Beoordeeld met een 5/5

Mitsubishi 1.6 - 2.0T SIT-ON STAPELAAR

De AXiA EX-zitstapelaar is een flexibele en voordelige keuze voor het stapelen en het interne transport in magazijnen, fabrieken en op elke andere locatie waar veilig en productief stapelen gevraagd wordt. Voor dergelijke taken worden veelal platformstapelaars toegepast, maar met een minimaal vereiste gangbreedte van 2,8 m (tegen 2,5 m voor de AXiA EX) en hefhoogten tot niet meer dan 5,4 m (tegen 7 m voor de AXiA EX), vraagt het niet veel verbeeldingskracht om te zien hoe een zitstapelaar veel mogelijkheden biedt om veel efficiënter gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Veel bedrijven gebruiken reachtrucks voor stapelwerk, maar vaak zijn deze machines overgespecificeerd voor het werk dat zij moeten doen. In zulke situaties biedt de AXiA-zitstapelaar een uitstekend, voordelig alternatief.

Op plaatsen waar meer gebruik van de beschikbare ruimte moet worden gemaakt, biedt het compacte ontwerp van de machine ook een werkbaar en voordelig alternatief om te komen tot een uitbreiding van het bestaande magazijn, of voor het realiseren van een uitgebreide VNA-oplossing in het volledige magazijn.

Eenvoudig onderhoud, hoog prestatievermogen, lange service-intervallen en de betrouwbaarheid van Mitsubishi Forklift Trucks, komen allemaal samen in dit krachtige pakket. Voeg daaraan nog de optionele initiële heffing toe voor een verdubbelde capaciteit bij het hanteren van pallets en uw productiviteit klimt tot grote hoogten.

Vlootnummer Sit-on stapelaar
Bekijk specificaties
Meer weten over dit product?
Mitsubishi 1.6 - 2.0T SIT-ON STAPELAAR Mitsubishi 1.6 - 2.0T SIT-ON STAPELAAR Mitsubishi 1.6 - 2.0T SIT-ON STAPELAAR Mitsubishi 1.6 - 2.0T SIT-ON STAPELAAR Mitsubishi 1.6 - 2.0T SIT-ON STAPELAAR Mitsubishi 1.6 - 2.0T SIT-ON STAPELAAR Mitsubishi 1.6 - 2.0T SIT-ON STAPELAAR Mitsubishi 1.6 - 2.0T SIT-ON STAPELAAR Mitsubishi 1.6 - 2.0T SIT-ON STAPELAAR Mitsubishi 1.6 - 2.0T SIT-ON STAPELAAR Mitsubishi 1.6 - 2.0T SIT-ON STAPELAAR
Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Bedieningshendel
De bedieningshendel heeft drie gebruiksstanden: heffen, neerlaten en zweefstand. (MV25-modellen)

Handgreep van polyurethaan
Ergonomisch vormgegeven en zeer duurzaam. Gebruiksvriendelijk ontwerp op alle grootten. Het materiaal kan steeds veilig worden aangeraakt, ongeacht de werkzaamheden in hete of koude omgevingen. (MEV25-modellen)

Downloads

Reageer op deze Mitsubishi 1.6 - 2.0T SIT-ON STAPELAAR

Waar bent u in geïnteresseerd?
Versturen

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.