Beoordeeld met een 5/5

Mitsubishi 1.6 - 2.5 N3(H)(X) REACHTRUCK

Een universele reachtruck die precies zo werkt zoals uw bestuurders een reachtruck zouden ontwerpen. Misschien een overmoedig statement. Met standaard de keuze uit verschillende bedieningen, de mogelijkheden om de truck naar persoonlijke voorkeur in te stellen, de ergonomie, de prestaties, het goede zicht, de uitzonderlijke veiligheidsvoorzieningen en nog meer handige features plus een breed scala aan opties, denken wij dat wij deze statement waar kunnen maken.

Met onze MaxVision masten, deze reiken tot een hefhoogte van 12 meter, hebt u altijd goed zicht op de last. De masten zijn uitzonderlijk stabiel en bieden maximaal zicht. Deze range gaat een stapje verder en dat altijd op de meest efficiënte wijz

Aan de buitenkant zijn deze reachtrucks sterk en zeer robuust, van binnen gaat er een intelligent systeem schuil, hierdoor ideaal voor de meest intensieve werkzaamheden. De combinatie voor legendarische betrouwbaarheid en lage bedrijfskosten, u begrijpt waarom wij deze truck zo waarderen.

Vlootnummer Reachtruck N3
Bekijk specificaties
Meer weten over dit product?
Mitsubishi 1.6 - 2.5 N3(H)(X) REACHTRUCK Mitsubishi 1.6 - 2.5 N3(H)(X) REACHTRUCK Mitsubishi 1.6 - 2.5 N3(H)(X) REACHTRUCK Mitsubishi 1.6 - 2.5 N3(H)(X) REACHTRUCK Mitsubishi 1.6 - 2.5 N3(H)(X) REACHTRUCK Mitsubishi 1.6 - 2.5 N3(H)(X) REACHTRUCK
Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Intelligent Cornering System
De heftruck detecteert de hoek van een bocht en past automatisch de snelheid aan voor maximale stabiliteit en een nauwkeurig, positief stuurgedrag.

Stability Support System (S3)
Hydraulische functies, zoals mastreachfunctie en mastkanteling worden automatisch geoptimaliseerd, samen met een reachdempingsfunctie zodat het wegzetten en oppakken van pallets veiliger en sneller gaat.

Level Assistance System
Detecteert automatisch de bedoeling van de bestuurder en stopt automatisch wanneer de vorken exact op het juiste niveau zijn. (Optie uitsluitend voor N3C-model)

Mast Tilt Control (MTC)
De automatische dempingsfunctie reduceert ongewenste mastbewegingen, verlaagt de snelheden van het schommelen en side-shiften, dit geeft een 80% snellere maststabilisatie.

Soft Motion
Een fijn afgestemde algoritme bepaalt reach-, kantel- en side shfit snelheden waardoor productiviteit en verwerkingssnelheid sterk verbeteren.

Downloads

Reageer op deze Mitsubishi 1.6 - 2.5 N3(H)(X) REACHTRUCK

Waar bent u in geïnteresseerd?
Versturen

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.