Beoordeeld met een 5/5

Genie masthoogwerker GR-26J

Genie is een Amerikaanse fabrikant van hoogwerkers opgericht in 1966, men  produceert o.a. mast en schaarhoogwerkers om diverse werkzaamheden op grote hoogtes efficiënt en vooral veilig uit te voeren.

Door een uitstekende kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid is Genie uitgegroeid tot marktleider. LIMA levert al meerdere jaren hoogwerkers van dit gerenommeerde merk, dus kunt u vertrouwen op de ervaring en kwaliteit van Genie hoogwerkers.

Vlootnummer GR-26J
Bekijk specificaties
Meer weten over dit product?
Genie masthoogwerker GR-26J
Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

De Genie®  GR26J- masthoogwerker heeft een reikwijdte om vrijwel elke klus te klaren. Met  een uitzonderlijk bewegingsbereik en nauwkeurige positionering is het mogelijk om werkzaamheden veilig uit te voeren. Deze mogelijkheden gecombineerd met de efficiënte elektrische aandrijfmotoren en een kleine draaicirkel maken de Genie GR-26J de oplossing voor moeilijk bereikbare locaties.

De Genie masthoogwerkers zijn uiterst geschikt voor gebruik in een warehouse of voor dagelijks onderhoud. Met een maximale capaciteit van 200 kg is het mogelijk om met meerdere mensen of zwaardere lasten naar boven te gaan. 

Downloads

Reageer op deze Genie masthoogwerker GR-26J

Waar bent u in geïnteresseerd?
Versturen

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.