heeft Estafette een eigen groeiende keten van inmiddels zestien professionele en moderne biologische eetwinkels met een compleet assortiment biologisch-dynamische en biologische voeding. Om dit alles in goede banen te leiden is het een must om de interne logistiek op de centrale vestiging goed op elkaar af te stemmen. Met de juiste inzet van machines en een deskundig advies zijn de totale magazijnkosten dan ook terug gebracht naar een acceptabel niveau. Maximale flexibiliteit en grote betrouwbaarheid zijn dan ook van groot belang om te overleven en te groeien in het bedrijfsklimaat van vandaag.


Koopmans Recycling kiest wederom voor kwaliteit

20 juli 2011

lees meer

Koopmans Recycling

Koopmans Papier & Plastic Recycling BV gehuisvest in Raamsdonk heeft onlangs een nieuwe 3,5 tons Mitsubishi Grendia in gebruik genomen. Deze is ter vervanging van een 3 tons machine welke naar 15000 draaiuren van een welverdiende oude dag gaat genieten.

Eigenaar Arjan Koopmans is actief op de werf te Raamsdonk, door het samengaan met Van Beek IJzer & Metaalhandel BV in Oosterhout is er een diversiteit aan materiaal ontstaan, zoals papier, ferro, non ferro, plastic en hout(pallets), er wordt ook veel ingekocht en verkocht aan particulieren.

In zes jaar tijd is Koopmans van 70 naar 350 containers gegroeid. Inmiddels zijn er in totaal 5 mensen in dienst en beschikt het bedrijf over 2 vrachtwagens, 2 heftrucks en een mobiele kraan. Directeur Arjan Koopmans houdt zich bezig met de planning voor de wagens en de werkzaamheden op de werf in Raamsdonk. Zowel Arjan als zijn compagnon Andre zijn jong, en combineren passie voor het werk en voor de zaak, beide eigenaren zitten zeker niet stil en blijven investeren.
http://www.koopmansrecycling.nl/


Nieuwe elektrische Mitsubishi FB35K-PAC voor VMT Ecopackaging B.V.

29 juni 2011

lees meer

VMT Ecopackaging

VMT Ecopackaging B.V. uit Elsloo heeft 24 juni jongstleden een nieuwe Mitsubishi FB35K-PAC in gebruik genomen. De 2500 kg Mitsubishi waarmee het bedrijf nu werkt kan het zware werk maar net aan. Na een testweek met een demomachine kwam VMT al snel tot de conclusie dat het aanschaffen van een nieuwe zwaardere machine absoluut de beste optie was. De machine heeft een hefhoogte van 4700 mm en is voorzien van een Meyer vorkversteller/sideshift.

VMT heeft gekozen voor een EMP tractiebatterij met zuurcirculatie. Het werken in een twee-ploegendienst maakt het mogelijk dat de machine tussentijds geladen kan worden. Tot tevredenheid van beide partijen werken VMT Ecopackaging B.V. en Lima Intern Transport al jaren nauw en prettig samen.
Voor meer info: www.ecopack.com


Oscar Chiaradia Expo neemt Mitsubishi 2?ɬÉ?ǬÇ?ɬÇ?Ǭ? tonner LPG heftruck in gebruik

29 juni 2011

lees meer

Oscar Chiaradia

LIMA Intern Transport heeft 24 juni jongstleden een Mitsubishi FG25N aan Oscar Chiaradia Expo in Amstenrade geleverd. Deze machine gaat diverse werkzaamheden verrichten in de net gereedgekomen nieuwbouw voor het laden en lossen van de vrachtwagens. De machine is voorzien van een Meyer vorkenversteller/sideshift met lange vorken. Verder zal Lima Intern Transport in de toekomst al het intern transportmaterieel gaan onderhouden en jaarlijks keuren. Lima Intern Transport dankt Oscar Chiaradia Expo dan ook voor het in haar en Mitsubishi gestelde vertrouwen.
Voor meer info: www.chiaradia.com


Krachtpatser voor Olthof Scheepsservice

16 juni 2011

lees meer

Olthof

Olthof Scheepsservice is opgericht in 1924, van origine is het bedrijf een echt motoren bedrijf, groot geworden door onderhoud en reparatie aan scheepsmotoren. Nog steeds vormen motoren dan ook een belangrijk onderdeel binnen de Olthofgroep, nieuwe scheepsmotoren van o.a. Mitsubishi leveren wij als erkend distributeur. Onderhoud doet men ook veelvuldig over de gehele wereld, dit wordt door Olthof Engine Service uitgevoerd en men heeft zich ontwikkeld tot een totaal leverancier voor de binnenvaart en de zeevaart.
Alles wat zich boven de waterlijn bevindt is bij ons in goede handen. Of het nu gaat om staalreparaties, vervangen van leidingwerk, hydrauliek, roeren, schroefassen, aanpassing eletrotechnische installaties of een hermotorisering, Olthof is de plek om deze werkzaamheden uit te laten voeren, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Om deze werkzaamheden deskundig en snel uit te voeren is men onlangs overgegaan tot aanschaf van een moderne 4 tons gasvorkheftruck, deze wordt ingezet bij alle hand en spandiensten over de gehele werf.


Oostenrijkse specialist opent vestiging in Den Bosch en kiest voor Mitsubishi

1 juni 2011

lees meer

Baustoff + Metall

Afgelopen vrijdag 20 mei was het dan zover, om drie uur gingen de deuren open om klanten, relaties en leveranciers kennis te laten maken met het nieuwe onderkomen waar in de afgelopen maanden keihard aan was gewerkt. Na een korte toespraak van algemeen directeur Sjak Selen aan alle collega's barste het feest dan ook in alle hevigheid los

Deze nieuwe vestiging levert een totaalpakket metal stud, waarbij de nadruk ligt op uitgekiende logistiek met veel voordelen voor bedrijven in de droge afbouw en hun opdrachtgevers. Baustoff + Metall heeft op dit gebied ruime ervaring opgedaan in Europa en bezit een uitgebreid arsenaal aan logistieke middelen. Ook het team dat verantwoordelijk is voor de nieuwe vestiging in Den Bosch is naar eigen zeggen zeer ervaren met logistiek in de droge afbouw en met alles wat afbouwers nodig hebben. Wat handmatig en vooral machinaal afwerken van gipskartonplaten betreft heeft men een aansprekend assortiment, innovatie en training in bij Baustoff + Metall 's-Hertogenbosch.

Na een grondig onderzoek waarbij sterk de nadruk werd gelegd op vakmanschap, kwaliteit, prijs en eerlijk zaken doen kwam LIMA Intern Transport te Waalwijk als goed uit de bus en leverde voor de interne logistiek van deze vestiging en 2-tal 80-volts elektrische vorkheftrucks aan met een capaciteit van 3,5 ton en met een maximale afzethoogte van maar liefst 7000 mm.

Synergie

Baustoff + Metall

In Nederland is de Bossche Baustoff + Metall de tweede vestiging van het Oostenrijkse moederbedrijf, dat in zeventien Europese landen actief is in de productie en groothandel van producten voor de droge afbouw. De vestiging van Baustoff + Metall in Waalwijk bestaat al langer en blijft zich vooral concentreren op leveringen voor de totale afbouw. Vanuit de eigen specialismen willen de beide bedrijven de komende tijd de synergie benutten die de samenwerking binnen Baustoff + Metall mogelijk maakt.

De LIMA Groep is dan ook zeer verheugd om Baustoff + Metall te mogen begroeten als klant, en tevens wensen wij haar veel probleemloze draaiuren toe met de nieuwe in bedrijfskleur geleverde machines.


PQ Silicas Eijsden neemt 3 nieuwe Mitsubishi heftrucks in gebruik

13 mei 2011

lees meer

pqsilicas

Op 13 mei 2011 werden er 3 nieuwe Mitsubishi vorkheftrucks afgeleverd bij PQ Silicas te Eijsden. De 3 Mitsubishi diesel trucks met urenstanden van 15000 tot 19000 draaiuren (!!) van de afdeling verlading waren aan vervanging toe en er werd gekozen voor 3 Mitsubishi LPG vorkheftrucks van het type FG25N. De trucks zijn extra voorzien van een High Visibility Cabine, airco, een Meyer vorkversteller/side shift, vorkverhogers en een op verzoek gemonteerd veiligheidssysteem dat, als de handrem niet bediend is, de motor van de heftruck doet afslaan wanneer een portier geopend wordt.

lpg-tankje

Tevens werden op deze heftrucks LPG buffertankjes geplaatst die het mogelijk maken om de LPG tank van de truck helemaal leeg te rijden en dan vervolgens, door het omzetten van een schakelaar, op LPG uit het buffertankje naar het LPG wisselstation te rijden. Op die manier is het slepen met flessen en het afslaan van de heftruck op onveilige plaatsen verleden tijd. Vaak gaan chauffeurs vroegtijdig wisselen om niet stil te komen staan en niet met tanks te hoeven slepen met als gevolgd dat er vaak nog een aantal liters LPG in de tank achter blijft. Doordat een huur LPG tank meestal per vulling wordt berekend, ongeacht het resterende aantal liters LPG in de fles, is dit systeem ook nog eens kostenbesparend omdat de tank volledig leeggereden wordt. Het buffertankje vult zich met LPG uit de LPG tank van de heftruck. Lima Intern Transport is exclusief leverancier van dit systeem!

Lima bedankt PQ Silicas en wenst de chauffeurs veel succes en werkplezier met de nieuwe trucks.


De Ruijter International B.V. kiest voor LIMA Intern Transport

21 februari 2011

lees meer

De Ruijter International B.V.

De Ruijter International B.V. is een moderne handelsonderneming en al ruim 35 jaar expert op het gebied van rubber grondstoffen met zusterondernemingen in Rusland en de Verenigde Staten. Men streeft ernaar een kwalitatief hoogwaardig rubber product te leveren, en herbewerken rubber grondstoffen naar een kwalitatief hoogwaardig half-fabrikaat welke geschikt is als alternatieve grondstof voor de industriele banden industrie en de technische rubber industrie.

Voor de belading van o.a. containers via een laadbrug werd de vraag in de markt gelegd voor een zeer krachtige machine met zeer veel tractie en een laag brandstofverbruik. LIMA Intern Transport leverde voor deze toepassing een Mitsubishi FG35N met een speciale tandwieloverbrenging en een nieuw ontwikkelde cabine met zeer veel zicht voor de chauffeur rondom de machine. Zowel De Ruijter als LIMA (beide Waalwijkse bedrijven) hechten waarde aan goed product, een snelle en betrouwbare service tegen lage operationele kosten. LIMA Intern Transport is zeer verheugd om De Ruijter International B.V. als nieuwe klant te mogen begroeten.

Wessem BV neemt Mitsubishi FD25N in gebruik voor het vullen van bigbags

16 februari 2011

lees meer

Wessem BV

Zand- en grind leverancier Wessem BV uit Wessem heeft onlangs een Mitsubishi diesel heftruck in gebruik genomen. De Mitsubishi FD25N wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het vullen van de bigbags en verder voor de dagelijkse hand- en spandiensten. U kunt bij Wessem BV terecht voor een breed gamma aan producten voor diverse toepassingen, zoals: betonwaren, opritten, tuinpaden, metsel- en voegwerk, zandbakken, bestraten, funderen, enz. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van bouwstoffen, kunt u wat kwaliteit en service betreft op Wessem BV rekenen. Voor meer informatie www.wessem.com

Slagerij Kapell uit Sittard neemt Mitsubishi FG15 met nieuwe sneeuwschuiver in gebruik

11 februari 2011

lees meer

Slagerij Kapell

 

Aisle-Master in nieuw jasje en technisch verbeterd

11 februari 2011

lees meer

Aisle-Master in een nieuw jasje

Medio mei 2011 zal het nieuwe model van Aisle-Master in Nederland geintroduceerd worden. De nieuwe machine heeft rondere vormen gekregen en wordt standaard geleverd in de nieuwe gele veiligheidskleur. De grootste verbetering is dat de mast nu 210?ɬÉ?ǬÇ?ɬÇ?Ǭ? kan draaien in plaats van de 180?ɬÉ?ǬÇ?ɬÇ?Ǭ? zoals bij de oudere machines. Voordeel hiervan is dat in- en uitrijden van de pallet nog gemakkelijker wordt en men kan de gangpaden eventueel nog smaller maken. AC techniek is al standaard sinds 2008 en de hefhoogtes varieren van 4750 mm tot 12400 mm middels triplex of quatro masten.

De machine is in het kader van ergonomie voor de chauffeur in vele opzichten verbeterd, zoals de nog betere doorkijk van overhead, de ergonomisch geplaatste hendels, stoel met armleuning, het eenvoudige wisselen van de batterij via de achterkant middels pallettruck. Uit de vijf jaar ervaring concludeert Lima Intern Transport dat de onderhoudskosten per draaiuur zelfs lager zijn dan een reachtruck of elektrische heftruck.

Lees meer over de nieuwe en verbeterde Aisle-Master (PDF)

Website Aisle-Master Nederland

Amycel te Ittervoort neemt Mitsubishi FB20KT in gebruik

7 februari 2011

lees meer

Amycel

 

Lima levert 2 Aisle-Masters aan Tata Steel Group/Corus IJmuiden

25 januari 2011

lees meer

Tata Steel Group

25 Januari 2011 heeft de TATA Steel Group (voorheen Corus) in IJmuiden 2 Aisle-Masters in gebruik genomen. De machines zijn geleverd via Crepa, zij zijn hofleverancier voor het intern transportmaterieel bij TATA. Op de coating- afdeling reed men al met knikkop-heftrucks van een ander merk in verband met de geringe ruimte in het magazijn, maar deze waren dringend aan vervanging toe. Na een geslaagde demonstratie heeft men gekozen voor Aisle-Master. De 2 elektrische Aisle-Masters 2.0SE zijn voorzien van 4750 mm triplex masten, vorkversteller/sideshift, nonmarking banden, voorruit met wisser, dakplaat, wisselbatterij en gespoten in de bedrijfskleur van de TATA Steel Group. Tevens zijn de machines voorzien van een weegsysteem en een Mitrex gasdetectie systeem.

Website Aisle-Master Nederland

Specialist neemt Specialist in de arm

21 januari 2011

lees meer

Terberg

Terberg Benschop B.V. is voortgekomen uit een dorpssmederij in 1869. De overgrootvader van de huidige directie begon toen in Benschop een smederij en inmiddels is dit Nederlandse bedrijf uitgegroeid tot fabrikant van speciale voertuigen. Zij bouwen vrachtwagens voor het grondverzet en bouwtransport en terminal/RoRo trekkers op maat voor het transport van trailers in havens, industrie, logistiek en distributiecentra. De Terberg voertuigen zijn werkzaam in meer dan 80 landen in Europa, Afrika, Midden Oosten, ZO Azië, China en Australië.

Terberg legde de vraag in de markt neer om een vorkheftruck te leveren geschikt voor een gangpad van minimaal 2 mtr. LIMA Intern Transport haakte hierop in en leverde de nieuwste AC aangedreven Aisle Master welke wordt ingezet voor de bevoorrading van een nieuwe en geavanceerde productielijn van de Terberg trekkers.

Daar men naast deze productielijn elke vierkante meter wil benutten voor diverse sub-assemblage activiteiten is besloten tot aanschaf van deze truck. Door de inzet van de Aisle Master kan gangpadbreedte hierdoor worden gereduceerd naar slechts 2 mtr. Er wordt daardoor extra ruimte gecreëerd voor het productieproces welke plaatsvindt op de bestaande locatie. Wij danken Terberg Benschop voor de samenwerking met Lima Intern Transport en zien de toekomst met deze 'Specialist' dan ook met het volste vertrouwen tegemoet.

Website Aisle-Master Nederland

Mitsubishi driewieler voor Machinefabriek Bex BV

12 januari 2011

lees meer

Bex

Machinefabriek Bex BV uit Wessem heeft onlangs een Mitsubishi elektrische heftruck in gebruik genomen. De Mitsubishi FB20K-T werd geleverd met een 4100 mm duplex mast met volledige vrije heffing, vorkversteller/sideshift en reachvorken. Lima Intern Transport, de firma Bex en Mitsubishi vormen wederom een uitstekende en toekomstvaste combinatie.

Transportbedrijf Gehlen-Schols Logistics neemt nieuwe LPG heftruck met papierrollenklem in gebruik

17 december 2010

lees meer

Gehlen Schols

Gehlen-Schols Logistics uit Kerkrade heeft op 16 december jl. een nieuwe Mitsubishi FG45N Grendia EX in gebruik genomen. De 4500 kg LPG heftruck is in de bedrijfskleur van de klant geleverd en voorzien van een Meyer papierrollenklem die middels een snelwissel systeem eenvoudig te demonteren is. Op die manier kan men deze heftruck in een mum van tijd ook gebruiken als normale heftruck.
De heftruck is speciaal verlaagd en voorzien van een 4300 mm triplex mast met maximale vrije heffing, zodat de papierrollen ook in containers geladen en gelost kunnen worden. Lima Intern Transport zal ook het volledige onderhoud van het huidige machinepark gaan verzorgen en ziet de toekomstige samenwerking met het volste vertrouwen tegemoet en dankt Transportbedrijf Gehlen-Schols dan ook voor het in Lima en Mitsubishi gestelde vertrouwen.

Strijd tegen de sneeuw: LIMA winteractie!

30 november 2010

lees meer

Lima winteractie

Sneeuwschuivers
- Vast of verstelbaar blad met slijtvast bodemrubber
- Snelle aankoppeling d.m.v. vorkkokers
- Bladbreedte v.a. 1800 mm
- Bladhoogte v.a. 500 mm
Netto prijs v.a. € 690,- ex. b.t.w.

Professionele strooiwagen voor trekkende voertuigen
- Geschikt voor zout, zand en kunstmest
- Inhoud 105L / 135KG
- Regelbare instelling van het strooiprodukt
- Strooibreedte 1-6 m
Netto prijs € 589,- ex. b.t.w.

Gratis 25kg strooizout bij aankoop van één sneeuwschuif of strooiwagen.
Strooizout per verpakking van 25kg
Netto prijs € 10,- ex. b.t.w.

Wacht niet met uw aankoop tot het glad is !!

Neem vandaag nog contact met één van onze vestigingen op.

Twee nieuwe Mitsubishi trucks voor dé specialist in natuursteen

29 september 2010

lees meer

oprey

Bij Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen B.V. kunt u terecht voor alle denkbare producten uit natuursteen. Of het nu gaat om een natuursteen binnen vloer, natuurstenen terrassen of marmeren vloeren of vloeren uit een andere natuursteensoort, u vindt het bij dé specialist in natuursteen. In één van onze showrooms kunt u zich laten meevoeren in de prachtige wereld van natuursteen.
Op woensdag 29 september leverde Lima Intern Transport twee nieuwe Mitsubishi FB20NT elektro trucks af. Deze gebruiksvriendelijke machines zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden zowel binnen als buiten.
De naam Michel Oprey & Beisterveld staat voor kwaliteit in natuursteen, Lima Intern Transport staat voor kwaliteit en snelle service in o.a. Mitsubishi vorkheftrucks.

Voor meer info: www.mo-b.nl

Foto: John Boolander (Michel Oprey & Beisterveld), Marcel in de Braek (Lima Intern Transport)

Van Der Kroon Food Produtcs B.V. kiest voor een lange inzetduur met Mitsubishi

22 september 2010

lees meer

vanderkroon

In 1932 startte Gijs van der Kroon een familietraditie. Deze traditie begon in Amsterdam-Zuid met het "inleggen" van augurken en komkommers, zure haring, rolmops en leverworst. Nu, 3 generaties verder, is van der Kroon b.v. gespecialiseerd in het verwerken van diverse groenten tot tafelzuren met de unieke zoet-zure smaak. Op dit moment zijn 6 broers van de 3e en familieleden van de 4e generatie binnen het bedrijf werkzaam. Gebaseerd op de ervaring van de 3e generatie en met de inzet van onze medewerkers, wordt ons productassortiment steeds verbeterd en uitgebreid aldus algemeen directeur Dennis van der Kroon. Met verkopen over heel Europa mag men zich dan ook met recht een grote speler noemen in de tafelzurenindustrie.

Gezien de toenemende vraag naar de producten en het verhogen van de productie capaciteit leidde ertoe dat er behoefte was aan een sterke electro vorkheftruck met een 80 volts batterij. Men had een truck nodig met een lange inzetduur en veel tractie daar men veelvuldig de laadbrug op en af rijdt om goederen te laden en te lossen, LIMA voorzag in deze behoefte en stelde een truck samen die aan de wensen van de klant tegemoet kwam.

Fruitgroothandel Van Doorn gaat verder met Mitsubishi Electro Trucks

20 september 2010

lees meer

vandoorn

Het Food Center Amsterdam (FCA) is dé groothandelsmarkt in food voor de regio Amsterdam. Zij voorzien in de behoefte van de detaillist, de horeca en leveren onder meer aan zorginstellingen en supermarkten. Vlees, wild en gevogelte, vis, aardappelen, groente en fruit en algemene levensmiddelen uit binnen- en buitenland, het FCA heeft het meest veelzijdige en grootste assortiment aan verse producten in Nederland. Fruitgroothandel Van Doorn B.V. is een van de bedrijven op deze markt en sinds jaar en dag een begrip in levering vers fruit en groente, men heeft dan ook vele afnemers en het bedrijf is nog steeds groeiende.

Onlangs leverde LIMA Intern Transport 2 Mitsubishi FB16N elektro trucks af, deze machine's zijn uitermate geschikt en gebruiksvriendelijk voor werkzaamheden op deze centrale markt. Voorzien van een fingertip bediening, integrale side-shift en batterij met een centraal vulsysteem is men klaar voor bediening van de vele klanten welke dagelijks de weg weten te vinden naar deze ruim gesorteerde fruitgroothandel.

Theunissen dakbedekkingen uit Horst kiest voor Merlo 40.26MCSS

24 augustus 2010

lees meer

lsb

Maandag 8 augustus 2010 werd door Lima een nieuwe Merlo 40.26 MCSS afgeleverd bij Dakdekkersbedrijf Theunissen in Horst. Zij kozen voor de Merlo 40.26MCSS omdat deze machine veel meer voordelen biedt dan andere merken roterende verreikers. "Een Merlo kan zelfs met ingeschoven steunpoten afgestempeld worden, heeft meer zicht rondom de machine en heeft meer keuze in voorzetuitrustingen" aldus Dhr. Theunissen. De Merlo van Dakdekkerbedrijf Theunissen is voorzien van een mini-tower jib die op de bovenwagen aan de rechterzijde meegenomen kan worden, een dakdekkers werkkooi met frontaal opening, een puinbak en een demontabel vorkenbord met vlottende vorken.

Tevens is de Merlo geleverd in de bedrijfskleur van Theunissen. Met een hefhoogte van maar liefst 26 meter en radiografische afstandsbediening is geen plekje op de bouw meer onbereikbaar. We danken de familie Theunissen voor de aanschaf van de Merlo en wensen hun veel succes en werkplezier met de nieuwe Merlo..
Voor meer info zie: www.theunissen-dakbedekkingen.nl.

Mts. Leenders uit Meijel kiest voor gebruikte Merlo 40.16K

24 augustus 2010

lees meer

lsb

Maatschap Leenders uit Meijel heeft 18 augustus 2010 een Merlo 40.16K in gebruik genomen. Deze machine werd met diverse hulpstukken geleverd, waaronder een uitschuifbare werkkooi met afstandsbediening, schepbak, uitschuifbare jib en vlottende vorken. Lima Intern Transport dankt de familie Leenders voor het in haar en Merlo gestelde vertrouwen en wensen hun veel succes met de bouw van de nieuwe stallen.

Mitsubishi driewieler voor Smezo handelsonderneming BV

24 augustus 2010

lees meer

lsb

Smezo handelsonderneming BV uit Roermond heeft onlangs een Mitsubishi elektrische heftruck in gebruik genomen. De machine werd geleverd in de bedrijfskleur van de klant. Smezo is al jaren een vaste klant van Lima, zowel in Heerlen als in Roermond. Lima Intern Transport dankt Smezo dan ook weer voor het in haar en Mitsubishi gestelde vertrouwen.
Voor meer info: www.smezo.nl

Leon Verstappen 10 jaar bij LIMA

06 juli 2010

lees meer

lsb

1 juli 2010 vierde Leon Verstappen zijn 10 jarig jubileum bij Lima in Ittervoort. Begonnen als leerling-monteur in de werkplaats te Ittervoort is Leon de afgelopen jaren uitgegroeid tot servicemonteur. Als vaste monteur bij MME en NedCar onderhoudt, keurt en repareert hij daar de complete huurvloot. Leon, namens directie en personeel, van HARTE GEFELICITEERD en op naar de volgende 10 jaar!

CeDo Recycling kiest voor JCB teletruk

25 juni 2010

lees meer

lsb

22 juni 2010 heeft CeDo Recycling B.V. uit Geleen, één van de grootste recyclebedrijven in Europa, een JCB Teletruk in gebruik genomen. Men heeft gekozen voor het type TLT 2,5 G TCR, een machine met een hefvermogen van 2500 kg en een hefhoogte van 4.10 meter. Verder is de machine voorzien van speciaal ontworpen bak met knijpmechanisme van Hekamp om de losse plastic te handelen. LIMA Intern Transport is verheugd CeDo Recycling B.V. als nieuwe klant te mogen begroeten en dankt hen dan ook voor het in haar gestelde vertrouwen.

Schreuders Sport International Leerdam klaar voor de toekomst

5 juni 2010

lees meer

lsb

Onlangs heeft de LIMA Intern Transport 5 Mitsubishi drie-wielers uitgeleverd aan Schreuders Sport International B.V. te Leerdam. Deze 90 jaar jonge firma is één van de grootste importeurs van Europa op het gebied van (winter) sport artikelen. Met een opslag capaciteit van maar liefst 50.000 m2 is men in staat vrijwel alle artikelen direct uit voorraad te leveren. SSI heeft zich ontwikkeld tot een internationaal opererend bedrijf en exporteert vele diverse sportartikelen na bijna alle landen van de Europese unie en ver daarbuiten. "Wij zijn onder andere actief in zowel zomer- als winterartikelen" aldus directeur Niels Emck, "dit varieert van o.a. camping tot inline skates en van schaatsen tot mutsen, handschoenen & sjaals."
LIMA Intern Transport is zeer verheugd om Schreuders International Sport als nieuwe klant te mogen begroeten.

Ron Heijnen 10 jaar in dienst!

1 juni 2010

lees meer

lsb

Vandaag is het precies 10 jaar geleden dat Ron Heijnen in dienst trad bij Intrans te Raamsdonksveer. Als gevolg van de overname van Intrans door Lima is Ron nu werkzaam bij Lima Waalwijk. Ron, namens alle medewerkers Lima, van Harte Gefeliciteerd!

LSB groep Geleen neemt JCB Teletruk in gebruik

28 mei 2010

lees meer

lsb

Sinds enkele maanden is Lima Intern Transport subdealer van JCB Teletruk. Deze multifunctionele verreiker is net zo groot als een normale heftruck. De JCB Teletruk is uniek in zijn vermogen om de traditionele waarden van ruimtebesparend werk te combineren met een zeer hoog draag vermogen, nieuwe manieren van materialen te verwerken en in vele industriele toepassingen te verbeteren.

18 mei 2010 heeft de LSB groep, reeds 53 jaar een bekende partner in de complete dienstverlening, uit Geleen een JCB Teletruk in gebruik genomen. Men heeft gekozen voor het type TLT 3.5 D 4X4, een machine met een hefvermogen van 3500 kg en een hefhoogte van 4.35 meter. De machine wordt aangedreven door een sterke 4 cilinder Deutz diesel motor en wordt in de lage versnelling op alle vier de wielen aangedreven. Verder kan deze machine buiten de normale vorken ook worden voorzien van diverse hulpstukken, zoals een speciale bak om bigbags te vullen, klemmen of graafbak. Het voordeel ten opzichte van een normale heftruck is dat men een vrachtwagen aan een zijde kan laden en lossen, wat uiteraard ook ruimtebesparend is.

LIMA Intern Transport is verheugd de LSB groep als nieuwe klant te mogen begroeten, en dankt de familie van Avesaath dan ook voor het in haar gestelde vertrouwen.

Atanas Boubolis weet nu waar Abraham de mosterd haalt

19 maart 2010

lees meer

atanas

Atanas Boubolis zag 14 maart waar Abraham de mosterd haalt. Alle collega's hebben hem verrast met een Abraham op zijn werkplek. Atanas is werkzaam als servicemonteur in onze werkplaats Ittervoort. Namens directie en alle medewerkers van Lima proficiat met je 50e verjaardag!
Hronia pola gia ta pentikosta sas genethlia!

Mitsubishi's in ijzige kou bij Op- en Overslagbedrijf van der Vaart

19 maart 2010

lees meer

van de vaart

Op- en Overslagbedrijf van der Vaart BV uit Ittervoort heeft 17 februari 2010 twee nieuwe Mitsubishi FB16NT in gebruik genomen. De heftrucks zijn voorzien van een triplex mast met een hefhoogte van 4750 mm en hebben hendelbediening. Dit is in verband met de zeer koude omstandigheden waar de machines in werken. Zijn gaan dagelijks regelmatig het vrieshuis in bij een temperatuur van -30 graden Celsius. Verder zijn de overhead van beide machine versmald, zodat ze kunnen rijden tussen de doorrijstellingen in de koel- en vrieshuizen. Van de Vaart is al jaren een vaste klant, Lima Intern Transport dankt de familie van de Vaart dan ook weer voor het in haar en Mitsubishi gestelde vertrouwen.

Adams neemt alweer goede tweedehandse Mitsubishi heftruck in gebruik

19 maart 2010

lees meer

adams

LIMA Intern Transport heeft 19 februari jongstleden een goede gebruikte Mitsubishi FB18KT aan Adams Paukenfabriek in Ittervoort afgeleverd. De machine is compleet opnieuw geschilderd, volledig technisch nagekeken en voorzien van een jong gebruikte vorkenspreider. Adams kocht de allereerste verkochte heftruck van Lima bij Chris Linssen (oprichter van Lima), namelijk een elektrische Clark driewieler die heden ten dage nog steeds in gebruik is bij Adams. Daarna volgde er nog vele machines en als eerste klant van Lima is Adams al jaren tevreden over de service en kwaliteit van Lima Intern Transport. Het Adams concern is in enkele decennia uitgegroeid tot een toonaangevende, internationale onderneming die vele beroepsorkesten, beroepsmuzikanten, handelaren en vele, vele verenigingen en particulieren tot de klantenkring mag rekenen.

LIMA op Transport & Logistiek 2010 's-Hertogenbosch

08 maart 2010

lees meer

easyfairs

De transport- en logistieke markt is en blijft een van de snelst groeiende markten. In deze tijden van globalisering is de druk op de sector hoog, de continue concurrentiestrijd voor kortere leveringstermijnen, goedkopere tarieven en een betere service is niet meer weg te denken uit ons dagelijks handelen.

Deze beurs bundelt alle trends en ontwikkelingen binnen de transport- en logistieke markt, in een overzichtelijke, modulaire presentatie. Gedurende twee dagen mogen zij kwalitatieve bezoekers verwachten, de beslissers uit de sector.

Levert uw organisatie een product of dienst met een toegevoegde waarde op logistiek gebied, dan is deze beurs zeker de plaats om kennis te maken met LIMA Intern Transport en zaken te doen met deze professionals om uw interne goederenstroom te optimaliseren.

De 5de editie van Transport & Logistiek zal plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch op 7 & 8 april 2010. De toegang is gratis, u dient zich wel vooraf te registreren zodat u direct toegang heeft tot de beurs.

U bent van harte welkom bij LIMA Intern Transport op standnummer T1518.

Van den Bosch en Heko Spanten nemen Mitsubishi Grendia in gebruik

16 januari 2010

lees meer

multiplaat

Onlangs hebben beide firma's de allernieuwste Mitsubishi Grendia vorkheftruck in gebruik genomen.

Lambert van den Bosch is importeur en producent van een compleet assortiment in hout- en MDF producten in de meest uiteenlopende varianten voor de professionele markt in Nederland. Een bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de houtbranche, beschikt over een eigen zagerij en schaverij. Voor de "Greenline MDF" producten heeft de onderneming geavanceerde productielijnen, met zeer moderne lakstraten, waarin een grote verscheidenheid aan profielen gelakt of gegrond kunnen worden.

Heko Spanten is een zusteronderneming en al meer dan 50 jaar de specialist in het construeren, fabriceren en monteren van gelijmde dragende houtconstructies. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld houten spanten, gelamineerde liggers, gelamineerd hout, gelijmd hout en lamellen hout. Deze constructies zijn bestemd voor toepassingen in de bouw en de renovatie, in de afgelopen halve eeuw realiseerde men ruim 18.000 opdrachten.

Om op een milieu vriendelijke en verantwoorde wijze om te gaan is gekozen voor Mitsubishi Grendia, deze LPG aangedreven modellen zijn standaard uitgerust met een elektronisch motor managementsysteem die zorgt voor een verfijnde regulering van het brandstofinspuiting proces voor energiezuinige, soepele en stille prestaties.
Het nieuwe LCD display geeft veel nuttige informatie weer en waarschuwt wanneer er een storing optreedt. Een motortimer houdt de gewerkte uren bij, zodat het onderhoud efficient kan worden ingepland.
Bedrijfsleider Gerrit Vink is tevreden met de nieuwe aanwinst; "er wordt nu binnen beide firma's niet meer met dieseltrucks gereden en daarmee dragen we onze steentje bij aan een beter milieu."

De groene kleur van de Mitsubishi truck is dan ook een symbool dat er alles aan gedaan word om het milieu te ontzien. De diamantvorm in ons logo geeft aan dat een Mitsubishi vorkheftruck net als een diamant garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede investering.

Multiplaat breidt Mitsubishi-vloot uit

01 januari 2010

lees meer

multiplaat

Onlangs breidde Multiplaat haar intern transport vloot uit met een alweer 5e nieuwe FG25N om goed te kunnen voldoen aan de vraag van haar klanten. Onder het motto "de maat in plaat" stelt Multiplaat de nieuwe norm in bewerkingen en leveringen van alle soorten plaatwerk. Multiplaat Werkendam B.V. is de specialist in plaatmateriaal en een zelfstandig opererend bedrijf dat is opgezet door ondernemende mensen met jarenlange ervaring in de branche. "Met eigen transport leveren wij landelijk en zorgen ervoor dat u krijgt wat gewenst is", aldus algemeen Directeur Marcel Vlot. "Met de firma LIMA doen wij al jarenlang zaken naar volle tevredenheid, in tijden van extreme drukte is slechts één telefoontje voldoende en dezelfde dag staat er een extra truck. LIMA is voor ons een solide partner waar je op kunt bouwen. Met een partner als LIMA Intern Transport zien wij 2010 en de daarop volgende jaren dan ook vol vertrouwen tegemoet."

Elcar kiest voor Mitsubishi FD30N met super trekkracht

11 december 2009

lees meer

Elcar

Elcar, een familiebedrijf met een rijke historie is al sinds 1953 een begrip in de transportsector. Bij Elcar in Meerkerk staan een twintigtal vakmensen klaar om tot in het kleinste detail aan alle wensen van de klant te voldoen. Elcar bouwt van het begin tot het eind; van het bouwen van het frame tot het monteren van de autolaadkraan en laadbak. Tevens levert en onderhoud Elcar alle soorten en maten laadkleppen en is er veel ervaring in het bouwen van lichtgewicht volume combinaties die met vele opties kunnen worden uitgevoerd.

Omdat men veelvuldig deze opleggers en aanhangwagens moet verzetten is gekozen voor een Mitsubishi FD30N met speciale tandwiel overbrenging in de bak. "We hebben veel trekkracht nodig en geen snelheid" aldus bedrijfsleider Wim Janssen. LIMA Intern Transport haakte hierop in en leverde een Mitsubishi FD30N met speciale tandwieloverbrenging waardoor de machine dubbel zoveel tractie heeft als normaal. Met Elcar wordt de LIMA-familie weer een vertrouwde en gewaardeerde klant rijker.

Janszen Buggenum neemt alweer 3e Mitsubishi heftruck in gebruik

20 november 2009

lees meer

Janszen Buggenum

Janszen Buggenum V.O.F. heeft vandaag een nieuwe Mitsubishi FG25N in gebruik genomen. De heftruck is voorzien van een triplex mast met een hefhoogte van 4750 mm en een Meyer vorkversteller/sideshift. Tevens heeft men als optie gekozen voor joystickbediening in de verstelbare armleuning waar ook de geïntegreerde voor- en achteruitschakelaar is gepositioneerd.
Janszen Buggenum V.O.F. is een gespecialiseerd bedrijf in veevoeders, kunstmest, granen en fouragehandel. Nog dagelijks helpt vader Joop Janszen met een respectabele leeftijd van 84 jaar in het bedrijf van zijn zoon Pieter, waar hij nog steeds de heftrucks bedient. Janszen Buggenum V.O.F. is zelfs één van de eerste klanten van Lima. Lima Intern Transport dankt de familie Janszen dan ook weer voor het in haar en Mitsubishi gestelde vertrouwen.

Houthandel Van der Leeden grossiert in Mitsubishi vorkheftrucks

14 november 2009

lees meer

vanderleeden

Hout en Plaatmateriaal Van der Leeden is een breed georiënteerd bedrijf met zeer veel ervaring in de houtbranche. Zij hebben zich gespecialiseerd in hout- en plaatmaterialen en hebben daarmee in zowel Leerdam als Ermelo en wijde omgeving naam gemaakt, aldus eigenaar Theo van der Leeden. "Wij zijn een groeiende onderneming die inspeelt op veranderingen in de markt, door de steeds toenemende vraag aan diversiteit van materialen worden er ook steeds hogere eisen gesteld aan het intern transport materiaal, vandaar de bewuste keuze voor Mitsubishi vorkheftrucks".

Van der Leeden verteld vol trots dat zijn afnemers vooral te vinden zijn bij professionele bouwbedrijven en andere ondernemingen. Maar ook scholen en particulieren behoren tot onze uitgebreide klantenkring. In Leerdam is Van der Leeden jaren geleden tevens een groothandel gestart voor de verkoop van massief houten timmerpanelen. In de meubelmakers wereld is Van der Leeden daarom ook een begrip geworden. In Ermelo ligt de nadruk op specialiteit tuinhout, het bijzonder uitgebreide assortiment voorziet in alle wensen en de grote voorraden staan garant voor het direct uitleveren door geheel Nederland.

Onlangs heeft de vestiging Ermelo zijn 3e nieuwe Mitsubishi truck (zie foto) in ontvangst genomen van dit jaar, eerder werden op beide vestigingen al een FG35N gebruik genomen, in totaal beschikt men nu over 5 units. Alweer een uiterst tevreden klant van Lima Intern Transport.

IHC Merwede Hardingsveld-Giessendam neemt Mitsubishi FD70N in gebruik

06 november 2009

lees meer

verheul

IHC Merwede richt zich op de voortdurende ontwikkeling van haar ontwerp- en bouwactiviteiten voor de gespecialiseerde scheepsbouw, m.n. bagger en offshore. IHC Merwede wordt dan ook erkend als een uitstekende bouwer van complexe, klantspecifieke schepen voor de offshore markt. Tot de klantenkring behoren grote baggerbedrijven, olie- en gasconcerns, offshore contractors en overheden.

De onlangs nieuw aangeschafte Mitsubishi FD70N wordt voor allerlei werkzaamheden over de gehele werf continue ingezet, de vaste chauffeur Kees Bons is zeer tevreden over deze nieuwe aanwinst en verteld dan ook vol trots dat deze machine scheepssecties verplaats met een totaalgewicht van niet minder dan 105 ton. Tja, met deze Mitsubishi en de service van Lima Intern Transport heeft IHC Merwede te Hardinxveld-Giessendam een goede keus gedaan voor de toekomst.

Verheul Westpoort kiest voor nieuwe Mitsubishi FD25N

30 oktober 2009

lees meer

verheul

Verheul Westpoort BV is een groothandelsbedrijf in zand, grind, split en grond, gevestigd in het Westelijk havengebied van Amsterdam. Een van de kernactiviteiten van Verheul Westpoort is het afvullen van bigbags met diverse soorten zand, grind en split. Op jaarbasis vult Verheul Westpoort BV ca. 15.000 bigbags, die afgezet worden naar o.a. de professionele bouwmaterialenhandel, de GWW-sector, hoveniers, dakdekkers en de Railinfra.

Rene de Bok van Verheul Westpoort BV legt uit: "Conform de Europese Health & Safety richtlijnen van onze grootste aandeelhouder Cementbouw/CRH werken wij continue aan het optimaliseren van de veiligheid en gezondheid van onze mensen en de bezoekers op ons terrein. De Mitsubishi heftruck die wij bij Lima Intern Transport hebben aangeschaft is conform deze richtlijnen uitgerust met back-up alarm, zwaailicht, katalysator en het EBLO-kantelbeveiligingsysteem. Het vullen van bigbags heeft tot gevolg dat de heftruckchauffeur vaak in- en uit- moet stappen waardoor een goede ergonomie van de heftruck van groot belang is."

Twee nieuwe Mitsubishi FG45K voor Transportbedrijf Blom & Zn. BV

19 oktober 2009

lees meer

blom

Onze nieuwe zakenrelatie Transportbedrijf Blom & Zn. BV heeft vandaag twee nieuwe Mitsubishi LPG heftrucks in gebruik genomen op de vestiging van kippenslachterij Mieki uit Hunsel. De beide Mitsubishi's van het type FG45K zijn voorzien van een half cabine, een standaard mast van 3700 mm met sideshift en vorken van 2000 mm. Lima Intern Transport ziet de toekomstige samenwerking met Transportbedrijf Blom & Zn. BV met het volste vetrouwen tegemoet.

Peter Jeurninck 10 jaar bij Lima

1 oktober 2009

lees meer

Peter Jeurninck 10 jaar bij LIMA

Vandaag 1 oktober 2009 is het het alweer 10 jaar geleden dat Peter Jeurninck bij ons in dienst trad. Hij is als servicemonteur, hoofdzakelijk op het gebied van Merlo verreikers, actief in de hele provincie. Namens alle medewerkers van Lima proficiat met dit jubileum en op naar de volgende 10!

Lima Intern Transport neemt Intrans in Raamdonksveer over

1 september 2009

lees meer

Lima Intern Transport neemt Intrans in Raamdonksveer over en wordt importeur van Mitsubishi vorkheftrucks en warehouse equipment voor de Benelux

Lima Intern Transport, de nieuwe naam van LIMA Heftruck Service, heeft in juli 2009 Intrans BV uit Raamsdonkveer overgenomen. Hierdoor is Lima niet alleen de grootste dealer, maar nu ook, onder de naam van Intrans Benelux BV, exclusief importeur en leverancier van Mitsubishi vorkheftrucks en warehouse equipment voor de gehele Benelux.

De activiteiten van Intrans in Raamsdonkveer zijn in augustus overgeheveld naar de vestiging van Lima in Waalwijk, die op korte termijn in vierkante meters uitgebreid zal worden. Vestigingsmanager voor Lima Waalwijk wordt Marcel in de Braek. Hij trekt de kar vanaf 1 oktober a.s.

Dick van der Staaij, voorheen directeur van Intrans BV en nu mede aandeelhouder, behoudt de leiding over het importeurschap en is als directeur van Intrans Benelux BV verantwoordelijk voor de uitbouw van het dealernetwerk in Nederland, België en Luxemburg.
Door de overname groeit het personeelsbestand van Lima Intern Transport van 30 naar circa 50 medewerkers en wordt de omzet bijna verdubbeld.
“De vestiging in Waalwijk is nu ongeveer even groot als de vestiging in Ittervoort. We hebben hierdoor een stevige verankering in heel Zuid-Nederland”, aldus Guido Jaspars. 

De overname van Intrans Benelux, het importeurschap van Mitsubishi, de uitbreiding in Waalwijk, de naamswijziging en de wetenschap dat het roer in vertrouwde handen ligt, zijn voor oprichter en grondlegger Chris Linssen en zijn vrouw Annie voldoende aanleiding om nog verder terug te treden. In 2005 hadden ze Lima Ittervoort en Lima Budel al overgedragen aan Guido Jaspars en Roy Scheepers en in juli werd ook vestiging Waalwijk verkocht. Ze kunnen met voldoening terugkijken op wat ze bereikt hebben. 25 jaar geleden legden Chris en Annie in een werkplaats in Baexem de basis van wat tot voor kort LIMA Heftruck Service heette. De groei van het bedrijf is sindsdien niet gestopt. Geheim van het succes is o.a. de voortreffelijke service die Lima levert. “Ik was destijds werkzaam als servicemonteur en niet tevreden over de manier waarop service aan klanten werd geleverd. Dat kon veel beter. Als startend bedrijf met een hoge servicegraad kwamen er steeds meer klanten bij. Het concept sloeg goed aan”, vertelt Chris Linssen.

In 1995 werd nieuwbouw gepleegd op industrieterrein Santfoort in Ittervoort, nadat de tweede uitbreiding in Baexem weer te krap was. Ook in Ittervoort is het bedrijf inmiddels fors uitgebreid en er zijn vestigingen bijgekomen in Budel en Waalwijk. “De jongens doen het super”, vindt Chris Linssen. “Ze hebben veel meer energie dan ik en hebben laten zien dat ze het kunnen: ze hebben de omzet verdubbeld.”

Familie Snijders kiest voor gebruikte Mitsubishi heftruck

30 juli 2009

lees meer

Snijders

Vandaag werd bij de familie Snijders uit Merkelbeek een Mitsubishi 2-tonner diesel afgeleverd. De compleet gereconditioneerde truck gaat in hoofdzaak gebruikt worden om aardappelen te laden. De reeds aanwezige Mitsubishi heftruck die al jaren dienst doet op het vee- en akkerbouw bedrijf blijft behouden als back up machine. Op de foto de twee glunderende opvolgers van het familiebedrijf die zeer blij zijn met de nieuwe aanwinst. We wensen de familie Snijders veel rijplezier met de Mitsubishi heftruck.

3e Merlo verreiker voor Mundimat

27 juli 2009

lees meer

Mundimat

Mundimat gaat deze Merlo onder andere gebruiken voor speciale projecten waarbij op 1 dag tijd uw betonpannen dak wordt vervangen door een dak met een keramische pan. De Merlo is tevens voorzien van een overdrukcabine dus ook voor asbest projecten is deze Merlo multifunctioneel inzetbaar.  Uiteraard wensen we directie en personeel van Mundimat veel productieve uren met deze Merlo verreiker. Voor info zie: www.mundimat.nl.

Nieuwe trekker/oplegger combinatie voor LIMA

25 mei 2009

lees meer

nieuwe trekker voor lima

Sinds een aantal dagen heeft LIMA een nieuwe 3-assige DAF trekker XF105 met 410 PK en een specifiek voor intern transport gebouwde oplegger (Broshuis) in gebruik. De oplegger heeft een laadklep met een hefvermogen van 9 ton. Het dak kan volledig worden geopend en een gedeelte van de laadvloer kan 50cm zakken (hefvermogen: 25 ton) waardoor zelfs machines met een doorrijhoogte van 3500mm vervoerd kunnen worden. Op die manier kunnen wij u nog flexibeler onze service aanbieden. Meer nog dan u al van ons gewend was.

Lima levert vijf nieuwe Mitsubishi’s bij Umicore

01 mei 2009

lees meer

Umicore

LIMA Intern Transport heeft op 1 mei vijf nieuwe Mitsubishi LPG heftrucks afgeleverd bij Umicore in Eijsden. Alle vijf de heftrucks zijn van het type FG25N en zijn allemaal voorzien van een voorruit met wisser en een dakplaat. Vier heftrucks hebben een Meyer vorkversteller/sideshift combinatie en één machine een kistenkantelaar. Alle LPG heftruck in Eijsden; zijn vanaf vandaag ook voorzien van de lichtgewichte LPG tanks van Rijngas BV.

Umicore is een internationale metaal- en materialengroep, waarvan de activiteiten voornamelijk geconcentreerd zijn rond vier bedrijfssectoren: nieuwe materialen, edelmetaalproducten en katalysatoren, edelmetaaldiensten en speciale zinkproducten. Elke bedrijfssector is opgedeeld in verschillende marktgerichte business units. De Umicore Groep beschikt over industriële installaties op alle continenten, het bedrijf werkt met ongeveer 13.000 werknemers voor een wereldwijd klantenbestand.

Vier nieuwe Mitsubishi LPG heftrucks voor Schmitz Foam BV

29 april 2009

lees meer

Schmitz

Schmitz Foam Products BV uit Roermond heeft 29 april jongstleden 4 nieuwe Mitsubishi LPG heftrucks in gebruik genomen. Alle vier heftrucks zijn van het type FG25N en zijn voorzien van een cabine. Verder zijn 2 heftrucks uitgevoerd met een Meyer vorkversteller/sideshift, 1 heftruck alleen met een sideshift en 1 heftruck met een palletomkeerder ook van het merk Meyer. Alle LPG heftruck bij Schmitz Foam zijn vanaf vandaag ook voorzien van de lichtgewichte LPG tanks van Primagaz. 
LIMA Intern Transport is verheugd Schmitz Foam Products BV als nieuwe klant te mogen begroeten, en dankt Schmitz Foam dan ook voor het in haar en Mitsubishi gestelde vertrouwen. 

Schmitz Foam Products BV is producent door middel van een wereldwijd uniek productieproces van foam matten voor drainage van reststoffenbergingen of daktuinen. Verder worden deze materialen voor een elastische en effectieve bescherming voor tunnelconstructies gebruikt of als valdemping onder kunstgrasmatten. Voor meer informatie kijkt u op www.schmitzfoam.com

Transportbedrijf Meens neemt nieuwe diesel heftruck met roetfilter in gebruik

08 april 2009

lees meer

Meens

Op 8 april j.l. heeft LIMA Intern Transport deze Mitsubishi FD50K, met een EHC roetfilter afgeleverd bij Internationaal transportbedrijf Meens in Maastricht. Hiermee kiest transportbedrijf Meens voor de tweede keer op rij voor de vertrouwde kwaliteit van Mitsubishi en de service van Lima.  
Lima dankt de firma Meens dan ook voor het in haar en Mitsubishi gestelde vertrouwen.

Leon Vromen 10 jaar bij LIMA

01 april 2009

lees meer

Leon Vroomen 10 jaar bij LIMA

Vandaag is Leon Vromen, de vaste chauffeur van LIMA, 10 jaar in dienst bij ons bedrijf. Als "cadeau" krijgt Leon binnenkort een gloednieuwe DAF XF 105 space cab trekker met speciale Broshuis oplegger. Leon...van harte gefeliciteerd namens alle medewerkers van LIMA en op naar de volgende 10 jaar!

Nieuwe Merlo voor 't Jong

05 maart 2009

lees meer

Merlo 't Jong

Vandaag werd door LIMA Intern Transport een nieuwe Merlo 40.25MCSS op de bouwplaats van firma 't Jong afgeleverd. 't Jong besloot hetzelfde type Merlo uit 2005 in te ruilen. De nieuwe Merlo 40.25 MCSS is voorzien van radiografische afstandsbediening en een werkkooi. Het moderne machinepark van 't Jong bestaat nu uit een 40.25MCSS en een 45.21KSC. LIMA Intern Transport bedankt firma 't Jong wederom voor het in haar gestelde vertrouwen en wenst haar veel succes toe met deze nieuwe aanwinst.

Nieuw materieel voor KOMA Roermond

05 maart 2009

lees meer

KOMA

Deze week werden bij KOMA Koeltechnische Industrie te Roermond 3 stapelaars en 2 reachtrucks afgeleverd. LIMA Intern Transport is verheugd om KOMA als nieuwe partner te mogen begroeten en bedankt haar voor het in haar gestelde vertrouwen.

LIMA Intern Transport hoofdsponsor TOP E toernooi

09 februari 2009

lees meer

LIMA CUP

LIMA Intern Transport heeft zich bereid verklaard als hoofdsponsor te fungeren van het door VV Eijsden georganiseerde TOP-E-toernooi dat op 29 maart aanstaande zal plaatsvinden op het sportcomplex van Voetbalvereniging Eijsden. Die dag zullen vele van de sterkste E-teams uit binnen- en buitenland strijden om de LIMA CUP. Ook RKC Waalwijk, de profclub waar LIMA Intern Transport al enkele jaren vaste sponsor van is, zal die dag haar opwachting maken.

Herpertz Kraanverhuur kiest voor Merlo

26 september 2008

lees meer

Herpertz

26 september 2008 leverde Lima een Merlo 45.21 MCSS af bij Herpertz Kraanverhuur te Heythuysen. Als voorzetapparatuur werd er gekozen voor een uitklapbare werkbak, een hydraulisch uitschuifbare jib en een speciale werkbak met een jib / lier (zie foto links). We wensen de Firma Herpertz veel succes met hun nieuwe Merlo.

Foto rechts: v.l.n.r.: Dhr. Herpertz Senior, Dhr. Jan-Paul Herpertz en Dhr. Jaspars van LIMA Intern Transport BV

Nieuwe Merlo 34.10PLUS voor Mundimat

28 augustus 2008

lees meer

Mundimat

Op donderdag 28 augustus 2008 werd alweer de derde Merlo afgeleverd voor Mundimat uit Kelpen. Door de toename van sloopwerkzaamheden in de bouw is gekozen voor een Merlo 34.10PLUS (hefvermogen: 3400 KG / hefhoogte: 10 meter) en een rijsnelheid van 40 km/u om zonder dieplader snel van de ene naar de andere bouwplaats te kunnen rijden. We wensen Mundimat veel werk toe met hun nieuwe aanwinst. (zie ook: www.mundimat.nl)

Groot onderhoud tijdens de bouwvak

24 juli 2008

lees meer

Groot onderhoud tijdens de bouwvak

Bovenstaand een foto van een deel van de LIMA huurvloot die tijdens de bouwvak voor groot onderhoud tijdelijk terugkomt naar de vestiging in Ittervoort.

6e Merlo verreiker voor Hoedemakers Ulestraten

14 juli 2008

lees meer

6e Merlo voor Hoedemakers Ulestraten

Op maandag 14-07-2008 werd de alweer 6e Merlo verreiker afgeleverd bij Hoedemakers te Ulestraten. Het betrof een 40.25MCSS voorzien van airco, vast vorkenbord, een hydraulisch uitschuifbare jib en een speciaal op maat gemaakte stoel.  "De aanvragen voor een verreiker met machinst blijven binnenkomen en dan moet je de keuze maken tussen investeren of door blijven gaan met het huidige machinepark en vaker "nee" verkopen" : aldus John Hoedemakers. "We hebben de keuze gemaakt om te investeren in een tweede roterende Merlo 25 meter omdat het toch telkens weer iets verder of iets hoger moet".  We wensen John en Sander veel succes met deze nieuwe Merlo.

3 Mitsubishi trucks voor Sims Mirec in Echt

8 juli 2008

lees meer

Sims Mirec

Op vrijdag 27 juni jl. leverde LIMA drie nieuwe Mitsubishi heftrucks van het type FG25N af bij Sims Mirec in Echt. Alle drie de trucks beschikken over een kantelaar en cabine.
De Sims Group richt zich met name op het aanbieden van unieke en onderscheidende verwerkingsprocessen, waarbij permanente innovatie moet bijdragen aan het benaderen van 100% recycling. Een streven waar LIMA Intern Transport graag haar steentje aan bijdraagt.

Liege Handling Services neemt 8 tonner in gebruik

29 februari 2008

lees meer

8 tonner voor Liege Handling Services

Lima leverde recentelijk deze schitterde machine af bij Airport Luik. Deze Heden 7680s is een compacte 8 tons diesel met verhoogde cabine en een hefhoogte van ruim 5500mm. De machine is geheel gespoten in de bedrijfskleuren van Liege Handling Services.
LIMA Intern Transport lift haar service hiermee letterlijk naar een hoger niveau.

Speciale levering aan Umicore Eijsden

14 februari 2008

lees meer

Umicore Umicore

Hierboven ziet u een tweetal foto's van een Mitsubishi FG50K die wij vandaag afleveren bij Umicore in Eijsden. Deze heftruck gaat door Umicore gebruikt worden om vloeibare zink in een daarvoor speciaal gemaakte kiepinstallatie te vervoeren van een centrale voorsmeltoven naar 5 kleinere ovens in de productie.
Medio februari worden er door LIMA nog 2 Mitsubishi FG50K's geleverd waarvan er één wordt gebruikt voor dezelfde werkzaamheden als de vandaag geleverde truck. De andere zal worden gebruikt voor het lossen van de vrachtauto en het bevoorraden van de centrale voorsmeltoven. Deze wordt voorzien van een speciale Meyer vorkversteller / side shift.

Yvonne Ramakers viert 10 jarig jubileum

2 februari 2008

lees meer

Yvonne Ramakers viert 10 jarig jubileum bij LIMA

2 februari 2008  vierde Yvonne Ramakers haar 10 jarig jubileum als administratief medewerkster bij Lima Ittervoort. Directie en personeel wensen haar van harte proficiat.

LIMA ook aanwezig bij RKC Waalwijk

22 oktober 2007

lees meer

Reclamebord LIMA bij RKC Waalwijk

Afgelopen vrijdag heeft RKC Waalwijk de roterende reclameborden van LIMA Intern Transport in gebruik genomen. Met veel succes overigens want RKC behaalde een klinkende overwinning van maar liefst 5-2 in het Mandemakers Stadion.

Aisle-Master in the picture in "Logistiek Totaal"

12 september 2007

lees meer

Logistiek Totaal

Langzaam maar zeker begint LIMA Intern Transport met de Aisle-Master terrein te winnen binnen de logistieke sector. In het augustus-nummer van Logistiek Totaal wordt aan de hand van een interview met Karel Schnock (general manager logistics MME) uitgebreid ingegaan op de voordelen van deze veelzijdige truck. Lees meer.

LIMA sponsor Eijsdens jeugdvoetbalteam

18 augustus 2007

lees meer

Eijsden E1

Komend voetbalseizoen is LIMA Intern Transport de sponsor van het E1-jeugdteam van voetbalvereniging Eijsden. De verrichtingen van het team zijn te volgen via hun eigen weblog.

Nieuw van Merlo: hoogwerker

7 juni 2007

lees meer

Meer informatie over dit veelzijdige MPR-platform kunt u vinden op de internetsite van Merlo.

LIMA neemt nieuwe servicewagen in gebruik

2 mei 2007

lees meer

Nieuwe servicewagen Nieuwe servicewagen

Vandaag heeft LIMA haar nieuwste servicewagen in gebruik genomen. De traditionele belettering is vervangen door een fraai Aisle-Master-logo en -foto. Meer informatie over de multifunctionele Aisle-Master kunt u overigens vinden op www.aisle-master.nl.

Mitsubishi voor Mondi Packaging

5 maart 2007

lees meer

Mondi Mondi

Recentelijk werden twee Mitsubishi heftrucks afgeleverd bij Mondi Packaging Maastricht. Het gaat hier om de veelzijdige Mitsubishi FB25K-PAC met vorkversteller / side shift, pilot protector en Hoppecke Trak Air batterijen. Lima dankt Mondi voor het in haar en Mitsubishi gestelde vertrouwen.

Ruyters BV vertrouwt wederom op LIMA

12 februari 2007

lees meer

Ruyters BV Ruyters BV

Op 12 februari jl. heeft LIMA Intern Transport deze Mitsubishi FG45K, met stalen cabine en integrale vorkversteller, afgeleverd bij het Ittervoortse plaatknipperij en - snijderijbedrijf Ruyters BV. Hiermee kiest Ruyters BV al voor de derde keer op rij voor de vertrouwde kwaliteit van Mitsubishi en de service van Lima.
Lima dankt Ruyters BV dan ook voor het in haar en Mitsubishi gestelde vertrouwen.

Aisle-Master.nl site online

26 januari 2007

lees meer

Aisle-Master

Voor meer informatie over de veelzijdige Aisle-Master kunt u terecht op www.aisle-master.nl

7 nieuwe electro-trucks voor Sanko Sittard

31 oktober 2006

lees meer

sanko sanko

Op 31 oktober leverde LIMA Intern Transport BV 7 nieuwe electro trucks af bij Sanko te Sittard. Gekozen werd voor 1x Mitsubishi FB25K-PAC met cabine, side-shift en reach-vorken, 2x Mitsubishi FB16N (4-wiel) met cabine, 3x Mitsubishi FB16NT (3-wiel) waarvan 1 met side shift / vorkversteller en 1x Mitsubishi FB10KRT (3-wiel). Alle trucks zijn voorzien van Fiamm batterijen met Fronius hoogfrequent laders. Lima bedankt het management en personeel van Sanko voor hun keuze.

Importeur- / dealerschap Aisle-Master voor LIMA Intern Transport

juli 2006

lees meer

Aisle Master Aisle-Master

Sinds juli 2006 mag Lima zich met trots importeur noemen van Aisle-Master. De eerste 2 Aisle-Masters werden in september 2006 afgeleverd bij MME Born (zie nieuwsbrief oktober 2006 op onze site). Voor meer informatie zie: www.aisle-master.nl

Loonbedrijf Hoedemakers kiest wederom voor Merlo

6 april 2006

lees meer

Hoedemakers Hoedemakers

Op 6 april 2006 leverde Lima bij loonbedrijf Hoedemakers uit Ulestraten een Merlo 40.25 MCSS af. Het bedrijf werkt al jaren met een 40.16K en een 40.21EVS maar door de enorme toename in de verhuur van Merlo verreikers met machinist hebben John en Sander Hoedemakers besloten om een Merlo 25 meter verreiker aan de vloot toe te voegen. LIMA Intern Transport BV dankt loonbedrijf Hoedemakers voor het wederom in haar en in Merlo gestelde vertrouwen.

Terug naar vorige pagina


Ittervoort
Afrikastraat 1
6014 CG Ittervoort
0475-56 59 00
Budel
't Inne 20
6021 DA Budel
0495-49 37 25
Waalwijk
Sluisweg 21
5145 PE Waalwijk
088-54 62 000
 
 
Mitsubishi
Merlo
Aisle-Master
Fimap
Omm
Vegotech
© LIMA INTERN TRANSPORT Bitbloxx webdesign