Beoordeeld met een 5/5

Gebruikt u uw heftruck intensief in het magazijn, voor een project of voor andere doeleinden? Dan kan het zijn dat uw heftruck na een onbepaalde periode last krijgt van storingen als gevolg van versleten onderdelen. Heeft u snel nieuwe heftruck onderdelen nodig? Dan kunt u bij Lima Group terecht!

Assortiment onderdelen voor een heftruck

Lima Group richt zich niet alleen op de verkoop en verhuur van intern transport, maar zorgt ook voor onderhoud, reparaties en verkoop van heftruck onderdelen. Als kenner van intern transport weten wij precies welke onderdelen vaker aan vervanging toe zijn. Zo hebben wij de meeste heftruck onderdelen op voorraad zodat u snel geholpen kan worden bij een defecte heftruck. Krijgt u te maken met een defect onderdeel van uw heftruck? Dan kunt u bij Lima Group nieuwe onderdelen voor uw heftruck aanschaffen, zodat uw heftruck snel weer de werkvloer op kan. 

Onze heftruck onderdelen

De aandrijving van een heftruck wordt geregeld door een verbrandingsmotor of een batterij. Een heftruck heeft een operationele lange levensduur, maar na een periode van intensief gebruik kunnen de onderdelen slijtage oplopen. Om de veiligheid van uw medewerkers garant te stellen en om te voorkomen dat de slijtage schade toebrengt aan uw heftruck, is het van belang dat u op tijd de juiste heftruck onderdelen aanschaft. 
Voor het aanschaffen van nieuwe onderdelen voor een heftruck bent u bij Lima Group aan het juiste adres. Wij hebben ieder mogelijk onderdeel dat aan vervanging toe is ter beschikking. Daarbij bieden wij verschillende soorten kwaliteit heftruck onderdelen waarmee u uw versleten onderdelen kunt vervangen. 

Heftruck accu kopen

Een accu bepaalt grotendeels de prestatie van uw heftruck. Kiest u voor een te kleine heftruck accu? Dan zult u merken dat de accu vermogen verliest terwijl u uw werkzaamheden nog niet heeft afgerond. Kiest u voor een grotere en zwaardere heftruck accu dan kan het zijn dat uw truck meer energie verliest. Wilt u een heftruck accu aanschaffen? Zorg er dan voor dat u de juiste heftruck accu kiest. Koop een heftruck accu bij Lima Group en krijg deskundig advies van een van onze medewerkers.

Onderdelen nodig? Neem contact op met Lima Group

Naast het aanbieden van heftruck onderdelen hebben wij ook onderdelen voor ander intern transport in ons uitgebreid assortiment. Zo kunt u ook bij ons terecht voor onderdelen van:

Bent u op zoek naar onderdelen van een heftruck of een ander intern transport machine? Bekijk dan het ons ruime aanbod heftruck onderdelen en andere onderdelen van verschillende merken zoals Mitsubshi,  Merlo en Fimap.

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.