Beoordeeld met een 5/5


Merlo verreikers

Al meer dan 50 jaar toewijding om met u te kunnen samenwerken - De nummer 1 met innovatie in verreikerland

Merlo verreikers kunnen bogen op enkele succesvolle speerpunten van Merlo, te weten de meer dan 50 jaar aan ervaring, de beroemde Merlo stalen riem, de 360° zicht rondom cabine. Daarnaast zijn Merlo verreikers compacte en lichtgewicht modellen wat ze ideaal maakt in gebruik. Verder zorgt de hydrostatische transmissie dta u uiterst nauwkeurig, tot op de millimeter, uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Merlo verreikers, exclusieve precisie!

360 ° services altijd naast onze klanten

Wie een Merlo-machine koopt, kiest voor een product dat voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Als Merlo Service dealer staan ​​we dicht bij onze klanten met een 360 ° assistentie. Hier een kort overzicht van de ontwikkelingen binnen Merlo:

1981 SM: De eerste telescopische verreiker ter wereld
1987 PANORAMIC XS, de eerste moderne verreiker: een wereldwijde revolutie

1987 is een sleuteljaar voor de uitbreiding van het bedrijf Merlo: de eerste verreiker ter wereld wordt geïntroduceerd met een zijmotor en een laag scharnierende giek aan de achterkant van het chassis. Het is de PANORAMIC XS, het enige model dat volledig zicht rondom het voertuig biedt, zodat het werk in alle veiligheid kan worden uitgevoerd.
Het succes is onmiddellijk waar de verkoopvolumes constant groeien, waardoor het bedrijf zijn reeds hoge investeringen in onderzoek en ontwikkeling verder kan verhogen, waardoor het zich verder onderscheidt van de concurrentie. Ook werd dit destijds gepatenteerd.

1991 ROTO 25.11 XS, de eerste verreiker met een roterende bovenwagen 
Een nieuwe bevestiging van Merlo's dynamiek en innovatiedrang komt met de introductie van de nieuwe reeks verreikers met roterende bovenwagen: de ROTO. Het is de eerste ter wereld die gebruikers de mogelijkheid biedt om elk punt over 360 ° te bereiken zonder de machine te hoeven verplaatsen.

De Merlo stalen riem

Het onmiskenbare element van Merlo-verreikers is de "stalen riem" die het telescopische frame volledig omringt. Het is een ronde stalen staaf met een diameter van 7 centimeter, koud gebogen met exclusieve technologie. Als integraal onderdeel van het frame heeft het een fundamentele structurele functie, maar het is ook een solide en origineel element van bescherming tegen stoten en beschadigingen. Er zijn talloze pogingen tot imitatie gedaan, maar ze zijn allemaal gericht op een resultaat dat simpelweg esthetisch is, zeker niet structureel of inhoudelijk.

De voordelen van de Merlo stalen riem:

Totale bescherming: fantastische bescherming tegen stoten en schade.
Grote stabiliteit: het verlaagt het zwaartepunt van de machine aanzienlijk, waardoor deze veel stabieler is onder alle werkomstandigheden.
Uitstekende rijeigenschappen op de weg: het vermijdt het gebruik van contragewichten of ballast aan de achterzijde, waardoor het rijden over de weg uiterst comfortabel wordt, zonder zelfs op maximale snelheid te stuiteren.

Grootste cabine met 360° zicht rondom en gecertificeerde bescherming

De Merlo-cabine is gebouwd met behulp van een exclusieve constructie-indeling die de hoogste normen van veiligheid en zicht garandeert. Met zijn 1010 mm is het de grootste in zijn categorie. Alle modellen hebben dezelfde cabine, van het kleinste tot het grootstemodel. De cabine is gecertificeerd volgens internationale FOPS - Level II (Weerstand tegen vallende lasten UNI EN ISO 3449: 2009) - en ROPS (Crushing resistance - UNI EN ISO 3471: 2008), om een ​​ATOP veiligheidsniveau voor de machinist te garanderen.

Compact en lichtgewicht

De Merlo verreikers zijn compact en lichtgewicht om manoeuvreerruimte en impact op de grond te verminderen. Deze kenmerken garanderen veiligheid, wendbaarheid, productiviteit en een lager verbruik.

Zichtbaarheid vastleggen

De verreikers van Merlo zijn ontworpen om het beste zicht op de omgeving te bieden, waardoor snellere en veiligere operaties worden gegarandeerd.

Alles binnen handbereik

Gebruiksgemak, precisie, veelzijdigheid en ergonomische bedieningselementen zijn de sleutelwoorden waarop Merlo-producten zijn ontworpen. De strategie van de Groep is gebaseerd op het zoeken naar geavanceerde innovatieve oplossingen die de klant een winstgevende en duurzame activiteit mogelijk maken met het grootste respect voor veiligheid en milieu.

Merlo hydrostatische transmissie, exclusieve precisie

Gegarandeerd maximale precisie in bewegingen dankzij de hydrostatische transmissie, die zorgt voor millimetrische variaties in de bewegingen van de machine en in de positionering van de last.

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5/5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.