Beoordeeld met een 5/5

Bent u op zoek naar een geschikte heftruck om te huren voor een van uw projecten of klussen? Dan bent u bij Lima Group aan het juiste adres. Onze heftruck verhuur stelt u in staat een goed onderhouden heftruck te huren wanneer u wilt. U heeft keuze uit verschillende maten, soorten maar ook capaciteiten zodat er voor iedere klus wel een geschikte heftruck te huren is. 

Diverse soorten heftrucks 

Bij LIMA Intern Transport BV heeft u een zeer ruime keuze uit diesel-, LPG- en elektrische heftrucks. Afhankelijk van het werk dat u met de heftruck gaat verrichten, worden, in overleg met de klant, de juiste afmetingen, het hefvermogen en de benodigde hefhoogte bepaald. Zo bent u altijd verzekerd van het meest optimale en financieel gunstigste intern transportmiddel voor uw klus. Lima Group heeft een ruim assortiment aan diverse heftrucks om te huren.
Heeft u hulp nodig bij het vinden van een geschikte heftruck? Dan staan onze deskundige medewerkers u graag te woord met passend advies over al onze heftrucks. 

Heftruck huren bij Lima Group

Kiest u ervoor een heftruck te huren bij Lima Group? Dan krijgt u voor een voordelige prijs een uitstekend onderhouden voertuig waarmee u in de hoogte kunt werken. Dankzij onze ervaring in de intern transport branche, weten we als geen ander wat belangrijk is bij het huren van een hefttruck. We zorgen er dan ook altijd voor dat onze heftrucks klaar voor gebruik zijn. Zo kunt u direct uw heftruck gebruiken zonder dat u deze nog klaar moet maken voor gebruik. 
Daarbij hechten wij ook veel waarde aan kwaliteit. Zo zijn al onze voertuigen goed onderhouden en worden ze regelmatig gecontroleerd met een keuringsbeurt. Bij heftruck verhuur is deze kwaliteitscontrole noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw medewerkers werken met veilig intern transport. Huur een heftruck bij een erkend en betrouwbaar bedrijf.  

Cursus heftruck rijden

Er komen veel verantwoordelijkheden kijken bij het gebruiken en besturen van een heftruck. Lima Group biedt een cursus heftruck rijden aan, om u en uw medewerkers op de hoogte te brengen van alle wettelijke verplichtingen. Op deze manier kunt u op een veilige en verantwoorde manier heftruck verhuur materieel besturen en gebruiken. Neem contact op met Lima Group en vraag naar de mogelijkheden voor een cursus heftruck rijden. 

Bent u geïnteresseerd in het huren van een heftruck of wilt u meer weten over de voertuigen die wij in onze beschikking hebben? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier en wij zullen al uw vragen beantwoorden. Samen bespreken we de mogelijkheden voor het huren van een heftruck en bespreken we de kosten die hierbij komen kijken. Een goed onderhouden heftruck huren doet u bij Lima Group.

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen? Contact opnemen Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
5 Bekijk beoordelingen
Waarom Lima? Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.