Beoordeeld met een 5/5

Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN

De PREMiA EM serie is leverbaar in drie varianten: inklapbaar platform, vast platform met achterinstap en vast platform met zij-instap. Elke truck is leverbaar in een 2-tons of 2,5-tons uitvoering. Alle trucks zijn voorzien van een zwaar uitgevoerd chassis in 3 mogelijke formaten - mini, junior en senior - om aan alle accu-eisen te voldoen. Het mini-chassis is bovendien het kortste op de markt.

Het gepatenteerde DriveSteady systeem zorgt voor uitstekende drukwaarden op het aandrijfwiel en een zeer goede schokdemping en zijstabiliteit in bochten. Dat maakt de PREMiA EM tot een elektrische pallettruck van uitzonderlijke klasse.

De ergonomisch gevormde, toonaangevende ErgoSteer disselboomkop is voorzien van goed toegankelijke bedieningselementen, waarmee de bestuurder de truck comfortabel, veilig en intuïtief kan besturen en zich volledig op zijn taak kan concentreren.

Vlootnummer E-pallet EM
Bekijk specificaties
Meer weten over dit product?
Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN
Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Krachtige, omsloten wisselstroommotor
Hoog koppel voor meer efficiëntie. Het ontbreken van koolstofborstels betekent geringere onderhoudsbehoeften.

Marktleidende hefhoogte van 220 mm
Ideaal voor gebruik op steile hellingen, laadperrons en oneffen ondergronden, zelfs bij het gebruik van gerecyclede pallets.

Keuze uit drie rijstanden (PRO, ECO en Easy)
Verschillende rijstanden: PRO voor ervaren bestuurders, ECO voor een laag energieverbruik en Easy voor kwetsbare goederen of beginnende gebruikers.

Platforms met demping
Inklapbare platforms en platforms met zij-/achterinstap zijn voorzien van demping, waarmee trillingen en schokken tot een minimum worden beperkt, om het bestuurderscomfort te verhogen (alle modellen).

DriveSteady
De innovatieve, gepatenteerde tractie-, dempings- en stabiliteitssystemen zijn verbeterd om een uitzonderlijke demping mogelijk te maken en werken nauw samen met een speciaal ontworpen zwenkwiel, wat zorgt voor een ongeëvenaard comfort op oneffen ondergronden met behoud van de stabiliteit in bochten.

TractionPlus
Veerbelast en hydraulisch systeem werkt samen met DriveSteady om de druk op het aandrijfwiel voortdurend te verhogen. Dit garandeert een optimale tractie op natte ondergronden voor een hogere productiviteit en een minimale kans op ongevallen.

Downloads

Reageer op deze Mitsubishi 2.0 - 2.5 T E-PALLET WAGEN

Waar bent u in geïnteresseerd?
Versturen

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.