Beoordeeld met een 5/5

Mitsubishi 2.0-3.0T STAND-ON PALLET TRUCK

 

Zorg er bij horizontaal transport over middellange tot lange afstanden voor dat uw bestuurders het comfort en de veiligheidsvoordelen hebben van een stand-in power pallet. De ergonomische bedieningselementen, het comfortabele bestuurders­compartiment en het gemakkelijke in- en uitstappen maken langere diensten stressvrij en veel minder vermoeiend voor de bestuurder.

Het stand-in power pallet houdt de bestuurder volledig in de truck, waardoor hij/zij beschermd wordt door het chassis. Het stand-in concept zorgt ook voor een zeer compacte footprint. Samen met de ongelooflijk kleine draaicirkel maakt dit smallere gangpaden veel beter haalbaar.

Ontworpen voor optimale efficiëntie, met hoge acceleratie en hoge rijsnelheden biedt PREMiA EX bestuurders consistent soepele, stabiele prestaties. En met eenvoudig onderhoud en de legendarische betrouwbaarheid van Mitsubishi Forklift Trucks, zal PREMiA EX de uitvaltijd tot een minimum beperken.

Vlootnummer Stand on-pallet
Bekijk specificaties
Meer weten over dit product?
Mitsubishi 2.0-3.0T  STAND-ON PALLET TRUCK Mitsubishi 2.0-3.0T  STAND-ON PALLET TRUCK Mitsubishi 2.0-3.0T  STAND-ON PALLET TRUCK Mitsubishi 2.0-3.0T  STAND-ON PALLET TRUCK Mitsubishi 2.0-3.0T  STAND-ON PALLET TRUCK Mitsubishi 2.0-3.0T  STAND-ON PALLET TRUCK Mitsubishi 2.0-3.0T  STAND-ON PALLET TRUCK Mitsubishi 2.0-3.0T  STAND-ON PALLET TRUCK Mitsubishi 2.0-3.0T  STAND-ON PALLET TRUCK Mitsubishi 2.0-3.0T  STAND-ON PALLET TRUCK
Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Intelligent Cornering System
De heftruck detecteert de hoek van een bocht en past automatisch de snelheid aan voor maximale stabiliteit en een nauwkeurig, positief stuurgedrag.

Ingebouwde Li-ion-accu
Snel en tijdig opladen maakt extra accu's overbodig en maakt 24/7 gebruik mogelijk. (alleen junior chassis)

VOLLEDIG VERSTELBAAR STUUR
Het stuurwiel minimaliseert de inspanning die nodig is om de truck te bedienen, omdat het een meer ontspannen rijpositie ondersteunt, zodat de bestuurder comfortabel en in controle blijft tijdens lange diensten. Het is in hoogte en hoek verstelbaar voor bestuurders van alle groottes en maten.

 

Downloads

Reageer op deze Mitsubishi 2.0-3.0T STAND-ON PALLET TRUCK

Waar bent u in geïnteresseerd?
Versturen

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.