Beoordeeld met een 5/5

Fimap FS800 Veeg/zuigmachines

Fimap FS800 is een compacte en wendbare veegmachine die het vuil met een borstel in de machine geplaatste vuilbak veegt. Deze hoofdborstel wordt omsloten door rubber flappen. Hiertussen wordt de lucht continue weggezogen naar een groot filterpakket dat is voorzien van een elektrische filterschudder. Afhankelijk van de vervuiling kan voor verschillende filtertypen gekozen worden. De schone lucht wordt op het hoogste punt van de machine uitgeblazen zodat stof dat rondom de machine ligt niet wordt weggeblazen.

De voorste flap kan met behulp van een voetpedaal opgetild worden om grof vuil eenvoudig op te kunnen vegen. Voor het vegen langs muren en randen is de Fimap FS800 uitgerust met een apart inschakelbare zijborstel. Zowel de hoofd- als de zijborstel zijn eenvoudig. Zonder hulp van gereedschap te verwisselen. Naar keuze kan de machine ook van een tweede zijborstel voorzien worden.

Vlootnummer FS800
Bekijk specificaties
Meer weten over dit product?
Fimap FS800 Veeg/zuigmachines Fimap FS800 Veeg/zuigmachines Fimap FS800 Veeg/zuigmachines
Vervangende machine mogelijk Gecertificeerd dealer Ruim 35 jaar ervaring Snelle service, minimum stilstand Altijd een passende oplossing

Reageer op deze Fimap FS800 Veeg/zuigmachines

Waar bent u in geïnteresseerd?
Versturen

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact opnemen
Routebeschrijving

Lima Group heeft drie vestigingen op verschillende locaties in Ittervoort, Budel en Waalwijk. Locatie Ittervoort aan de Afrikastraat 1 gelegen in de buurt van Ell, Kelpen-Oler en Stramproy, locatie Budel aan ‘t Inne 20 gelegen in de buurt van Maarheeze en Weert en locatie Waalwijk aan de Sluisweg 21 gelegen in de buurt van Kaatsheuvel en Heusden. Locatie Ittervoort is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Hunsel, Panheel, Wessem, Kelpen-Oler, Beegden, Maasbracht, Berkelaar, en de plaatsen Weert en Ell. Locatie Budel is goed bereikbaar vanaf de A2 voor de plaatsen Weert, Nederweert, Ospel, Leenden, Valkenswaard en Someren. Locatie Waalwijk is goed te bereiken via de A59 voor de plaatsen Raamsdonk, Drunen, Elshout, Onsenoort en Waspik.