Beoordeeld met een 5/5

Fimap iMx Achterloop Schrob/Zuigmachines

Bij de ontwikkeling van de achterloop schrobmachine fimap IMX hebben mens en milieu centraal gestaan. Dit resulteert in een eenvoudige, efficiënte en ‘groene’ schrobmachine.
Dankzij de ergonomische vormgeving is de machine comfortabel en eenvoudig te gebruiken. Het paneel is duidelijk en intuïtief te bedienen. Rijsnelheid en waterverbruik zijn met een enkele handeling te regelen. Met slechts een druk op de Eco-knop wordt het energieverbruik vrijwel gehalveerd. Wat resulteert in een daling van het geluidsniveau tot slechts 58 dB(A).
De fimap iMx heeft een werkbreedte van 50 centimeter en de watertank heeft een inhoud van 40 liter schoon water. Met ingeschakelde Eco-stand werkt de machine tot 5 uur op een batterijlading. De ingebouwde batterijlader kan eenvoudig bij ieder stopcontact opgeladen worden.

Duurzaamheid 

Ook bij de keuze van de materialen waaruit de iMx is opgebouwd zijn duurzame keuzes gemaakt. Dit heeft ertoe geleid dat 95% van de componenten volledig gerecycled kan worden en een optimale levensduur gegarandeerd wordt. Zo zijn de borstelkop, het chassis en de zuigmondophanging volledig van roestvrij aluminium gemaakt. Een dergelijke keuze maakt de machine robuust, betrouwbaar en inzetbaar in alle denkbare omstandigheden.
De iMx is ook beschikbaar in een budgetvriendelijke basis uitvoering met handmatige bediening van de diverse functies.

Vlootnummer iMx
Bekijk specificaties
Meer weten over dit product?
Fimap iMx Achterloop Schrob/Zuigmachines Fimap iMx Achterloop Schrob/Zuigmachines Fimap iMx Achterloop Schrob/Zuigmachines
Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Reageer op deze Fimap iMx Achterloop Schrob/Zuigmachines

Waar bent u in geïnteresseerd?
Versturen

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.