Beoordeeld met een 5/5

Merlo 50.8 TURBOFARMER VERREIKER

Lifthoogte 7,8 [m]

Laadcapaciteit 5 [ton]

Breedte 2,35 [m]

Hoogte 2,53 [m]

Motor 90/122 [kW/PK

Snelheid40  [km/h]

Load Sensing

Flow Sharing

Chassis nivelering

Boom Side shift

Elektronische Sturing M CDC

Motor Tier 4interim

Vlootnummer 50.8
Bekijk specificaties
Meer weten over dit product?
Merlo 50.8 TURBOFARMER VERREIKER  Merlo 50.8 TURBOFARMER VERREIKER  Merlo 50.8 TURBOFARMER VERREIKER  Merlo 50.8 TURBOFARMER VERREIKER  Merlo 50.8 TURBOFARMER VERREIKER
Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

De Merlo Turbofarmer reeks bestaat er in 3 reeksen. De Heavy Duty reeks is ontworpen voor de meest veeleisende taken. Met gemak verwerkt de Turbofarmer Heavy Duty zware ladingen. De snelheid en stabiliteit zijn van een ongekend niveau. Zowel de Turbofarmer TF50.8 als de TF45.11 bereiken snel hun top van 40 km/u en mogen gehomologeerd als landbouwvoertuig de openbare weg op. 

Een regeneratiesysteem verhoogt de snelheid van de giek.

Tot 36% sneller dan op concurrerende modellen. Een niet te versmaden tijdswinst.

Een Merlo Turbofarmer is door een grote waaier aan accessoires en de inzetbaarheid in alle weersomstanidgheden geschikt om het ganse jaar door aan de slag te gaan in lucht- en zeehavens, bouwplaatsen, laadperrons, fabrieksomgevingen en in de landbouw.

Downloads

Reageer op deze Merlo 50.8 TURBOFARMER VERREIKER

Waar bent u in geïnteresseerd?
Versturen

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.